better days - here i come!

Man vet att det har varit en lyckad natt när man vaknar utan röst, med en bula på huvudet och ett konstigt blåmärke på smalbenet.

Mia och jag startade lördagskvällen med att åka till veronica i kärrtorp och dricka trefemmor. Efter massa resande fram och tillbaka efter Mias nycklar och pass så var vi äntligen på Fellows. Vi dansade galet tillsammans med Mias kamrater och jag dansade in i Johan, Denise ex, och hans kamrater. När klockan blev ett och Fellows stängde drog vi vidare till Temple Bar och hade det fett kul. Magnus trodde jag hade tourettes och Mia och jag slog i huvudena i varandra (vilket resulterade i bulor dagen efter). Jag önskar jag hade fotat hela kvällen så jag kunde få med alla high-lights som hände under den där  kvällen.

Idag har jag nästan feber och har varit knäsvag hela dagen. Men det var så värt det. Nu är det snart dags för godis och amigochoklad. Vi hade adventfirande med lussebullar, pepparkakor och julmust idag också. Och så julpyntade vi och handlade borta vid hemköp. Jag har funderat på att städa mitt rum också.

Anledningen till att jag vaknade utan röst var för att redan i torsdags kände jag att jag började få ont i halsen men jag har hållit igång ovanligt mycket hela helgen istället för att ligga hemma med halstabletter och honungste. Så igår blev det för mycket och min röst la ner helt enkelt. Sen skrek jag väl lite ovanligt mycket igår också.

doh

Jag vill också vara cool och ha en kepa (keps alltså).

fredag

Vi samlades hos mig allihopa (Denise, Emmeli, Linn, Petra och Filippa) sedan drog vi till fellows som tydligen hade bartömningen. Jag köpte min första drink och Petra fick agera min flickvän. Jag gick även under namnet Jan hela kvällen men trots att jag påstod att jag var kille så slutade inte snubben hålla på, därav fick Petra agera flickvän. Det sammanfattar typ hela kvällen. Filippa gick catwalk på tunnelbanan, det kan vi skriva med också. Har film på det också, men så kul ska vi inte ha det.


Linn och Filippa

Petra och lite Linn

Emmeli och Denise

SVARA DÅ!

Hur gammal är den här tjejen och varför är jag inte lika cool?!

and i'm not going home alone tonight


framsteg

Hela dagen har jag tänkt publicera massa deprimernade låttexter och annan skit. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen... har ni sett något sånt? NEJ, det är för jag faktiskt har lyckats rätt bra med mina nya livsstil. Om man kan kalla det det. Det det, det det.

Jag försöker ta allting med en nypa salt. Skaka av mig negativa och dåliga tankar om allt som rör mig. Inte stanna kvar i situationer jag inte mår bra av eller trivs i. Inte stanna kvar i relationer jag inte mår bra av eller trivs i.

Jag har min egna lilla medicin mot det här. Varje gång jag sätter på en deprimerande låt och lägger mig på golvet redo för att bryta ihop så sätter jag istället på Pink - So What. Det funkar fan varje gång. Jag blir så sjukt glad och taggad på att strunta i allt dåligt när jag hör den låten. Awsome!

jadå

Jag var ute och skakade rumpa med Mickis igår. Jag dansade tills svetten rann faktiskt. And that's not hot, så då var det dags att gå hem. Bokstavligt talat GÅ hem. Jag skulle sova med Mickis eftersom min tunnelbana slutat gå och vi tog någon buss som i stort sätt bara tog oss halvvägs till hennes hem. Men det var faktiskt skönt att ha gått av sig svetten och ölen innan man gick och la sig. Och att somna till Mickis doftljus var inte helt fel heller. Äntligen fick jag sova ut!

Nu har jag satt på mig min älskade pyjamas och ska mysa i soffan ett tag innan det är dags för middag.

JUSTE JA! När vi satt och väntade på bussen så började vi prata med en kille som sedan visade sig vara pojkvän till en av Mickis kompisar och när vi gick av (vi gick av på samma hållplats) så mötte den där snubben FERRE. Från min förra klass! Världen är bra liten.

i got all my life to live, i got all my love to give



It took all the strength I had
not to fall apart
kept trying hard to mend
the pieces of my broken heart
and I spent oh so many nights
just feeling sorry for myself
I used to cry
Now I hold my head up high

update

Så jag är ensam hemma igen. Makes me sad. Meeeeeeeeeeeeeeeen ingenting kan knäcka mig nu. Jag håller på att inta ett nytt motto. Eller leva upp till ett gammalt kanske. Så alla negativa tankar om mig själv eller något annat blåser jag bort. Mmm... Så får vi se hur det går.

Nu hoppar mina grannar hage ovanför. Såg jag just Erik Ponti sjunga på kanal5? Nu ringer det.

godmorgon då


trots jag alltid springer, jag är där, du har mig

Hur länge, tror du att längtan kan växa, växa?
Om vi förgör
Hur länge, hur länge?
Sommaren har gömt, sommaren har gömt

Men jag har inte glömt
Hur det är att älska
Och jag älskar dig ,jag älskar dig
Så högt så du hör


kalas!

H&M har varit på besök igen och jag fick min pyjamas, mina paljett-leggins och min nyårs klänning! Sen kom pappa hem från åland med parfym och spermie-ägglikör (ägglikör i en spermiefalska)! Bilder på det:





kind of back on track

Igår fick jag min födelsedagspresent av min bror, vilket var en krogrunda på ett riktigt ölhak. Inge blasköl här inte. Vi drack Guinnes och Killkenny tillsammans med Jonna, Calle och Ravn. Riktigt bra kväll måste jag säga. Vi kom hem hyffsat tidigt också. Och idag är jag ledig. Så nu tänkte jag ta mig en stor kopp te och vänta på att min käre far eller bror kommer hem. Sen vill jag kolla på film med dem. Gå och hyra något för en gångs skull. Kanske köpa lite godis och mysa ner oss i soffan? Vi umgås ju aldrig längre liksom. Man bara springer om varandra hela tiden.

Lägger upp en bild jag tog innan vi åkte hemifrån igår. Jag var sjukt taggad:


get out

Helst av allt vill jag bara krypa ner i täcket igen, ligga där hela dagen och sedan åla mig in i duschen och ligga där istället. Jag sov alldeles för lite inatt. Eller jag har väl sovit länge egentligen, bara det att jag stängde ögonen och sedan ringde larmet. Jag känner mig inte alls utvilad, bara ännu tröttare. Men eftersom jag slutar 11.20 idag så tror jag att jag ska förmå mig att gå till skolan ändå. Eller vad säger ni?

Sedan är man ju ledig imorgon också. Sweet.

only the floor makes sense


bägaren rann över

Igår kväll. Rättelse: Igår natt. Kunde jag inte somna. Sömnlösa nätter gör mig matt. Det är under sömnlösa nätter jag tänker på allt som kunnat vara. Under sömnlösa nätter känns det som att jag känner allt. De hårda orden som hämningslöst spottats mot min hud. Brännande beröringar under falska förhoppningar.


Jag ser mig själv som trasig. Varje gång någon sårat mig, eller lämnat mig, har det lämnat sådana tydliga spår på min själ. Varje gång jag har sårat, eller lämnat, någon har det blivit ännu tydligare spår, ännu djupare sår. Det är så lätt att förlåta andra för deras misstag men att förlåta mig själv... Det är det som tär på mig mest. Det som får mig att hata mig själv under sömnlösa nätter. Det som får mig att vilja slå mig själv så hårt att det svartnar för ögonen.


För hur förlåter man sig själv? För de gånger man såg vad som skulle ske och lät det hända. För de gånger man i ren envishet låtit en vän lida för att inte vika sig för sanningen. För de gånger man sårat någon bara för att man själv är förstörd.


Det är sömnlösa nätter som får mig att undra om allt är värt det. Att jag vid artonårsålder känner att här tar det slut, nu orkar jag inte mer.


Nej, sömnlösa nätter skrämmer mig. För jag blir någon jag verkligen inte vill vara, eller är. Det får mig att känna för mycket. Får mig att vika mig dubbelt, hulkandes, i fuktiga lakan. Får mig att ifrågasätta självklarheter och tveka på gamla beslut. Det får mig att frysa fast det är alldeles för varmt. Får mig att sakna att ha någon bredvid mig som plockade upp alla bitar som föll. Under sömnlösa nätter.  


Det spelas upp som en film under ögonlocken. Det känns lättare att skylla på dig, hata dig för att du krossade mig. Det känns lättare att tro att det var du som förstörde vår saga. Att det var du som pissade på det vi hade byggt upp. Det känns lättare att hata dig för att du slutade älska mig. För att du gick vidare som om vi aldrig betytt något för varandra. Fast jag vet ju att jag lämnade dig långt innan du lämnade mig. Jag var självisk, korkad. Tog dig för givet och trodde att jag kunde bete mig hur som helst utan att du skulle ta skada av det. Kanske är det väl sättet det hela skedde på som har fått mig ur balans. Som fick hela min värld att rasa och fick mig att bygga upp någon slags meningslös mur som skulle skydda mig från allt ont men istället lämnade mig bortkopplad från allt gott.


När man vaknar efter en sömnlös natt känns allting ganska diffust. Som att man går omkring i cirklar i en tät dimma. Man skrattar lite högre, lite lättare, för att kväva tankarna som hållit en vaken. Man pratar lite mer, ler lite större, för att ingen ska se att man under natten gick mitt itu. Att man slitit ur sitt hjärta och spenderat de vakna timmarna med att försöka komma på vad det är för någon knapp man ska trycka på för att sluta känna allt. För att sluta må så jävla dåligt. För att släppa det som varit och njuta av ovetskapen av vad som kommer ske längre fram. För att åtminstone kunna gå en månad utan att skriva sådant här.

Låt som spelas på repeat: Pink - Glitter In The Air


i just wanna rock


inget blev som planerat men lika glad är jag för det

Jag har aldrig direkt följt Cityakuten men igår kollade jag på ett avsnitt och fy fan vad jag grät. Så nu har jag bestämt mig för att börja kolla på det (dvs ladda ner det). Jag vill ju helst se det från det första avsnittet så man förstår allt som händer och lär känna karaktärerna helt från grunden. Men det är FEMTON säsonger. Så frågan är om jag ska ta och hoppa in mitt i serien eller lägga ner massa tid på att kolla från början. Kan ju började med att försöka hitta en säsong1 som faktiskt går att ladda ner. Den jag har hållit på med nu har inte rört sig på flera timmar.

Det var tänkt att Emmeli och Mia skulle kommit över på middag idag, korvstroganoff ni vet. Men stackars Emmeli blev sjuk. Så tyvärr fick jag nöja mig med bara Mia... neeeeeej Mia är aldrig något man nöjer sig med, det är en ÄRA att få vara med henne. Man ska vara tacksam att hon offrar sin dyrbara tid för att spendera en kväll med en! Så det så!

Jag ville göra en sallad á la mamma men de hade ingen roccula-mix där pappa handlade så jag gjorde tomater med mozzarella istället.

Nu ska jag smörja in mina ben och kanske lägga upp någon bild. Det börjar bli så himla mycket text på den här bloggen. Inte kul, inte kul.

because the lovestory continues

Jag har varit lite sentimental på sista tiden och nu fick jag för mig att tända ett ljus för varje person jag saknar. Alltså inte bara de som har dött utan vänner man tappat kontakt med och sådant. När jag började tända ljusen insåg jag att jag inte har tillräckligt med ljus i mitt rum. Listan blir lång om jag ska rabbla upp alla jag saknar.


Det är konstigt det där... att sakna menar jag. För vissa personer, som Alice eller Tilda, saknar jag så mycket att det nästan bränner i kroppen. Kanske är det för att de förändrade mig så pass mycket, lärde mig så mycket. Och båda två försvann så plötsligt ur mitt liv.


Så nu sitter jag i alla fall i mitt rum, med alla ljusen tända, och tänker lite på dem jag älskat. På vad de har gjort för mig och hur jag har lärt mig av dem. På hur det kommer sig att de inte längre är med och hur allting kändes då.


i'll be here

Jag håller på och bakar kladdkaka eftersom min älskade bror har haft en hård dag. Jag måste säga att jag har lyckats rätt rejält, med smeten i alla fall. Den godaste jag har gjort någonsin tror jag. Synd att vi inte har grädde, men vi har lite vaniljglass hemma. Bara så ni vet.

part-heey

Nu är det partydags igen. Ska först till huset och beundra min ängel, Linda, när hon jobbar och sedan är det äntligen dags för Tillans artonårsfest! om tiden och allt tillåter ska vi även försöka hinna med att träffa Magnus och dem. Synd bara att vi inte har några pengar alls, Mia och jag... Nej nu ska vi väl snart börja röra oss. Ska checka sminket och kläderna en sista gång.

push me under, pull me farther, take me all the way

Now it seems I'm fading
All my dreams are not worth saving
I've done my share of waiting
And I've still got nowhere else to go
So I wait for you to
Take me all the way
Take me all the way

MED DEM (Mia, Emmeli, Denise)


Jag saknar det här, hörni. Tacos, hjärtglas, film, fnitter.

som en lampa som tändes

Jag insåg just att anledningen till varför jag hade så många (läs: haha) läsare var antagligen för att jag samma dag kommenterade i Emmas blogg. Känns ju roande. För efter den dagen är de nere på 30 igen.

Föresten var är pappa?

it's like you were my favorite drug

Frukt. Jag har förälskat mig i frukt. Har ätit päron, banan och mandarin idag. Det är allt vi har hemma. Hade jag orkat gå ut i rusket hade jag köpt ännu mer. Kanske mango eller blodgrape. Synd att det inte är sommar för jag är väldigt sugen på stroppar (jordgubbar alltså). Mm, det här var ett givande inlägg... Visst?

Jag längtar efter dig också, kära mor.


Hm...

Jag raderade två tidigare inlägg. Desperat. Patetiskt. Gjorde mig lite smått illamående. Så jag kände att de enda rätta var att radera dem. Radera allt. Bort med skiten. In med det nya. Nya intryck och tankar. Bort bort bort. Adjö.

Men jag hann läsa mammas kommentar. Jag tänker gå vidare, men i smyg visa att jag väntar. Sova med ett öga öppet så att säga.

i'll fucking fly if i want to



det ni!

Måste bara informera er om att jag hade hela 55 läsare här om dagen. Det är stort rekord här på min lilla blogg.

refreshing

Tänk vad en promenad och sedan en kopp te kan göra för själen. Nu är jag redo att gå vidare. Just nu i alla fall.


PLAY ME SOME

Jag var just på Wendelas otroligt grymma uppvisning. Musikorgasm så att säga. Den var endast 25 minuter lång (läs: kort), jag hade gärna suttit kvar och sett den en gång till. Grymt säger jag bara. Härligt! Nu mår jag topptopp igen!

sicken liten mun


EFTERLYSES!

Upptäckte precis att min "love is my religion"-tröja är borta. Är det någon av mina vänner som har den? Please let me know.

hm...

Okej... Jag fick en blond färg av Emmeli och bestämde mig nu för att köra. Hoppade på att få bort lite av de gula tonerna. Men nu när jag har geggan i håret så ser det bara jävligt mycket mörkare ut. Får se hur det blir nu när jag sköljer ur det. Annars är det inte helt fel med lite mörkblond färg nu heller. Håll tummarna för mig nu!

äsch, blev väl ingen större skillnad. Får se vad tjejorna säger ikväll.

fucking fuck


Jag kan inte alls plugga bra nu. Jag är rastlös, övertrött och så kan jag inte koncentrera mig här hemma. Det kanske märks med tanken på alla meningslösa inlägg som har kommit de senaste fem minutrarna...

trygghet

Jag saknar:
Jag: Vet du en sak?
Han: Jag älskar dig med.

go to sleep


Hade det inte varit för att jag somnade tre timmar mitt på dagen hade jag varit jättetrött nu och hade kunnat gå och lägga mig tidigare. Istället är jag övertaggad och vägrar gå och lägga mig själv. Jag behöver manlig närhet.

stalker goes sweet

Jag vet inte om det är för att jag är desperat och inte har fått nåt på länge men: man måste ju medge att det är gulligt att han försöker så mycket. Får mig att känna mig lite omtyckt faktiskt.

just so you know

Fick förövrigt VG på den där artikeln jag skrev om för ett tag sedan. Antingen är svenskläraren bakom flötet eller så underskattar jag mina egna kunskaper i svenskan. Jag var helt säker på att den skulle vara urusel.

today i felt colorfull


Att världen är så dyster gör mig på gott humör.

shut up and sleep with me (dagens låt alltså)

Min pluggdag blev mycket bättre en förväntat! Eftersom jag omöjligen kan koncentrera mig hemma så åkte jag in till zinkensdamm och pluggade med Denise på älskade fåtöljen (det har blivit ovanligt mycket fika på sistone). Vi satt där i någon timme och jag har faktiskt ganska bra koll på allt jag ska kunna nu. Måste bara repetera lite nu fram till på tisdag. Denise fick spring i bena och ville gå på bio så vi drog oss till medborgarplatsen och Denise köpte biljetter för 21-bion, Låt den rätte komma in (oooohh) och som tack bjöd jag henne på en romantisk middag på Burger King.

Jag skrattade helhjärtat, det var riktigt länge sedan. Fy fan vilken bra dag det har varit. Filmen var väl helt okej också, lite läskig och lite konstig. Typiskt svenskt, hehe. Nu är det dags för min skönhetssömn.

dags att plugga


utmaning!

Jag har ju då blivit utmanad av Hedda.


Regler;
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag är grovt rädd för sopnedkast och dammsugare.

2. Jag har en tendens att falla för killar som redan har en flickvän.

3. Jag kan inte gå och dricka samtidigt.

4. Medan någon pratar kan jag drömma mig bort och tänka på helt andra saker. Det handlar inte om att jag är uttråkad eller samtalsämnet inte intresserar mig... jag har helt enkelt ingen förmåga att kontrollera min tankar eller tankegångar.

5. Allt som glittrar fascinerar mig

6. Prylaffärer gör mig upphetsad.

7. Jag säger "vid det här lagret" istället för "vid det här laget" (laget låter helt enkelt fel, lagret faller mycket lättare på tungan) 

Jag utmanar:
1. Denise
2. Mia
3. Emmeli
4. Linda
5. Emma
6. Jon
7. Omoral! Även kallad Sebbe.


i'm inlove

Jag har återigen funnit min stora kärlek i livet. Att han är 30 år och bor långt långt bort från Sverige gör väl inget? Visst? Jag blev kär efter att ha sett Ten Inch Hero (klassisk kärleks komedi från 2007) där han spelar en lite tuff kille som självklart tillslut blir skitgullig. Dock föredrog jag den tuffare karaktären. Go bit.










yes.

I understand feeling as small and as insignificant as humanly possible. And how it can actually ache in places you didn't know you had inside you. And it doesn't matter how many new haircuts you get, or gyms you join, or how many glasses of chardonnay you drink with your girlfriends... you still go to bed every night going over every detail and wonder what you did wrong or how you could have misunderstood. And how in the hell for that brief moment you could think that you were that happy. And sometimes you can even convince yourself that he'll see the light and show up at your door. And after all that, however long all that may be, you'll go somewhere new. And you'll meet people who make you feel worthwhile again. And little pieces of your soul will finally come back. And all that fuzzy stuff, those years of your life that you wasted, that will eventually begin to fade.

- Iris, The Holiday

nu mår jag bra, jävligt bra till och med

Jag var och firade min farmor idag. Hela 84 år är hon nu, tror jag i alla fall. Min mormor hade gratulerat henne vilket fick mig att inse att jag inte har skrivit brev till henne på evigheter. Det ligger nu högst upp på min att-göra-lista. Efter god mat och massa prat åkte jag och pappa till gullmarsplan. Där mötte jag min partypingla Emmeli och pappa åkte in till stan för att festa vidare.

Nu sitter jag och Emmeli i soffan med bordet fullt av chips, godis, kakor och läsk. Jag som redan mår illa av all mat och tårta liksom. Så vi ska svulla, prata skit och kolla på film nu.

Den här helgen har verkligen varit lugn. Igår var jag och Mia hemma och glodde på film också. Skönskönt (:

fan vad nojjig man blev då

Nej det här var ju inget att höja hatten för. Har börjat äta lite för mycket onyttigt och det syns nu på ställen jag helst inte vill att det ska synas. Jag får väl skylla ifrån mig på Jossan som gav mig en påse full med snickers, twix och dumle som tack för att jag bjöd henne på festen. Mitt sockersug är igång och så är jag inne på helvetesveckan (även kallad lingonveckan).

Så att mitt självförtroende är i botten är inget ovanligt för denna tid, men kroppen jag kan omöjligt skylla på något annat än mina matvanor. Jag som trodde piercing i tungan skulle ge den motsatta effekten då det är väldigt knepigt att äta.

Nej jag kanske ska gå ut och gå en runda innan de desperata hemmafruarna dyker upp i rutan.

man borde sova nu egentligen

Nu äntligen har jag skickat in den där jävla artikeln till svenska läraren. Hoppas den inte är allt för dålig. Vi skulle skriva en artikel som att vi hade suttit med i rätten när Shylock kräver sitt skålpund kött (ur Köpmannen i Venedig). Först och främst har jag nog aldrig läst en artikel som beskriver en rättegång och sen är det typ omöjligt att förstå vad som står eftersom det är gammelsvenska och grejer. Men ett G borde jag väl få för det åtminstone? Nu har jag skickat den i alla fall och så ska jag lämna tillbaka boken imorgon. Några saker jag kan stryka på min att-göra-lista. Sen hade jag ju tvättstugan idag också, den tog slut vid 22 och sedan dess har jag knåpat på min artikel. Jag har börjat se på en film som faktiskt verkar bra men den lär jag ju inte hinna se eftersom klockan redan är elva och jag ska upp klockan 06.00 imorgon. Hah, vem försöker jag lura? Jag kommer ju kolla på den ändå och sedan kommer jag antagligen skjuta upp mitt besök i duschen en dag till. Undra hur lång tid det tar innan jag börjar lukta? Filmen kommer först, sedan kan jag ta tag i min hygien.


what if i kissed you now and turned it all around?

Kommer jag någonsin få känna hur det känns att vara den som går vid din sida? Den du ringer när det händer något? Den du kollar efter när du sagt ett skämt? Den du hoppas du ska möta på stan? Den du älskar att hålla om under nätterna?

Jag är ju en drömmare. Jag tycker om att drömma mig bort. Tänka ut olika scenarion på hur jag önskar saker och ting var eller saker jag önskar jag hade mod nog att göra. Ibland drömmer jag någonting så mycket, så starkt, att jag nästan tror att det är sant. Att det känns som att det faktiskt har hänt. Kanske är det just de drömmarna som får mig att gå sönder lite. För jag hatar att bära på allt det här medan du går runt där i ovetskap. Kanske skulle du öppna ögonen, och se mig, om jag bara sa som det var. Om jag bara fick dig att inse att jag står med mitt hjärta framför dig och bara väntar på att du ska ta upp det och stoppa in det i mig igen. Kanske skulle jag ge dig allt om du gav mig chansen. Kanske skulle jag inse att det just bara är drömmar det är, att det inte alls är lika romantiskt som jag har fantiserat det. Kanske skulle jag bryta ditt hjärta också när jag inser att drömmen inte är sann. Att gå runt med de här tankarna, se dig men inte säga något, gör att jag dör lite inombords. Istället för att ställa mig på knä och dramatiskt öppna mitt hjärta för det, väntar jag. Väntar på att du ska göra det istället. För innerst inne vet jag att det är omöjligt. Jag är ingenting i dina ögon eftersom någon annan bländar dig. Så jag väntar. Kanske väntar jag på dig eller på att någon annan ska skymma min sikt. Men varje dag känns som en kamp. För jag kollar efter dig hela tiden, hoppas på att du ska komma och le, ge mig en hastig kram och göra min dag. Jag går omvägar i hopp om att jag kanske ska möta dig och byta några artiga fraser. Det är väl sant att kärleken gör en galen.

Så nu har jag skrivit det, trotts att det tog emot rejällt. Jag tycker inte om att läsa om hur patetisk jag är. För det är precis vad det här är. Det finns hur många killar där ute som helst som jag skulle kunna dregla efter, kanske till och med ha en framtid med, men jag väljer den som jag verkligen inte kan vara med. Det är väl just det som är charmen, det som gör det hela så mycket mer spännande. För skulle jag få dig, eller du mig, skulle det vara som att vinna de där miljonerna på jackpot. Det händer liksom inte.

Kanske skulle vi kunna dansa på rosa moln tillsammans?

dags att sova själv igen

Nu har jag bränt sönder en kastrull och ätit för mycket godis. Dags att somna till Björn bröder. Det är ju faktiskt skola imorgon.

i'm alive

Härligt avslut på höstlovet. Jag har städat i solskenet och nu doftar lägenheten godare än någonsin. Imorgon är det skola igen och jag längtar redan till jullovet.

Jag har för sköna vänner alltså. Tack för en jättetrevlig kväll hörni!

RSS 2.0