i'll be here, when your world fall apart

Nu sitter jag här i Denises soffa med Dirre och Johan och äter piggelin. Life's is good. Tänkte bara berätta det (:


RENT - seasons of love

Jag och Mia har precis kollat klart på RENT, en film eller snarare musikal. Den är så bra och helt underbar. Så första låten i filmen fick nu även spelas på min blogg. Visst är den bra?

Jag vet att det är lite irriterande med musik på bloggarna för allting går lite långsammare att ladda (plus att vissa kallar det fjortis?) men jag bryr mig inte. Jag tycker det är trevligt med en liten låt. Remember the love!


Ändrar attityd

image200Nu är det ju så här att Skarpnäck är snötäckt och jag har kämpat för att inte inse det. Jag har gått i min kalla skinnjacka och billiga tygskor från h&m. Sen slog det mig att snön ändå är ganska mysig. Allting blir lugnare och tillvaron blir så härligt ljus när solen krockar med snödrivorna. Hade den här snön kommit i november hade jag älskat det. Så varför inte strunta i det faktumet att det snart är april och det antagligen kommer vara snöstorm på min födelsedag och istället njuta av snön så länge den är här. För den kommer ju ligga här - tills den försvinner. Det är ju liksom livets kretslopp... eller nåt... Så nu ska jag njuta och gilla snön (plus att oftast när jag väl vill ha något så försvinner snabbare än jag säger "härligt", men sshhh). Jag kanske till och med ska släpa med mig Mia till en backe någon dag och åka lite pulka. Snöbollskrig med Jonas lär det kanske bli också, fast han kommer väl bara mula mig så sminket börjar rinna.

Fast att se snön får mig alltid att börja mumla på "nu är det jul igen" och det känns lite segt att veta att jag inte kommer få några fler julklappar - tihi.

 

being with you makes me complete

Nu var det ett tag sen jag skrev, känns det som... Jag har ingen koll på någonting längre känns det som alltså. Vet knappt vilken dag det är. Men så ska det vara på lov!

Igår var det tänkt att vi (jag, Jon och Denise) skulle på fest i Gustavsberg - men det blev inte av. Så istället åkte vi till en kompis till Mia som bodde ute i Älta. Det var typ fett chill där med massa sköna människor. Men vid tolv ungefär rullade vi vidare till Storängen och träffade Stoffe och hans kompisar. De var typ övertaggade och lyssnade på 60tals musik och dansade bugg. Det var typ askul! Men vid två ungefär drog vi oss hemåt till Odenplan och gick och la oss.

Idag träffade jag Emmeli. Vi möttes upp på slussen och åkte hem till mig sedan för jag skulle ha tvättstugan - som alltid. Det var typ jättehärligt att träffa Emmeli igen. Hon liksom förstår en som ingen annan gör. Hon stannade på middag också och sedan kom Mia. Mia skulle sova hos mig och Emmeli skule tillbaka till Joel (de två bor ensamma hemma hos Joel nu, fett mysigt). Mia och jag gick och köpte godis och sedan sappade vi runt lite på tv, sen kollade vi på CSI och efter det en Wallander film som jag har hemma (det var samma som gick på tv4 idag, alltså Fotografen, men vi missade den eftersom vi kollade på CSI så det var jäkla tur att jag hade den hemma!). Under filmen gjorde jag och Mia värsta "superkuren". Hon använde min hemmagjorda peelingkräm och sedan la vi värsta lagret av nivea kräm i ansiktet. Hur underbart som helst!

Nu har Mia somnat i soffan. Hur söt som helst! Ska nog stänga av datorn och fortsätta kolla på Jay Leno. Godnatt kära läsare!

Hemmagjord peelingkräm

Jag satt och googlade lite om hudvårdsprodukter och vad man kan göra själv och hittade en sida där de tipsade om en hemmagjord peelingkräm. Ingredienserna var endast olivolja och salt och de två sakerna visste jag att jag hade hemma så självklart måste man prova. Jag hällde i några droppar citron också för att få bort den mesta av olivolja-doften. Jag provade den och min hud är helt underbar! Det är mest tackvare olivoljan - den la sig som en hinna över huden och det enda sättet att få bort den var att torka bort med en handduk. Nu är min hud jättelen och känns mycket friskare. Salt tar ju bort döda hudceller och olivoljan piggar upp torr hud. Prova det hemma och spara pengar!

 

I'm such a nerd

Godmorgon, mina vänner. Nu har jag legat vaken ett tag, kan helt enkelt inte somna om. Kanske är det Mia som har förstört min dyngsrymt eller kanske var det för att jag sov i bastuvärme eller kanske var det för att jag hade sovit i elva timmar? Vi skyller på Mia, hehe.

Jonas ligger och läser VeckoRevyn (manligt) och jag sitter här. Funderar på att spela lite The Sims men då finns risken att jag sitter här hela dagen och Jonas har börjat tröttna på det... Så jag får väl ta och respektera honom och låta The Sims vara ett tag. I'm such a nerd...

till min syster, mitt allt

Jag kanske inte förstår men jag finns här för dig och jag vill förstå. Jag står vid din sida och avgudar varje steg du tar. Det är inte allt och det hjälper inte alltid - men det är i alla fall något. Kanske underlättar det något av vedskapen att du har mig hos dig. Du är i mina tankar dagligen och jag hoppas du vet att det finns knappast något som skulle hindra mig från att komma till dig om du behövde mig. Oavsätt hur långt bort jag är. Jag kanske inte skulle simma över atlanten för dig, men jag skulle, så in i helvete, försöka i alla fall. Jag älskar dig - så simpla, så missbrukade, men så sanna små ord.

Party on

Ikväll har jag varit hemma med Jonas och pappa. Det var otroligt mysigt trots att jag och Jonas småtjaffsar stup i kvarten (börja bli ganska trött på det här). Nu kollar vi på scrubs, som alltid, och jag har fått fotmassage av Jonas och sedan masserade pappa mina axlar. Det behövdes verkligen efter träningspasset med mamma. På något sätt lyckades hon och jag köra den hårdaste träningen hitills, trots att ingen av oss hade ätit och vi kom fram till att ta ett kort pass. Det resulterade i att vi körde intensivträning i 20min och efter det var vi helt slut.

Och självklart har mitt beroende inte blivit lugnare... Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på The Sims 2 och spela enda tills jag och pappa gick och mötte Jonas vid Ica. Och Linda den här gången gick jag faktiskt och åt - helt själv!

Jag hade en helt underbar kväll med Mia också. Jag kom till henne efter en teaterföreställning som mammas två väninnor hade (så bra!). Mia och jag pratade hela kvällen om allt och inget. Även när vi var tysta pratade vi. Även när vi var för trötta för att forma läpparna så pratade vi. Det är som att samtalsämnena aldrig tar slut. Oavsätt hur mycket vi pratar så kommer det alltid nya saker att säga. Säger man något så förknippar man det med något annat och så går det runt, runt, runt. Tills någon av oss tillslut somnar av ren utmattning. Helt enkelt perfekt.

Idag skulle jag ha träffat Denise också. Jag var verkligen på humör för att parta loss med henne. Men pappa är inte på topp humör och jag, ja, blev väl orolig eller något. Så jag stannade hemma. Lite sällskap skadar ju inte. Plus att jag inte har sett honom så mycket på sista tiden... vi har en tendens till att missa varandra hela tiden.

Imorgon kanske vi ska måla om förrådet! Pappa vill ha både väggar och tak i grått. Så länge han blir glad av det så går jag med på det. Han måste ju få inreda något av rummen vi har i vår lilla lägenhet (som förövrigt börjar bli riktigt fräck!).

bara så ni vet

Mia är helt underbar


pappa snarkar jättehögt - så ni vet (:

Jag har en sticka i handen, handflatan. Det gör jätteont och jag försökte gräva ut den med en pincett - men det funkade inte... oj jäklar nu snöar det igen. I alla fall, eftersom jag inte lyckades peta ut stickan trots att jag grävde resulterade det endast i att jag nu har en grop med en sticka i i min handflata - en blödande grop till och med. Men inte hindrar det mig från att skriva om det! För visst var det otroligt intressant och ni bara kände "shit, hon är verkligen unik i sitt berättande"?

Nu kollar jag på Conan O'Brian och Jonah Hill (spelar i "supersugen" bland annat)är gäst där. Fy fan vad han är rolig alltså, så jävla skön. Han är fan min nya idol alltså!

when the game take over your life

Enda sedan jag bloggade senast har jag suttit och spelat The Sims 2. Jag vet att pappa har pratat med mig och jag vet att jag har pratat i telefon men jag har ingen aning om vad som har varit sagt. Jag har suttit och spelat i vardagsrummet och när jag kollar upp sitter det två tavlor på väggen och pappa har borta. Hur kom de dit och vart är min far? Jag har verkligen inte snappat upp  någonting som har hänt kring mitt spelande. Och middag? Det har jag helt glömt bort... Har jag ens ätit lunch..?


det är sånt här ingen orkar läsa, men åh så kul det är!

Namn - Zabina
Födelsedag - 4 Juni
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - typ blåa
Hårfärg - urtvättad röd, time to change
Längd - 162 kanske?
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - har en tendens till att vara väldigt våldsam 
Stjärntecken - tvilling
Skostorlek - 36-37
Är dina föräldrar skilda - Ja
Skor idag - tygskor som jag fått av Diddi
Svagheter - pussar och pengar
Rädslor - ensamhet
Mål för året - stå för den jag är
Mest använda fras på msn - :P
Det första du tänker på när du vaknar - måste... kolla... mobilen...
Bästa kännetecken - stora tuttar?
Mest saknade minnet - tiden med Tilda och Alice

Favorit;
Färg - Svart, lila
Mat - sushi och pasta
Sport - fotboll
Djur - katt!
Glass - chokladkross
Affär - Carlings och Monki
Sallad - gurka
Skådespelare - Har typ ingen
Låt - one republic - stop and stare
Nummer - typ 4?
Årstid - sommar och höst
Parfym - Victor&Rolf - flowerbomb
Kroppsdel på motsatta könet - ryggen eller händerna

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - självsäker och stabil
Hur vill du dö - lycklig och nöjd, with no regrets
Vem är mest högljudd - Mias skratt helt klart
Vem får dig mest att skratta - Det är nog Sebbe
Vem har du känt längst - Denise, bästa vän
Vem är blygast - Jag?
När grät du mest - När jag och Denise bråkade
Bästa känslan - när allt flyter på skitbra
Värsta känslan - svek och när man sårar någon
Vart vill du bo i framtiden - helst långt ifrån sverige
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - inte vara rädd för att säga ifrån
Hur länge tror du att du kommer leva - det beror på vad jag väljer att göra med livet

Har du någonsin;
Varit kär - Ja
Moonat nån - hahaha, ja
Blivit dissad - det är väl nästan självklart?
Rymt hemifrån - inte på allvar i alla fall
Föreställt dig ditt ragg naken - det är klart
Skolkat - Ja
Tänkt på självmord - Ja
Sovit utomhus - Ja, sov på balkongen med Tillan
Gråtit i skolan - Ja, flera gånger
Velat bli modell - Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Mycket
Sett en död människa - Ja, morfar
Druckit alkohol - Ja
Ätit sushi - Ja - mums!
Varit på scen - räknas skolteatern?
Snattat - Ja
Retats - Ja, men mest med kärlek
Blivit nerslagen - Nej, bara på skoj i så fall

from dawn to dust

Jag hade tänkt gå och simma imorse, efter att jag sagt hejdå till Denise. Men jag kända att det skulle vara trevligt att bara ligga hemma istället, kanske sjunga lite helt ostört. Tror ni inte då att min pappa är hemma från jobbet för att han "kände sig lite snorig"... Så nu sitter jag här och trycker i mitt rum. Funderar på att städa lite, jag upptäckte nämligen precis att hela mitt rum, i stort sätt, är täckt av en grå matta av damm. Så jag kanske ska ta en runda med dammsugaren?

Undra vad Sebbe gör, precis nu...

det är så kristallklart

När man är med Denise kan man verkligen läta sitta hjärta. Vad man än säger så förstår hon alltid och kommer med sådana ärliga och vänliga råd.

Vi lyssnade på en låt för ett tag sen med one republic och då sjunger det "stop and stare. I think I'm moving but I go nowhere". Det känns lite så just nu, eller det har gjort det ett bra tag. Det är som att jag väntar på att något ska hända med mig eller mitt liv. Det är som att jag ser på mitt liv utifrån någon annans ögon. Som att jag inte kan kontrollera det som händer i mitt liv. Jag ser, jag hör, men jag gör ingenting för att stoppa dåliga saker och glädjas av bra saker. Det känns som att jag sitter i något slags vänterum och väntar på att få komma in, where ever jag nu ska.

Jag älskar mitt liv nu, mer än någonsin. Men det känns som att jag på något sätt inte kan njuta av det, eller som att jag inte uppskattar det tillräckligt. Det är därför det är så bra att jag och Denise har vår dag då vi ses. För jag behöver min dos av Denise för att fungera. För när man är med henne kan man inte göra något annat än att uppskatta henne och, ja allt... Nu börjar gossipgirl, see ya!

allt blir så mycket lättare när man är med Denise

Usch imorrn bitti åker Sebbe iväg... Långt långt bort, i hela 19dagar! Det kommer bli sjukt tråkigt och tyst... Usch!

Nu ligger jag i Denises säng och kollar på oc. Home sweet home! Har inget mer att skriva nu så vi hörs senare.

Jag älskar dig, Mia!

snö?! - part two

och det snöar fortfarande... what the fuck?!

snö?!

Jag vet inte hur det är inne i stan, men här i skarpnäck är det helt snötäckt! Huur gick det här till?! Jag vaknar och det är snö ute. Det ska ju vara sommar - vad fan är det här?

tragiskt

Jag gick för att kolla till min mobil nu, som jag inte har rört sedan klockan elva ungefär... Inte ett enda sms eller samtal, inte ens ett. Mina vänner har väl insett nu att jag aldrig svarar i telefon längre, nu när jag hade satt på ljudet igen och allt.

Och juste... är det någon som vet om det är olagligt att ladda ner eller är det bara fildelaren, alltså den som lägger upp filmer eller så, som är olaglig?

btw, jag har ätit alldeles för mycket keso+hallon.

Efter att ha skrattat högt när jag tänkte på Mia och allt bus och knas vi har varit med om, insåg jag att jag verkligen älskar mitt liv. Jag har ett sånt jävla bra liv, med de skönaste människorna och de bästa vännerna. Jag tror ingen har det så bra som jag har.

De bästa med mina vänner är att det finns där - inte för att jag tar dem för givet. Det enda som krävs är att man lyfter luren och ringer. För de ställer alltid upp, så fort de kan i alla fall.

Sen var det något jag tänkte på som handlade om Emmeli. Jag satt och tänkte på det på bussen från Jonas imorse och tänkte "det här måste jag skriva om i bloggen". Självklart har jag glömt bort det till nu men det var helt klart värt att läsa. Synd att ni aldrig kommer få veta vad det är! Moahaha!

This is not the top

Jag lyckades installera The Sims 2! Äntligen! Så hela kvällen har jag suttit som klistrad vid datorn, har inte ens kollat till mobilen som jag annars gör varje minut. Men det är najs! Jag har gjort mig själv och min blivande make James (inget illa menat, Jonas) och mitt barn Baby. Jag och min James planerar att skaffa barn inom en snar framtid, vi måste bara få i ordning ekonomin och se till så allt går bra för Baby. Vi vill ju att hon blir en eftertraktad elev med bra betyg.

Jag insåg nu att det är otroligt lite jag vet om mina vänner. Jag har inte varit särskillt mycket vän till någon på sistone känns det som. Men jag har behövt lite tid för mig själv nu. De som läser läste nog det jag skrev för några dagar sedan om att jag inte mådde bra. Så jag har verkligen behövt den här tiden med mig själv. Men nu när man sakta men säkert blir uppdaterad igen, känns allting lite surt. Jag är så blind, så blåögd, för det mesta. När man sedan får höra det ena och det andra känns det ibland som att allt går utför. Med mig framför allt. Vart är jag när allt det här händer? Jag vill vara en bättre vän än så här.

Men jag är jätteglad att The Sims 2 fungerar! Nu kan jag sluta spela MobWars och fokusera mer på familjelivet (med min så kallade "simar" alltså).

sleep tight, right?

Nu har jag kämpat med bloggen ett bra tag, tack vare blogg.se som var typ överbelastat eller något. Jag tror att jag är trött men eftersom jag bara legat hemma hela dagen så är jag väldigt rastlös och vill bara göra massa saker. Det är vid sånna här tillfällen jag börjar möblera om i rummet, måla om eller städa hela lägenheten... men imorgon är det skola och jag måste gå och lägga mig. Känns jävligt onödigt med tanken på att vi bara har en halvtimmes lektion, sedan ska jag, Jonas, Mats (vår bygglärare) och Jonas pappa åka hem till Jonas och planera lite för friggebon.

Så med detta säger jag godnatt antar jag. Densise är hemma igen! Dock var jag största klanten och kollade inte till mobilen så jag total missade henne... Men det har varit rätt skönt att bara vara hemma - käka fruktsallad och kolla på wallander.

Om morgondagen blir som jag har planerat kommer jag träna med pappa också. Fast jag tvivlar på att det kommer bli genomfört. Han ska ju "jobba över" så det blir lite knepigt att klämma in ett träningspass...

you gotta remember the good days

image176

say goodnight and go

För mycket stress och ingen vila fungerar inte längre. Jag var tvungen att avboka filmkvällen med bror min eftersom jag  typ har blivit sjuk eller något. Mår inte bra i alla fall. Bråket med Jonas fick bägaren att rinna över. Så nu ska jag istället ha en hemmakväll med pappa. Jag har inte mått så här dålig på riktigt länge. Så nu tänker jag göra allt för att inte behöva knapra piller igen (dvs vila och äta bra, inget suicidal).

det liksom ekar i mitt huvud

Jag får det inte ut ur huvudet! Det har dykt upp flertalet gånger enda sedan i tisdags då jag såg på Gossip Girl. Hur irriternade som helst. Och varje gång det ploppar upp i huvudet måste jag säga det högt. Annars stör jag mig bara på det ännu mer. Det hela har blivit som ett jävla tvångsbeteede. Jag kan inte fungera utan att minst en gång i timmen säga "you now you love me! xoxo - gossipgirl".

Man ska ju alltid se det positiva i saker och ting, visst?

Lite roligt är det ju faktiskt att jag har en sådan där "backstabbing"-läsare som lägger fula kommentarer. Det betyder ju faktiskt att de finns några, för utom mina vänner, som lägger ner tid på att läsa strunt om mitt liv. Om det nu inte är någon av mina vänner. Men det tvivlar jag på! För de är så säkra på sig själva att de skulle i alla fall skriva sitt namn.

kniven i ryggen

Såg precis att jag fått kommentaren "typ äckligt" på bilden jag tidigare visade. Typ äckligt snygg eller äckligt äcklig? Och varför envisas alla med att vara anonyma när det kommenterar så där? Varför skriva något, antagligen, nedlåtande om man inte kan stå för det? Hm... jag förstår mig inte på sånt där.

Åh vad jag saknar min peanut... Denise kom hem!

jag gillar det - som min bästa vän skulle säga om hon var här nu

Igårkväll kom jag hem till mamma och fick öppna med egen nyckel för hon hade inte slutat jobba än! Vi åt vegitarisk lasagne som var så himla god och sedan avslutade vi torsdagen med godis, te och en gammal klassisk film (att anlägga en brygga, eller något sånt). Imorse startade vi dagen med fruktsallad och världens godaste bröd - och självklart te. Sedan bar det av till gymmet på mammas jobb och vi satte igång med vårat träningspass.

Efter träningen gick mamma och jag till ett café och delade på en macka och en morotskaka. Till den här gången hade vi lärt oss att inte ta för mycket, deras bakelser är otroligt stora. När vi sedan gick därifrån mötte vi Mattias efteråt för vi satt på fiket precis vid honom. Så vi stannar och pratar lite och jag inser att jag är otroligt kissnödig så jag följer med honom upp för att kissa innan jag möter Jonas och Sebbe. Meen jag blev kvar lite längre. Följde nämligen med honom till pizzerian så han fick sällskap, plus att jag inte har träffat honom på jättelänge så det var trevligt att få prata lite med honom. Jag insåg nu när jag var med honom att jag saknar honom mer än vad jag trodde. Vi bestämde i alla fall att vi skulle ha en filmkväll hemma hos honom imorgon.

När jag var påväg hem och skulle gå på skarpnäck tåget så var det en högljudd kille som pratade i telefon och jag följde honom med blicken genom fönsterrutorna på tåget och såg då att han totally spanade in min rumpa. Han liksom stannade upp och kollade på den och gjorde en sådan där grimars "jag vill inte lämna dig här alldeles ensam, lilla rumpa". Hahaha! Han kollade i alla fall verkligen in den och efter det gick jag med huvudet högt enda (ända, hehe) tills jag kom hem.

Det krävs så lite för att jag ska må bra!


i'm walking on solsken jää-ä

Soft dag idag förutom att jag är helt slut. Kanske det som gör den soft iförsej - har arbetat och slitit hela dagen!

Redan igår började jag med mina aktiviteter! Emmeli kom över till mig efter skolan (jag är ju ledig på onsdagar) och då var även Jonas hos mig. Vi chillade järnet och spelade lite xbox. Sedan vet jag inte vad som flög i mig men jag föreslog att vi skulle måla om vardagsrummet. Sagt och gjort. Så när pappa kom hem sedan vid tio ungefär var hela vardagsrummet målat. Åh så glad han blev!

Och idag då... vi satte igång på en gång att bygga och borra på Jonas friggebo (Ulf ska köpa en från skolan som Jonas ska bo i). Vi gjorde först lufthål för isolering och fukt och bla bla bla, sedan la vi på "tak". Alltså som ett papper typ eller vad man ska kalla det. Det var helt jätteroligt tyckte jag.

Jag var liksom skittrött imorse (vilket resulterade i att jag kom en halv timme försent) efter att ha målat om hela vardagsrummet, med Emmelis hjälp självklart, och nu har jag spikat hela dagen. I många ofrivilliga ställningar. Men nu känns det bra i alla fall! Och imorgon ska det tränas med mamma också! Oh my...

På tal om mamma ja! Måste packa ner lite kläder och sådant. Jag ska nämligen sova hos henne inatt. Festligt eller hur?

Tack för alla fina kommentarer om bilden jag la upp för ett tag sen. Det värmer!

I only wanted to begin

Lucas är fett mesig egentligen... han i one tree hill alltså. Han typ grinar fett mycket!

Anyway! Tänkte bara säga godnatt typ. Jag känner för att skriva men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag fick ett sms från Denise för ett tag sen då hon sa att hon hade gjort illa knär igen. Sträckt och gjort en knut på yttre ledbanden(!). Inte kul och nu är jag bara ännu mer orolig för att hon ska göra illa sig rejält där ute i skidbackarna!

Jag saknar hennes familj också - min extra familj. Jag brukar ju alltid vara hemma hos henne på tisdagar men nu är hon ju bortrest med Elin så jag får vara hemma istället. Själv. För pappa ska bort på någon middag.

Aja nu ska jag försöka sova i alla fall. Ska ju upp tidigt imorrn för att gå upp och bygga - i den kalla jävla bygghallen. Man skulle vara så himla mycket mer pepp om dagen började lite senare. Åtta känns så hårt att gå upp och bygga. Plus att ingen kommer igång egentligen förrän efter lunch.

Sov gott nu mina vänner.

the naked truth

image193

'cause life can be good

Osminkad, mjuksklädd, one tree hill och en kopp te. Nu mår jag bra. (plus att jag håller på och laddar ner tre säsonger av Ghostwisper så jag kommer ha fullt upp hela året)

Live your life with eyes wide open

Nu har jag suttit och läst bloggar och tänkt på livet ett bra tag. Ska jag vara ärlig så är jag jävligt trött på mig själv. Jag är trött på hur jag alltid söker efter det dåliga. Jag kan inte vara lycklig för jag väljer alltid att låta de negativa sakerna ta över. Så nu ska jag istället bortse från allt dåligt och bara tänka på bra saker. Jag ska bara se framåt och inte bry mig om det som möjligtvis skulle göra mig ledsen.

Sen så är jag ensam hemma och är uttråkad. Ring gärna om ni vill att jag ska åka någonstans - jag bangar inte.


even the best fall down sometimes and even the stars refuse to shine

Jag har en ihärdande känsla som vägrar försvinna. Den har legat som ett grått moln över mig i flera månader nu. Det är som att jag är ihålig på något sätt. Jag har mitt yttre som alla ser och som jag låter alla ta del av. Men under denna fasad, eller skal, så är jag tom. Det känns som att jag saknar något men hur mycket jag än funderar så kan jag inte komma underfund med vad det är. För jag har en familj, en jäkligt bra sådan, som stöttar mig och ställer upp. Jag har återfunnit min bästa vän och har flera andra vänner som alla tar fram det bästa hos mig och som får mig att skina som aldrig förr. Och jag har min pojkvän, sen över ett år tillbaka, som får mig att känna mig som Gud eller något. Jag har ett bra liv, en bra (hahahaha) ekonomi och en fungerande hälsa. Jag har ett socialtliv, fyllt med aktiviteter, äventyr och människor.

Men trots allt det här så saknar jag något. Kanske har jag återigen börjar fundera på fel sak. Kanske är det inte tomhet eller saknad jag känner. Kanske är det så här det känns när man har allt. När det inte längre finns något att kämpa för. För det är som att jag har allt nu. Kanske för mycket helt enkelt?


£"!&%@

Så ringer jag och kommer fram och är jätteglad och telefonisten ber om mitt personnr och självklart ger jag ut det. Och då ba "jaha, du fyller 18 det här året... Gröna Lund vill att man ska vara 18år när säsongen börjar alltså i April. Så du får söka igen nästa år". Jaha, så nu sitter jag här helt snopen. Och förstår inte det här med åldersgräns. Bara för att jag fyller år i juni och inte i mars så får jag inte ansöka där. SKITSYSTEM!

nu jävlar ska jag ändra bloggen till någon svart och deprimernade istället...

Fucking shit, att det ska vara så svårt!

Jag ringde Gröna Lund så fort jag kom hem så jag inte skulle hinna banga ur. Självklart var det ingen som svarade. Jag satt ändå i minst 5 minuter och väntade. Och nu har allt mod runnit ut mig. Jag förstår inte vad det är som gör mig så nervös egentligen. Det är bara en telefonauditon till och med. Men något sätt är det så mycket skönare att bara sitta här och ändra bloggen och lyssna på musik.

För i helvete nu ringer jag bara!

söndag - a.k.a ångestdagen

Jag har aldrig riktigt avskytt söndagar. För det mesta har helgen varit tillräckligt sköna för att det inte ska vara allt för jobbigt att ställa klockan på sju och gå upp till skolan på en måndag. Men nu mera har jag bara en lektion. Jag börjar 9.30 och slutar max en timme senare. Känns lite surt att gå upp för de liksom. Speciellt eftersom jag börjar få svårt att somna på kvällarna. Men det är en relativt viktig lektion också, vilket gör att jag verkligen inte kan missa den. För det är en av två "projekt"-lektioner och eftersom vi har begränsad tid på oss att genomföra projektet kan man inte missa de få lektionerna vi har.

För att byta samtalsämne helt: idag fyllde min mamma år! Så jag och Jonas åkte iväg till henne och åt tårta med min moster och mammas bästa vän och hennes dotter, mattias kom över efter jobbet också. Det var lika trevligt som vanligt och mycket prat om bygglinjen och sedan lite annat praktisktarbete. Mammas kompis är utbildad möbelsnickare och min moster är silversmed så där av samtalsämnet.

Igår hade vi även en överraskningsfest för Mickis som fyllde år i onsdags. Vi, ca 15 pers, var hemma hos mig och firade Mickis. Det var mycket trevligt med väldigt trevliga människor.

Sedan har jag inte så mycket mer att säga. Jag har inte heller några deprimerande tankar som jag kan skriva om - härligt nog. Jag mår helt enkelt bra nu. Saknar Denise i för sej och nu ska hon vara borta i en hel vecka! Så på tisdag blir det ingen sleepover hos familjen Génetay, nu får jag vara hemma i mitt fina rum istället. Även fast jag trivs mycket bättre hemma hos Denise.

Jaja, nu ska jag väl gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon! Ha det bra!

loneliness is a state of mind

Idag har det hänt mycket ska jag säga er!

Började dagen med att små tjafsa med Jonas (som vanligt kan man nästan säga) och sedan bar det av in till stan för att möta upp Mickis som skulle köpa skor eftersom hon hade fått, bland annat, ett presentkort i artonårs present. Efter det åkte jag hem till skarpnäck och mötte upp Linda. Hon och jag gick och köpte gottgott på konsum och sedan smaskade vi i oss det hemma hos mig. Självklart köpa vi för mycket så båda två var helt spyfärdiga när vi sedan gick mot tunnelbanan. Jag skulle till mamma på middag, komiskt nog, och Linda skulle hem och plugga.

När jag kom hem till mamma var middagen storsätt klart och på min lilla sprungrunda dit insåg jag att mat var precis vad jag behöve efter allt socker. Middagen blev ett riktigt halleluja-moment, som Krichti skulle kallat det.

Nu är jag hemma igen och skriver i bloggen som vanligt. Fast det var ett tag sen nu. Men jag har inte riktigt något att skriva om. Och jag vill ju inte tråka ut mina 25 läsare ;)

Snart kommer Jonas över och då ska vi väl se på film och smaska godis eller något sådant. Pappa är inte hemma och jag har ingen aning om vart han är - borde kanske ringa honom?

Clean up the mess

Jag är nu hos Emmeli och vi ska åka till Gallerian om 20min ungefär. Det ska bli sjukt kul att kolla på londons vårmode som de så trevligt beskrev det. Till middag käkade jag och Emmeli billy's pizza och jag köpte godis på hemköp för Veckans Erbjudande erbjuder godis för 29KR KILOT! Den du!

Så här sitter jag och mumsar på mitt godis och pratar strunt med Emmeli. Kan inte bli mycket bättre! Hörs senare mina underbara, dock få, läsare!

Snart bär det av!

Alldeles alldeles strax ska jag åka iväg till Emmeli (måste först bara uppdatera min mob) för att äta middag där och sedan åka iväg på nån form av catwalk uppvisning med TopShop. Jag och Emmeli ska också sätta oss ner och skicka iväg "inbjudningar" till återträffen, med oss södermalmsskole-folk, som vi förhoppningsvis kommer ha i början av april. Men näst intill alla måste ju kunna annars blir det inte kul.

Hörs senare! Och mamma; jag lämnade in böckerna idag, så du vet :)


tillsammans är man mindre ensam

Idag är Mickis 18år! Tänka sig! Så mina tankar går till henne och jag hoppas hon får en lyckad födelsedag.

Förövrigt: Jag har nu investerat i en skinnjacka - tack vare mamma och pappa! Och jag ska snart ut och möta Jonas vid bussen och det kommer vara första gången jag använder den. Är det inte koolt eller vad?! Haha, jag vet att jag är fett töntig som blir så glad för en skinnjacka men jag har faktiskt velat ha en typ så länge jag minns. SO GOOD DOH-DOH, SO GOOD - CAUSE I GOT YOU!

Anyway, nu ska jag logga in på facebook och lira lite Mob Wars och sedan ska jag ringa till Gröna Lund (de har ju lunch nu i en timme). See ya biatches!


oh I cried and I cried for you to love me, love me...

Dissade just erbjudandet att plattånga Denise hår för att blogga så nu får jag se till att skriva något vettigt!

Det är mycket som har tyngt mig på senaste, kanske är det en av anledningarna till varför min mage inte ville sammarbeta med mig igår natt. Jag bär på så mycket saker och vet inte vem jag ska prata med eller hur jag ska formulera mig. Jag drömmer om ett annat liv nästan 24/7 - ett liv där jag har gjort andra val, prioriterat olika och fokuserat mer på mig själv och mina behov. För jag lever för mina vänner och min familj det är liksom så. Som det här med jobbsökandet - jag kommer knappt ihåg vad det var jag ville göra från början, vad som motiverade mig till att söka jobb, nu känns det bara som att jag gör det för att inte göra mina föräldrar besvikna - framför allt mamma.

Det sköna är att jag har Denise. För de här sakerna jag bär på förstår bara Denise. Hon är den enda jag kan prata med om allt det här. För de andra säger bara det de tror jag vill höra, eller förstår mig inte helt enkelt. Men Denise är ärlig och säger det hon tror är bäst för mig och hon är den enda som förstår mig fullt ut. Hon kan mig liksom innan och utan och tänker som jag.

Aja jag är för trött för det här nu, och jag ska hålla mig uppe ett tag till eftersom vi ska sällskapa Danne som kommer ha en lång dag framför sig. Kanske bloggar igen senare när jag tänkt lite mer.

lite snack sådär

Jag och Jonas har precis haft lunch och efter vi hade ätit så kilade vi in i datasalen där kära gamla teknikklassen sitter. Man tänker inte på det så mycket nu eftersom byggklassen är så härligt... men fyfan vad jag saknar teknikarna alltså.

Ångest

image191Efter ett lov och en försovning är det inte kul att ställa klockan på 06.00. Speciellt inte när klockan är över tio och jag inte ens är trött. Jag skulle lika gärna kunna gå ut nu och ira runt på stan halva natten. Inte ens då skulle jag vara trött - känns det som. Tänk om man ändå kunde sussa lika sött som Mickis här på bilden bredvid.

Men nu ligger i min nybäddade säng och hör hur min pojkvän, som äter avokadomacka, smaskar i telefonluren och självklart smattrandet från tangenbordet. Nu blev jag påmind om att jag inte har ätit någon middag. Inte mer än en apelsin och två rostmackor. Jonas tycker att jag borde gå upp och äta något, annars kommer jag få ännu svårare att sova. Problemet är att jag har borstat tänderna för inte alls så länge sedan och då kommer maten inte smaka något gott. Plus att vi har knappt någon mat hemma.

Jaja, nu babblar jag på om alla i-landsproblem igen. Ha det gött och dröm söta drömmar!


Alla dessa tankar

Nu sitter jag här och snurrar mitt röda, och ganska otvättade, hår mellan fingrarna - så som jag alltid gör när jag tänker. Jag läste nämligen inlägget jag skrev igårkväll och började tänka på mitt liv och min framtid. Jag får liksom en obehaglig känsla i magen när jag tänker på framtiden. Visst är jag nyfiken och ser fram emot att växa upp - men det är en gnutta rädsla i det också. För tänk om jag inte lyckas med någonting i livet. Tänk om jag får sitta, dag ut och dag in, instängd i ett kontor någonstans med ett jobb jag avskyr? Eller om jag ens lyckas få ett jobb? Tänk om jag slutar som uteliggare och ligger på någon bänk någonstans med endast mina loppor som sällskap?

Jag vet ingenting om vad jag vill hålla på med. Min enda hobby är att göra ingenting liksom. Eller sitta här på bloggen och tycka synd om mig själv kanske.

Jag har egentligen sjukt många drömmar. Så många att jag nästan skäms när jag tänker på hur jag lever idag. Jag glider liksom bara runt och antar att allting kommer lösa sig ändå. Jag anstränger mig inte särskilt mycket för att få ett jobb även fast jag 24/7 klagar om att jag alltid är pank och aldrig har råd att köpa allting jag vill ha.

Jag skulle vilja vara programledare eller flygvärdinna eller frisör eller designer i paris eller london eller någon annan storstad. Jag skulle vilja ha ett jobb som innebär massa flygande och besök i andra länder och jag skulle vilja ha mitt mysiga lilla café (med Denise självklart) och jag skulle vilja vara nöjd med mig själv. Jag skulle vilja våga prova på en massa saker, massa olika jobb och massa olika upplevelser. Jag skulle vilja hoppa fallskärm och bungujump eller simma med hajar eller lära mig flyga stridsflyg kanske.

Ingen stoppar mig för mina drömmar - utom jag. Jag tillåter mig inte att prova på saker för jag inbillar mig alltid att jag kommer misslyckas, skämma ut mig eller på något annat sätt ångra att jag provade på något så dumt. Alla i min närvaro peppar mig och stöttar mig i alla min val, även de fåniga och även de spontana. Men det är sällan jag faktiskt gör något av allt jag pratar om...

Äsch skitsamma nu går jag och spelar "mob wars" på facebook istället!


working nine to five lalala-lala-la-lala

Hm... ingenting idag blev riktigt som jag planerade igårkväll. Min åh så härliga ringsignal var inte lika bra på att väcka som att lyssna på, vilket resulterade i att jag försov mig grovt. Som tur var hade jag bara en lektion idag och den är inte så himla viktig egentligen. Och inte bar det av till hemköp heller för Jonas berättade att när Kim hade gått och sökt jobb hade de sagt att han skulle mejla istället. Så jag tänkte då, nervös som jag var, att jag börjar med att mejla dem och se vad de säger. Om det säger att jag ska komma och visa upp mig så har jag inga problem med det då.

Sedan loggade jag in på min mejl och såg att jag hade fått ett mejl från Gröna Lund där de skrev samma sak i det smset som jag tidigare fått men klumpigt nog raderat. Så nu har jag numret igen och ska ringa på onsdag när jag är ledig hela dagen. För eftersom jag har haft tvättstugan hela dagen, och varit med Jonas så hann jag inte ringa - och nu har slussen stängt (öppet mellan 9 och 17).

Det är lustigt hur pepp jag blir på allting så fort det är för sent att ringa eller så... Skärpning Zabina!

sträck på ryggen nu, Zabina!

Jag ligger här i min sköna säng och kollar på "view from the top" - en film som handlar om att följa sina drömmar i stort sätt (men ingenting är värt det om man inte har någon att dela det med). Så självklart fick det mig att börja tänka på livet och drömmar och allt sånt där.

Jag har sådan lust att följa mina drömmar. Problemet är bara att jag inte vet vad jag drömmer om än. Jag har inga speciella mål eller drömmar om mitt liv. Men jag längtar ändå tills jag är stor nog att göra vad jag vill. Tills man har någon slags stadig ekonomi och kanske mer styrka och tro på sig själv.

För jag känner verkligen att jag har någon dröm, djupt inom mig, och när jag ser sådana här filmer känns det verkligen som att allting kommer lösa sig. Jag kommer också få min chans att leva ut alla mina drömmar och inre passioner.

Jag är så peppad på att komma ut i arbetslivet och tjäna mina egna pengar och känna att jag gör något med mitt liv. Jag hoppas bara att den här känslan följer med mig till hemköp imorgon.

Nu har jag ändrat bloggen pyttelite igen. I can't help it okay!

Två pics på mitt nyfärgade hår, det är inte fullt så rött i verkligheten:

 

Åh-hej, åh-hå

Det är härligt hur mycket man kan få gjort när man väl kommer igång. Jag ryckte upp Jon, Sebbe och pappa mitt i Bondfilmen och sa att nu jävlar ska vi slänga alla möbler som står ute på balkongen och bara väntar på att få flytta till soprummet. Sagt och gjort, vi tog pirran och bar och rullade ner möblerna som skulle slängas. Sen tog jag tag i pappas garderob och städa den också, så att vi kunde slänga den trasig byrån. Tvättstugan fick jag ta imorrn istället, eftersom pappa inte hade bokat någon tid. Så imorgon efter skolan blir det bara direkt hem till tvättstugan - woho!

På tisdag ska jag försöka få igång pappa att gymma. Jag tänkte åka till hans jobb efter skolan och släpa ner honom till gratis-gymmet som de har inne på regeringskansliet. Hoppas bara att jag orkar efter en hel byggdag och studieforumet efteråt...

SO LONG READERS!

Sleepover!

image178Varken i fredags eller i lördags kom vi iväg någonstans. På fredagen satt vi bara hemma hos Sebbe (vi är Sebbe Jon, Mickis och jag) och chillade. Mickis drog i för sig iväg sen vid halv tolv för hon ville verkligen ut. Resten av oss chillade vidare med två avsnitt av Scrubs och sedan var det hemgång för min och Jonas del - sebbe var ju redan hemma (:

Nu i lördags blev det ungefär samma sak. Jonas var redan hemma hos mig och sen kom Sebbe, Nille och Cissi över och sedan Mia. Vi kollade på melodifestivalen och diskuterade Nilles sexuella läggning och sedan drog Nille och Cissi iväg för att träffa Mickis och Danne inne vid slussen. Vi letade försiktigt efter fest men lyckades inte denna kväll heller. Vilket inte var så farligt i för sig. Jag, Mia, Jonas och Sebbe körde istället "Fia med Hutt" och hade det väldans kul. Jag och Mia utvecklade våran dans så nu har vi hela 4 moves i vår korigrafi!

Och en sådan lyckad kväll måste ju sluta med sleepover - för efter allt flummande och skrattande ville man inte säga hejdå till världens bästa killar. Så det sov över istället och det gjorde verkligen kvällen tycker jag. Mia och jag var så jävla trötta sen efter att ha suttit uppe med två svullon som ville ha bacon-och-ägg-macka mitt inatten. Och jag fick mitt ryck med städning igen och städa hela köket och vardagsrummet (jag gjorde till och med ren fläckten - både ute och inne - USCH). Så sen när vi skulle sova låg Jonas och Sebbe och skrattade och flabbade och både jag och Mia var helt enkelt för trötta för att skratta så vi somnade bara tryggt in till deras viskande och fnissande.

Nu har Mia gått och Jonas och Sebbe är kvar. De sitter inne på facebook och kör "mob wars" som tydligen har blivit en väldigt viktig sak i deras liv. De sitter vid det 24/7 och pratar om det så ingen annan förstår - men visst är det charmigt?





Och pappa, den lilla parven, var ute hela natten igår! Han är ju fan mer ungdomlig än vad jag är! Så kom han hem sen vid tolv på morgonen, eller vad klockan var, med donken-mat, en halv platta öl och väldans tuffsigt hår. Det är en riktig Wahlström det - eller inte. ;)

Nej nu ska jag väl städa upp lite i mitt rum, det ligger ju massa madrasser och täcken och kuddar över allt. Delvis för att sebbe och jonas fick värsta rycket mitt i natten och skulle kasta kuddar omkring sig...

Åh JUSTE ja! Jag har färgat håret också! Nu är det brun-rött och jag blev väldans nöjd faktiskt. Jag saknar självklart redan mitt blonda hår men det här känns mer praktiskt nu och så är jag lite trött på att se så liten och fjortis ut med mitt blonda hår. Det är alltid skönt med en förändring också.

Bilder från när Jonas och jag åkte hem från Ikea, bussresan som tog 40min.
  

RSS 2.0