Ut med det gamla och in med det nya

image153Idag flyttade min käre bror ut... Klockan 08.00 var vi uppe och packade flyttbilen och käkade frukost. Sedan bar det av mot åsögatan där vi plockade upp ännu mer möbler och sen åkte vi till M's lägenhet på bondegatan och lastade in allt. Fy fan vad det var jobbigt. Ingen av M's kompisar kunde komma, så det var bara jag, pappa och M som fick släpa allting upp för trapporna (hissen var  väldigt liten).

När vi hade ställt in alla saker i M's nya, alldeles egna, lägenhet åkte vi till pappas jobb (först köpte vi med oss lite Burger King för vi höll på att dö av hunger). Vi åkte till pappas jobb för att låna en borr, så M och jag passade på att plocka på oss lite pennor och papper i materialskåpet. Men sshh, don't tell anyone.

Så fort vi kom hem igen började jag dammsuga M's föredetta rum, nasty och sen började pappa och jag måla om i rummet. Eller jag och Jonas somnade först föresten. Vi skulle lägga oss och vila och somnade i en timme - så jävla skönt.

Det var mest jag som målade i rummet för pappa var minst lika trött som mig, men saknade motivation, så han gick och la sig och kollade på tv. Men sedan kom han igång igen och vi blev klara ganska snabbt.

  
Sista bilden bjuder jag på. Så kul tyckte jag det var att måla om PAPPAS rum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0