plums

Imorgon kommer jag hem igen. Men med de få kommentarerna här på bloggen och min ovanligt tysta telefon vet jag att ni inte har saknat mig. Det värmer verkligen! Linda är en pärla för hon fylle-smsade och sa att hon saknade mig. Jag har saknat er. Allihopa. Till och med surkärringen på våning 2. Det är inte det att jag har haft det tråkigt här utan man har sån tid att tänka och andas här. Så man inser hur mycket ni betyder. Mikaela och Mia ska få en liten present för det. Förhoppningsvis kommer jag hem starkare nu. För utanför bloggen har jag inte varit lika glad som det verkar. Har sovit dåligt och sen blir jag alltid lite grinig och lättstött innan tant Greta kommer och hälsar på. Men att bara vara med mamma får mig att läka snabbare än vad jag gör hemma så det här blir bra. Trots att ni inte saknat mig (ja, jag fiskar efter lite kärlek).

snorig men lycklig

Har redan käkat både frukost och lunch, duschat och hunnit med en riktigt lång promenad längst vattnet och genom skogar, och helt osminkad har jag varit. Hade jag varit hemma hade jag väl knappt gått upp ur sängen. Nybakat bröd finns det här också. Vem behöver boka värsta spa-weekend eller sån skit när man bara kan åka och hälsa på mamma. Det här är liiiiveeet.


here i am Gotland

Nu är jag äntligen tillbaka till Visby. Helvetesresa hit dock. Satt precis vid lekrummen och allt det och det var barn överallt. Skrikande, snoriga ungar. Och jag var trött. Gick upp 07.30 liksom, på ett höstlov. Så där satt, jag med mitt dåliga morgonhumör, omringad av barn. Fy farao. Men ipoden räddade mitt liv och lyckades till och med somna hopkrupen i en stol på restaurangdelen. Mamma och jag var och tog en promenad här och sedan gick vi förbi biografen och gick in och frågade om de fanns biljetter till This Is It, Michael Jacksons film, och det fanns det så den ska vi se imorgon. Efter som tant Greta* är och hälsar på både mamma och mig så blir det inget besök till simhallen och inga träningskläder har vi heller så vi ska cykla lite istället. Och promenera. Det här kommer bli riktigt bra. Lite rehab så där.

* Linda avskydde när jag sa "lingonveckan" och tyckte jag istället skulle säga nåt i stil med "tant Greta kom på besök idag" när jag hade mens, så nu kör jag på det istället.

lovegame

Idag blir det middag på Burger King och bio med Mattias, sedan imorn åker jag till Gotland. It's all gooood.


det må jag säga!

Bittert alltså... Hur länge har inte jag fått vänta på att åka utomlands med pappa? Typ 19 år? Nu sitter han i telefon med Anna och letar efter billiga resor till Madrid över en helg. Och hur länge har de varit tillsammans? Några månader? Hon borde fan betala mig snart för att hon kidnappar min pappa hela tiden. Man får aldrig träffa honom, får höra när han kommer hem efter en hel helg att han nästan föll i koma på grund av diabetesen (kan man säga så?) och nu ska han åka utomlands. Utan mig... Riktigt bitter tänker jag vara över det här. Men Linda är påväg hit och pappa ska fan köpa sushi till oss så det löser sig nog ändå. Jag ska ju faktiskt åka till gotland och vara med min älskade mamma så pappa kanske borde få unna sig en weekendresa ändå. Nej, bitter ska jag vara. Fy farao. Andra bullar blir det när jag skaffar jobb och pengar då ska jag bjuda mamma och mattias på massa resor så får pappa sitta där med Anna och suga på den karamellen.

stay with me

Var ute med Hanna, Nina och Max i fredags. Var hur kul som helst och är typ fortfarande i chock för att det faktiskt hände. Hanna och jag har försökt styra upp nåt med Max i typ ett år! Stötte på Denise på söderhof och höll på att börja böla. Shit vad jag saknar henne. Sen på burger king stötte jag på Muppis och följde med honom till Temple Bar och drog sedan hem eftersom jag skulle upp till släktkalas på lördagen. Lyckades ändå inte komma i säng förrän vid fem och sedan var det bara att gå upp vid 10 och göra sig i ordning. Var dock förvånasvärt pigg. Gled in till söder och käkade tills jag föll i matkoma och åkte sedan hem för att sedan åka in till odenplan och käka mer. Angusburgare på Burger King och sedan däckade jag och Linda på min säng och rörde oss knappt ur den på hela kvällen. Linda somnade som vanligt i slutet på en film, förstår inte hur hon lyckas somna när filmen når sin klimax... Nu är jag däremot själv efter en underbar helg och undrar när min far kommer hem för att åtminstone hämta rena kallsonger eller nåt... Den här dagen har känts oändlig alltså... Hoppas ni inte har glömt att vrida tillbaka klockan en timme?

Känner att jag skulle vilja skriva något riktigt roligt men det har inte hänt så mycket idag. Hade en "drömdejt" på The Sims 2 idag. Det är väl det mest spännande som har hänt idag.

Jag vet inte om jag ska göra middag eller om pappa kommer hem till dess. Är inte ens särskilt hungrig. Känner mig bara ensam och kladdig. Spillde lite cola alltså. Funtar på att sortera upp lite skit i vardagsrummet men tycker det är läskigt att vara utanför mitt rum när ingen är hemma. Känns alltid som att någon står bakom mig... Eller så skiter vi i obehagliga känslor och kör ändå. Skulle bara vara lite spännande om det faktiskt hände nåt. Så uttråkad är jag liksom. Så jag hoppas på att spöken ska finnas. Eventuellt är det bara någon stalker som har bott under min säng... Jaaaaaaaaaja.

the queen of being a fool

Jag var och klippte mig idag. Bokade tid igår efter att Barbie i min klass sagt att hon skulle klippa sig. Jag menar jag måste ju göra exakt allt som hon gör?! Vilket som, jag bokade tid och fick en idag 16.30. Så jag mötte Emmeli på odenplan strax efter fyra och går till Burger King för jag höll på att vikas dubbel av hunger. Okej, det var att ta i. Jag var lite sugen på milkshake helt enkelt. Så sitter vi där och pratar och har det hur kul som helst. Gjorde även bort mig där men det är en alldeles för lång historia. Vi höll på att missa min tid för att vi snacka så mycket, tur att frisören låg typ precis över gatan!

Poängen i den här historien är att när jag kommer dit och säger att jag har bokat tid och bluttanbla så kommer sedan en manlig frisör fram och säger "Då kan du komma så ska jag tvätta dig". Vilket jag tyckte lät så snuskigt så jag var bara tvungen att kommentera det. Dock till Emmeli. Så jag säger "Ja vänta, jag ska bara ta av mig brallorna först". Men tror ni att jag säger det bara till Emmeli? Nej, jag är inte den diskretaste människan så jag säger det högt när han fortfarande står bakom och väntar på mig. Blev lite stelt när han sedan skulle massera min hårbotten.

Klippningen blev helt okej. Det är väldigt mycket kortare, typ till axlarna, men så himla fräscht. Känns verkligen tjockare och starkare. Jag sa åt henne att klippa bort all skit, ta så mycket du vill! Så jag har bäddat och lagt mig i sängen liksom. Nu ska jag bara färga det lite mer. För när en frisör bekräftar att det faktiskt ser lite trist ut så är det inte bara jag som är paranoid utan det ser faktiskt urtvättat ut. Meeen det tar vi en annan dag. Nu ska jag sova. Mössprovning imorn. Antar att jag ska vara taggad? Känner att studenten hade varit rolig om den var förra året. Med typ teknikarna. MEN JAG HAR BÄDDAT OCH NU SKA JAG LIGGA. I den... Min mentor bekräftade även idag att det faktiskt är helt onödigt att jag går i skolan. Kommer ändå förlora betyg i typ 6 ämnen eftersom jag praktiserar på Gina och inte en byggplats. Tummen upp! Oj nu börjar jag babbla. Godnatt. Nu ska jag lägga mig i min, ironiskt nog, obäddade säng.

just now

Haha, jag är så jävla fabulous när ingen ser alltså! Sitter i myskläder och sockar och läser Flickan som lekte med elden, har Funny face (en gammal film med Audrey Hepburn) på i bakgrunden. Har gått runt med boken upptryck i ansiktet hela dagen, och lyckades spilla cola över halva datorn för att den var så spännande. Men det som var så fabulous var att jag nös ner hela min tröja precis. Så jävla roligt. Boken var skitspännande och musiken från filmen gjorde stämningen ännu bättre och så AAAOOOUUUTCHOOO så var hela tröjan drängt i saliv.

nu skärper vi oss (jag och mitt alter ego)

Fick arslet ur vagnen idag och bokade klipptid. Men inser nu att de typ kommer klippa av allt mitt hår. Jag älskar att det äntligen har blivit långt och nu kommer det ju bli skitkort. Sju piskrapp för att jag blonderade sönder mitt hår. Aja, imorn 16.30 blir det förhoppningsvis fräscht igen. Och kort. Bläää. Brunt, kort och fräscht. Väääärsta makeovern från när det var blont, sliten och långt. Ska nog klippa bort mitt buttra humör och negativa tankar imorgon också. Ta lite makeover på själen också. Det ska jag fan göra. Det ska bli en ny Zabina. En målmedveten och vuxnare. Sluta dricka billig äcklig öl, sluta vara dräggig. Fy fan vad bra.

Sen har jag 300kr rabatt på Gina och 200kr på H&M så när studiebidraget kommer ska jag köpa lite vettiga kläder. Och tänka efter innan jag köper dem! Smartare ska jag bli också. Ska planera bättre. Vara stolt över mig själv. Det här kommer bli bra ska ni se. Skiter det sig så kommer ni nog märka det på mina inlägg. Då får ni säga: Zabina, nu har du brunt och kort hår så skärp dig för fan. Det finns ingenting du inte kan göra.

like a fucking roller coaster

Jag har en mapp bland mina bilder som heter "porr". Det är inte porr alltså utan en slags inspiration-mapp. Eller det är tanken att det ska vara det. Jag sparar de bilder jag fastnar för när jag läser folks bloggar eller något sånt. Bara det att det nu har blivit en mapp full med skitsnygga och asheta brudar. Och här sitter jag och kollar igenom bilderna medan jag pillar navelludd liksom. Not so fashion. That's not hot, hade Paris Hilton sagt. Känner mig lortig. Ligger en chipspåse på golvet också. En tom chipspåse. Nu ringer Linda. Då känns det bättre.

Är fett nedstämd för att pappa var tvungen att åka till Anna idag. Första dagen han var hemma på skitlänge och så måste han åka iväg igen för att vara barnvakt åt hennes unge. Hade varit helt okej om det inte var så att jag dissade hanna för att umgås med pappa. Även fast jag tror att Hanna överlever utan mig, men frågan är om jag gör det? Så nu ligger jag istället här hemma. Själv. Och kollar på brudar som har allt jag vill ha. Medan jag är ensam, fattig och svettig. Ligger under två täcken och är fullt påklädd. Otroligt värt inlägg eller hur? Men nu vet ni hur jag har det. Fan vad den här dagen började och slutar värdelöst. Ska fan gå och lägga mig och låssas om som att den aldrig har varit. Jag hatar måndagar! Vem fan införde måndagar?! Ett rejält kok styrk är vad den förtjänar. Värdelösa måndagar... Och inte fan är tisdagar bättre! Åh nu ringer min bror! Han är bra han. Tacka vet ja Mattias! Han gör mig alltid på bra humör. Nej, en kopp te på det?

Just nu: redo för middag med mamma


i'd been a great millionaire

Eftersom jag inte hade något bättre för mig så gick jag in på hm's hemsida och klickade på allt jag ville ha. Det blev 67 olika grejer och slutsumman blev så mycket som 9 295:50 kr. Inte illa pinkat.

just nu


Avatar: The last airbender

Har precis sett sista säsongen på en skitbra serie och spillde nu kaffe i sängen och började gråta. Känner mig lika övergiven som jag gjorde efter att ha läst klart 4e boken i Twilightserien. Har så mycket frågor jag ville ställa till dem och jag vill veta hur deras liv fortsätter...

för hon trodde hon var kool



mitt alter ego och jag

Jag är inte särskilt kreativ idag. Orden sviker mig så istället använder jag mig av en gammal text som jag hittade på min dator från 19 april.


Jag minns när jag var tretton år. Jag hade börjat i en ny skola och fått nya vänner. Jag hade blivit tilldelad min roll i klassen. Jag var en i mängden. Jag stack aldrig ut. Kanske i början. Men jag intog snabbt rollen som den blyga och tysta. Det var då jag började känna att jag hamnat fel. Jag trivdes inte. Kände att jag var menad för något större, något mer. Mitt liv var inte tillräckligt händelserikt för min mentala hälsa. Så jag agerade i drömmarna istället. Där levde jag ut mina vildaste fantasier. Där bröt jag mig fri från mina osynliga kedjor och gjorde precis allting jag kände för. Enda sedan dess har jag stundvis känt mig fången i min egen kropp. På senare tid känner jag oftare och oftare att min kropp är för liten för mig. Skinnet stramar åt och jag måste ut. Luften känns inte tillräcklig och lägenheten krymper. Jag känner nästan hur själen skaver inuti. Men jag kan inte springa tillräckligt fort för att fly från mig själv. Ingen musik kan spelas högt nog för att tysta mina tankar. Alkoholen dränker inte mina känslor utan får dem att flyta högre upp.


Nu mera känns det som att jag spelar när jag är mig själv. För jag är inte mig själv i vanliga fall. Jag är den alla förväntar sig att jag ska vara. Jag är den som jag rollsatte mig själv som när jag var tretton år. Därför blir allting ett spel, en teater, och därför kan jag bara vända mig till mina drömmar för att söka något slags skydd. För att få gömma mig från strålkastarna som bara bländar istället för att lysa upp. Därför kan jag aldrig vara lycklig för även när allting går bra så vet jag inte om det är bra för mig eller för min karaktär. Jag vet inte om jag gör det jag gillar eller om jag gör det som alla tror att jag gillar. Jag vet inte om jag är vän med mina vänner för att jag behöver dem eller för att de behöver mig. Mina behov har liksom aldrig kommit först. Så länge jag kan minnas har jag alltid försökt tillfredställa alla andra istället för mig själv. Det är inte ofta jag gråter ut hos en kompis eller ringer när det händer något. Det är inte ofta jag söker skydd hos en vän när mina väggar rör sig inåt. Jag stannar hemma och väntar på att dem ska krossa mig. Oftast så slår inte ens tanken mig att jag ska höra av mig till någon. För så länga jag kan minnas har jag alltid hanterat problem på egen hand. Istället för att prata med någon så stänger jag in tankarna i mig själv. Därför blir det instängt tillslut. För jag vädrar aldrig. Allting bara lägger sig på hög inuti för jag kan inte ta itu med dem när jag inte yttrar dem högt. Ingenting blir logiskt när problemen simmar runt i ett hav av andra problem.  


När det blir för mycket så lättar jag på trycket. Då gråter jag tills jag känner mig tom. Men att bara gråta löser ingenting. Nästa gång jag faller blir det desto hårdare. När jag sedan slutat gråta känner jag mig inte bara tom utan även som att någonting saknas inuti.


d.

Without you, the hand gropes
the ear hears
the pulse beats

Without you, the eyes gaze
the legs walk
the lungs breathe

The mind churns
the heart yearns
the tears dry without you

Life goes on
but I'm gone
'cause I die, without you


our love will never die


Snart 14 år tillsammans <3


the puzzle is now complete

Hah! Jag insåg precis att jag inte alls lider av något. Den här konstiga känslan i magen och spralligheten i hela kroppen är inte alls kärlek. Det är tre koppar svart kaffe på tom mage.

oops

Jag måste seriöst lida av något. Somebody call 911!

keep loosing my way

Alltså fan! Mörkret är inte min vän! Här sitter jag i min säng och har världens sorgligaste spellista på repeat. Har dissat mickis, linda och denise för att sitta hemma och tycka synd om mig själv. Jag sitter typ och stirrar på mig själv i spegeln och försöker komma på saker som är fel med mitt liv. Seriöst?! Jag måste liksom tänka efter då är det inte ens värt att vara ledsen. Blir så jävla trött på det här. Det är mörkt ute och jag är ensam hemma. Klart som fan jag ska sitta och sura då.

Jag vill bara ut och glömma allt. Bara sluta grubbla på att jag inte har någon som inte diskar eller fäller ner toasitsen... Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar mig själv. Och mina barnsliga förälskelser som får min värld att snurra och mina ben att vika. Här sitter jag och dricker kaffe för jag har ingen aptit. Jag kan inte äta för att jag är så jävla töntigt efterblivet "kär". Och det värsta är ju att jag inte ens är kär. Jag har bara intalat mig själv det. Jag har lurat mig själv! Förstår ni vad jag får dras med? Den här människan ska jag umgås med i hela mitt liv. Inte undra på att jag är singel. Jag är hemsk! Jag skulle inte vilja vara med mig så varför skulle någon annan det? Kan någon bara stänga av min hjärna så jag slutar grubbla på så jävla onödiga saker. Så jag slutar känna så jävla onödiga och påhittade saker. Trams! Trams är vad det är!

Haha, tror jag ska klä ut mig nu. Fett kul.

till mamma

Satt på tunnelbanan påväg hem från skolan och läste min bok i lugnan ro (förutom ungjäveln som skrek) och framför mig sätter det sig en mamma och en dotter. Dottern är kanske 13 år? Och de bråkar. Eller dottern är så där irriterad på sin mamma som man lätt kunde bli när man var 13 år. Eller som Linda fortfarande blir på sin mamma emellanåt. Och då när jag vittnade detta så insåg jag hur fruktansvärt mycket jag saknar min mamma. Vi umgås så sällan att vi aldrig får ha de där ytliga konflikterna. Jag får aldrig snäsa åt henne eller vara så där kall och irriterad. Förutom när hon tjatar om praktik och jobbsökande i och för sig. Egentligen ska jag väl inte vara ledsen för att jag inte får bråka med min mamma. Det känns ju lite korkat. Men jag saknar liksom de där vardagliga grejerna. Vi går aldrig varandra på nerverna eller bråkar över disken.

Jag saknar dig, mamma, helt enkelt. Och jag tycker det är förjävligt att vi ses så sällan. Längtar så det gör ont i kroppen till höstlovet då jag får komma och bo hos dig i Visby.

You'll always be there every time I fall
You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you 'til forever comes

And when you need me
I'll be there for you always
I'll be there your whole life through
I'll be there this I promise you, Mama


horrormovie

Creepy. Klockan står 00.00 och larmet på min radioklocka sätts igång. Tur att pappa är hemma inatt annars hade jag skitit på mig. Nu passade jag bara på att smörja in händerna när jag ändå var tvungen att ställa mig upp för att stänga av larmet. Vilket fick mig att tänka på alla skräckfilmer man blir galen på att för de beter sig så jävla lugnt när det är värsta skräckscenen. Det som precis hände skulle kunna vara en scen ur en sådan film. Anyway, nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives innan jag somnar.

från den mörkaste vrå (I believe that I am in hell, therefore I am there)

Jag och Mattias hade ett kort snack här om dagen. Vi pratade om förhållande och när det tar slut och sådant där. Har haft en obehaglig känsla i magen sedan dess. Känner mig tung.

Jag skriver helst inte om Jon här. Vet inte ens om han läser min blogg fortfarande. Men det är som att jag konstant undviker honom. Hans namn får mitt hjärta fortfarande att stanna. Det är inte som att jag fortfarande går runt och önskar att vi vore tillsammans men det är konstigt hur det bara kan ta slut. Man delar allt och sedan ingenting. Han var min bästa vän och nu vill jag periodvis inte ens höra hans namn. Jag kan fortfarande bli så jävla förbannad. Så jävla ledsen. För allt. Hur det tog slut och hur jag behandlade honom på slutet. Hur otroligt fittiga vi båda var mot varandra. Men när jag och Mattias pratade var det som att jag öppna den där lådan jag har gömt längst in i själen. Började tänka på alla bra saker vi var med om. På hur jag var kär. Mindes hur jag aldrig tyckte jag var nära nog. Jag vill vara under hans hud. Ville krama till revbenen bröts. Ville kyssa tills känseln i läpparna försvann.

Det är fint. Det är jävligt fint. Att man kan älska någon annan. Att man kan vara kär. Det är som att jag har glömt bort det. Har varit så inställd på att bara gå vidare. Att träffa någon ny. Mest bara för att gnida det i hans ansikte. Inte för att älska och vara kär. Det har nästan gått ett och ett halvt år och jag ser det fortfarande som en tävling. Jag har helt tappat mig själv. Och även det har jag lyckats förtränga. Jag har bara accepterat hur jag beter mig nu. Jag har egentligen inte gjort någonting. Men det är mitt sätt att tänka. De där tankarna och känslorna som jag inte delar med mig här i bloggen. Jag har varit så fruktansvärt förvirrad. Det är som att min kropp bara är en del av mig och själva jag sitter inuti magen i en bubbla och bankar hårt för att komma ut. Och ibland. När jag kör på som mest, så känner jag hur det dunkar i magen på mig. Känner hur jag försöker ta mig ut.

Jag tror inte det handlar om Jon alls egentligen. Jag tror jag bara har lättare att greppa det om jag tänker så. För jag har ingen aning varför jag mår som jag gör ibland. När allting går rätt men jag känner mig fortfarande fel. När jag sitter med alla jag älskar och ändå känner mig så fruktansvärt ensam.

Ibland tror jag att jag mår så här för att jag helt enkelt är lycklig. Jag kan egentligen inte komma på någonting som är fel i mitt liv just nu. Jag är inte van vid det. Så ibland tror jag att det känns fel för att det är rätt. Jag mår aldrig bra. Så då är det klart att man blir misstänksam. Ibland tror jag också det är för att allting rör sig så mycket snabbare än vad jag gör. Ibland rör till och med jag mig snabbare än vad mitt psyke gör. Då blir det också fel. Ibland vill jag bara trycka på paus och gå igenom allt, men världen fortsätter ändå.

Sen är jag medveten om att jag alltid kommer ha motgångar. Det kommer perioder då jag bara mår så här. Utan anledning. Det är som att det är mitt sätt att ladda batterierna. Jag mår dåligt ett tag och sedan kör jag vidare.

Och det är under de perioderna som jag saknar hans famn. Saknar hans hand på axeln. För jag älskade honom så mycket att hans närvaro lugnade mig. Han var så länge den enda som förstod mig, den enda jag ville vända mig till. Och det sitter fortfarande kvar när jag mår dåligt. Och jag tror att det kommer sitta kvar till jag hittar någon annan som jag älskar så mycket. Måste bara lära mig att hantera det istället för att avfärda det som pesten. Det är inte hela världen att sakna honom. Att sakna att vara tillsammans med någon.

ojskipojski

Känner mig liksom lite uttråkad nu. Har städat hela lägenheten, diskat, pluggat, sorterat. (Fortfarande inte duschat.) Är väl trött men otroligt sprallig. Ligger i sängen och pratar med mig själv. Skriker nej flera gånger när jag trycker på fel tangent. Skrämmer mig själv med olika miner. Stirrar intensivt på olika möbler med en mördande blick och ber sedan om ursäkt. Påbörjar flera olika blogginlägg med meningar som "Om jag vore ett en säck potatis skulle jag ... ". Ja, vad skulle jag egentligen göra om jag vore en säck potatis? Jag menar jag är uttråkad som det är. Fatta då att vara en säck potatis och bara står där hela tiden. Med massa potatis. Ibland kommer någon och plockar upp några potatisar ur en. Ibland flyttar någon på en. Hur spännande är det liksom? Hm, värt att funderar på ett tag. Kanske skriva en lista med för- och nackdelar?

lady, oh lady, can i take you home?

Idag har jag städat fucking hela lägenheten. hihihi. Käkade 150gram chokladkaka till frukost och en kopp kaffe till lunch. Känns bra, känns bra. Har satt upp världens pimpigaste drapperi i köket som jag fick av mamma och rensat ut halva garderoben. Så nu vill jag köpa massa nya kläder. Duscha har jag däremot inte gjort. Något som verkligen behövs. Nästan så att jag inte behöver någon toffs för att sätta upp håret. Men hey! En sak i taget. Babysteps, my friends.






choklad och megan

Nu ska Linda och jag svulla och tänka på megan fox. Enligt Linda ska vi knulla och tänka på megan fox. Hon läste fel alltså. Tänkte att det är ju alltid en bra ragningsreplik. Skriva det på bloggen liksom. Den ska jag börja köra med.

- Tjena, du var snygg. Kan du gå in på min blogg?

Sen mobilbloggar man in en bild på honom med repliken "ska vi knulla?". Fan jag är typ hög på socker.

what a beautiful morning

Jag har sovit ca tre timmar inatt och sen vaknar jag innan larmet av hemska smärtor i magen. Godmorgon liksom. Och nu ska jag ha byggteori i fyra timmar. Yes.

what about no broken heart?

Fy fan vad jag vill ut och leva. Jag är trött på samma gator och samma problem. Samma tankar och samma människor. Nej stryk det. Jag älskar mina människor. Skulle bara vara trevligt att lära känna någon ny once in a while. Kanske är jag bara lite besviken. Får för mig att hela världen ska ändras när jag gör det. Men bara för att jag har brunt hår betyder inte att världen blir vackrare för det.

Tror bara att jag är trött på mig själv egentligen. Vad ovanligt, va? Jag är trött på att jag alltid ska vilja ha dem som jag inte kan få. De som är upptagna eller opassande. Känner bara att jag är trött på att alltid göra det rätta. Att alltid ta ett steg tillbaka istället för att göra en scen. Jag är inte rädd för att göra bort mig... jag gör det bara inte.

Jag vill bara för en gång skull få det jag vill ha. Bara få någonting som jag behöver. En bekräftelse på att även de bästa kan tråna efter mig. Jag gör allting för att bara få en liten bit. Dödar min själ för att kanske få se dem. Jag bara älskar när jag för länge sedan borde gått där ifrån. Jag lär mig aldrig att släppa taget. Jag ger mig inte förrän jag har dem på rygg. Det är inte förrän då jag kan vända mig om och gå. An endless battle. Trött är ordet. Känner för att tatuera in "LEV BARA!" på armen så jag ständigt blir påmind om det. Jag grubblar för mycket. Borde bara slappna av. Se vart dagen leder mig. Istället för att drömma. Skapa världar som aldrig kommer existera.

Tror jag bara behöver en kyss. En riktigt kyss. Vill bara fokusera på någon annans läppar och tunga istället för att lyssna på mig själv.


in mystery time of cold and rain

I know I lift my values high above ground
But it's a knife in heart not having you around
If an important piece is torn apart
And you need a cure for a heavy heart

Then I'm the champion, yeah I'm the champion you see
I don't wanna beg but come and hang out with me and Ossi
In the archipelago we could swim between the islands
Never mind all the folks and perhaps we could breathe again


it's a miracle!

En blomma har lyckats gräva sig upp! Trots att vi har slutat vattna och det är kallt som satan (fast egentligen borde ju satan vara varm, jaja) ute... IT'S A FUCKING MIRACLE!!


befor and after



laroy, nu kör vi!




caring is sharing

När jag håller mig för länge, alltså när man är kissnödig men liksom inte har någon toa till hands, då brukar jag alltid tänka att min kissblåsa ska bli som ett otvättat akvarium. Ni vet med sån där grönt klägg (alger?) på väggarna. Lite obehagligt faktiskt. Så jag rent ut sagt avskyr att hålla mig. Tänkte bara dela med mig lite.

Tänkte förövrigt inte ens ta med mig mitt bankomat kort nu när vi ska ut på stureplan. Då kan jag omöjligt göra av med pengar. Vi ses på Laroy...


needles and pins


Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
I want to love you but I better not touch
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much
I want to taste you but your lips are venomous poison


brownie


god morgon

Mia och jag somnade igår efter att vi färgat mitt hår. Klockan var väl strax efter tio då. Somnade som en stock. Sedan vaknade jag vid ett och var fullkomligt utvilad, men somnade om. Vaknade runt halvåtta av att Mia kryper ned i sängen igen "jag har 20 minuter kvar tills jag ska gå". Vaknar halv tio, en timme innan jag ska gå upp, av att Linda ringer och berättar om hennes natt. Pratar med henne i en halvtimme och bestämmer mig för att gå upp istället för att sova en halvtimme till. Blir livrädd för min spegelbild eftersom jag glömt bort att vi färgade mitt hår kvällen innnan. Äter frukost till gilmore girls och tar det allmänt lugnt. Antar att jag kommer komma försent idag bara för att jag har haft så gott om tid på mig. Eller glömma lunchen. Idag ska jag köpa lite fler kläder på Gina tror jag.

Tror jag lägger upp en bild på håret efter att jag har sminkat mig. Nu: Erik Hassle på högsta volym för att vakna lite.

RSS 2.0