taggat som fan...


for better days


bryter det redan

förlåt men jag kan inte sluta känna att oavsätt vad jag gör så gör jag alltid någon besviken. Att bry sig är bra men jag är trött på att ständigt hålla tillbaka för andras välmående. Det här suger. Kanske skulle jag vara lite lyckligare om jag var känslokall.

Vad fan är jag?!


Ibland förstår jag inte varför jag har vänner. Vad har jag att bidra med? Varför umgås någon friviligt med mig? Varför fortsätter jag att gnälla som en annan jävla crybaby?!

Haha, jag börjar mer och mer tro att jag faktiskt är schizofren. Jag ligger förför en spegel och skriver här och efter att just ha skrivit det jag skrev så kollar jag in i spegeln och börjar göra massa grimarser och små fnissa för mig själv. Någonting är ju allvarligt fel med mig.

All those days spend together
I wished for better
But I didn't want the train to come
No it's departed
And I'm broken hearted
Seems like we'd never started

grejen är den...

Grejen är ju att antingen mår jag piss, och ligger och gnäller över allt jag kan gnälla om, eller så mår jag skitbra. Jag har bara två stadier. Varje dag tänker jag att nu jävlar ska jag bättra mig. Jag ska ta tag i allt som jag går runt och funderar på och jag ska göra det med huvudet högt och ett leende på läpparna. För ska jag vara ärlig så är jag väldigt trött på att tycka synd om mig själv hela tiden. Men jag är lat, rädd för att konfrontera människor, what ever. Det känns lättare att ta ut allt på mig själv istället för att hantera det och gå vidare. Det är väl så jag alltid har gjort antar jag. Jag flyr från problemet så länge jag kan och när någon annan konfronterar mig eller problemet på något sätt hinner ikapp mig så börjar jag böla. Jag är inte bra på att uttrycka mig själv när jag är upprörd. Om jag inte får skriva det vill säga, då har jag en jävla massa att säga.

Jag ändrar ju design på bloggen ganska ofta och det är för att bloggen just nu är som mitt hjärta kan man säga. Jag försöker förmedla hur jag känner och hur jag mår genom bilder, musik eller skrift. Så jag försöker anpassa designen efter hur jag mår, eller hur jag vill må. Just nu känner jag att jag är trött på att hålla fast vid saker som får mig att må dåligt. Listan kan bli lång om jag ska skriva ner allting jag egentligen känner för att skriva om här. Men jag tänker fokusera på att vara glad. Jag ska verkligen försöka. För grejen är att jag är en glad person. Jag är nästan alltid glad. Förutom när jag är hemma själv, eller sitter inne på mitt rum, och det är ju oftast då jag skriver här.

Så jag tänkte att för de som läser bloggen utan att känna mig, eller de som inte träffar mig så ofta, måste ju tro att jag antingen är största psychot eller bara en jävligt sorglig figur. De tillfällena som jag skriver här är jag väl det egentligen. Men resten av tiden är jag faktiskt rätt rolig och skön att vara med. Så jag tänkte försöka förmedla det nu istället. Den lite ljusare sidan av mig. Kanske fokusera mer på det som får mig att må bra istället för tvärt om. Kanske börja käka gröt på mornarna och gå ut och jogga. Kanske tvätta mina fönster och släppa in lite ljus. Kanske måla en vägg med världens alla färger. Kanske dansa mig fram.

Vi börjar med det här i alla fall - mitt ord på svart och vitt: Jag ska försöka.

feels like i'm going crazy

 
 
perhaps it's just the naked truth

here we go!

there's a melody that plays in my head at all times
it sounds so damn good
really really damn good
really really damn good
pretty damn good, come on!

some words, close to my heart

If you want to be alone here with me
you must understand my weakness
It's the way that he left me
and he left me of my love
without a warning
without mourning
almost yawning

no one wants forever anymore
cause no one dares to try it
no one wants endeavour like before

If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him

en vanlig måndag med andra ord

Jag kom nästan just hem (har diskat upp efter far och bror som ätit mat som JAG har lagat, riktigt jämställt här) efter att ha spenderat kvällen med Denise. Först var vi och fikade på fåtöljen och sedan kollade vi på gamla bilder och lyssnade på nostalgi-låtar hemma hos henne. Jag hade kunnat legat där för evigt kändes det som, men tösen ska upp och arbeta imorgon så jag lät henne få sin skönhetssömn istället.

Det var tänkt att jag och bror skulle kolla på Grey's nu men han har fastnat för How I Met Your Mother (can't blame him) så jag får vänta tills imorn. Själv sitter jag nu med chokladkross (en glass alltså för de som inte hänger med) bredvid mig och ska kanske ladda ner någon film eller ta någon som vi har hemma. Det känns konstigt att inte sova med Mia eftersom vi har gjort det tre nätter irad nu. Det är tomt här...

Jag köpte nya skor idag, ja! De är jättefina. Jag tycker mycket om dem. Kanske laddar upp en bild så ni får se mina nya älsklingar.

h&m kom på besök idag

Idag åkte mamma och jag till Gröndal och shoppade på second hand. Jag hittade en blå klänning (se bilden nedan) och en vit bolero typ för endast 60kr. Sen när jag kom hem hade h&m doppat ett paket på filmkedjan som jag gick och hämtade. Det innehöll en kofta (se bilden nedan), en svart långärmad t-shirt (se bilderna nedan) och en jättesöt vit mössa med en boll på toppen. Snart kommer Mia över och då ska vi knata över till Lasse's place och äta middag där. Sedan har jag köpt två paket glass, kinapuffar och en chokladkaka med nötter som vi kan ha till det fortsatta GossipGirl maratonet som aldrig blir klart!


what to do, what to do?

Igår och idag jobbade jag och Mickis med att dela ut gratiskaffe. Vi släpade ryggsäckar med 50 koppar kaffe i sammanlagt fem timmar. Och för de fick vi 600kr. Lättförtjänta pengar om du frågar mig.

Ikväll hade Mia och jag tänkt ha en hemmakväll med lite Rambo och andra sköna filmer men nu verkar det som att vi måste släpa oss ut för att morsa på Mias kompisar som sitter på Balthazar. Inte mig emot eftersom det är skönsköna. Dock skulle det inte vara helt fel att inte röra sig ur Mias soffa på hela kvällen. Dilemma dilemma...

rollercoaster

It's kind of hard, not to miss you.

fucking awsome

Jag såg precis sista avsnittet på säsong tre av How I Met Your Mother. Den där serien är fan helt underbar! Fan vad jag skrattade. Nu är det dags för säsong fyra, jag kommer vara död imorgon. Skönt att jag bara jobbar två timmar i alla fall!


when the heart outthink the mind

i think we would be great together.

lay your head on my chest, hold my hand

Maybe I could be yours
Maybe you could be mine
God, I waited so long
Maybe my time has come
To walk by your side



it's so hard for me to breathe

Jag är glad idag, riktigt glad faktiskt. Men jag saknar kärlek. Jag saknar att känna värmen från den man älskar. Jag saknar att inhalera doften som representerar allt som har med trygghet att göra. Jag saknar beröringen som får en att rysa enda in i själen. Jag saknar suget i magen man får när man ser att det är Han som ringer. Jag saknar att älska någon så mycket att det gör ont, att man ligger vaken en hel natt bara för att man är så förbannat lycklig. Jag saknar att veta att man räcker till oavsätt vad man har på sig eller om man inte är sminkad. Jag saknar att vilja skippa skolan bara för att inte röra sig från sängen hela dagen, bara ligga där och hålla om varandra. Jag saknar att sjunga duet till klyschiga kärlekslåtar. Jag saknar känslan, som jag får svårare och svårare att komma ihåg.

Nej, nu är jag inte glad. Det här var ju inte bra.

but I just cant wake up on the floor like a thousand times before

It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls

när det känns in i hjärtat

I'm damned to feel the way I do.
What have I done to fall so hard for you?



nej nu drar vi ut


'cause you make me smile



Emmeli Emmeli Emmeli Emmeli Emmeli

För några timmar var jag rik igen. Men eftersom jag lånade pengar av mamma så var det bara att skicka iväg allt jag hade på en gång. Eller ja, jag övervägde att ta ut alla pengar och fly landet. När pappa kom hem så fick han hjälpa mig att skicka över dem. Det var kul för jag fick använda den där dosan.
 
Emmeli är här, vi ska äta köttbullar och spagetti.

Fan.

Sist jag kollade på klockan igår var den 04.23 och mitt larm på mobilen var inställt på 05.00. Så när larmet väl ringde, ca 40 minuter senare, ville jag bara gråta. Så ni kan ju lista ut att jag självklart inte gick till praktiken... VILKET SUGER! För jag hade verkligen taggat till nu och skulle fullfölja det här sista veckan. Imorgon kommer jag med ny energi, matlåda och sömn, hoppas jag.

Fan.


see? happy happy happy face!




ingen ironi i det tidigare inlägget

we'll have to be quiet now
hear how she slowly drifts away


mama, i'm not feeling well.

happy happy happy face

När praktiken är över ska jag ta hand om mig själv. Jag ska vårda min kropp och mitt inre. Inga fler onödiga uppbrott i livet. Jag ska vara den charmerande Zabina jag vet att jag kan vara. Jag ska vara den positiva Zabina som jag alltid ser mig själv som. Även fast jag märker när jag läser tidigare inlägg att jag inte alls är positiv. Knappt någonstans faktiskt. Jag ber om ursäkt för det.

Det ska jag också försöka göra. Stänga in mina känslor och le åt världen. När det blir för hårt ska jag skrika och kanske örfila mig själv, bara för att få tillbaka fokuseringen.

Praktiken var jättebra idag! Vi fick riva igen, vilket är väldigt slitsamt och plågsamt eftersom vi nu river gipsväggar. Det smular och har sig och allt hamnar över allt. I munnen, näsan, håret, bhn, ögonen, hittade till och med gipsbitar i magfickan på tjocktröjan. Viserligen arbetade vi bara från 09.00-12.30 idag. Kanske därför det gick så bra. Imorgon har jag ingen mat att ta med mig eller energi. Men vet ni vad? Det kommer bli underbart! Bara steka några kötteli-köttbullar på morgon kvisten, koka lite snabb makaroner, hacka upp lite sallad och skiva några tomater och voíla: dinner is served! Eller aa, lunch i det här fallet då. Lätt som en plätt, om man nu är sugen på plättar. Det är ju mumsigt.


Oh that's hot. Work it girl!

fucking fabulous


Ja, min gylf är trasig. Gud älskar mig.

jovars

Jag kände att världen var på min sida nu. Mickis meddelade mig att jag inte behöver infinna mig i Spånga imorrn förrän klockan nio eftersom vår praktiknisse är på möte. Detta betyder att jag inte behöver åka hemifrån förrän 08.08. Good times.

Ikväll har jag ätit med mamma och bror hos Lasse. Det var jävligt god mat och efterrätt som tvillingarna hade tillagat. Mycket gott. Nu är jag jättemätt, verkligen jättemätt, och extremt sugen på att se Heroes. Meeen jag får vänta några dar. Måste däremot ladda ner Gossip girl eftersom jag missade dagens avsnitt. Tydligen helt spårat enligt Mia.

are you ready? i'm not


make it disappear

Kanske har jag en konstnärs själ. Sägs det inte att de känner annorlunda än resten av världen? Det krävs så lite för att jag ska må pissigt igen. Eller så kanske jag bara njuter av att tycka synd om mig själv. Jag kan gillar att rulla runt i skiten, som en jävla gris, istället för att rycka upp mig.

freakshow





Jag skäms nästan av tanken att jag faktiskt tyckte det här var roligt. Jag kom på gamla historier jag skapade när jag fortfarande kunde leka och jag hittade kläder som jag och min äldre låssas syster sydde till dockorna. Jag har gjort maträtter, till och med bajs, i lera och en sackosäck (eller hur det stavas). Jag och Maja var rätt kreativa när vi var små.

tillslut får man nog av att ligga i sin egen skit

Den här veckan har förstört mig. Först idag så gick jag och kollade på rälsen mellan kärrtorp och bagarmossen. Jag stod där ett bra tag. Nu har jag tagit upp mitt dockskåp från källaren och tänker nu möblera om i det. Vad händer med mig?! Dockskåpet liksom! Kom igen!

Imorgon ska jag ut och vara mig själv igen. Först tänkte jag simma - dränka mina problem i Forsgrenskas smutsiga vatten. Sen har Mia och jag lite business att ta itur med och efter det är det utgång. Älskade älskade utgång. För att göra dagen ännu bättre kommer jag somna med Linda bredvid mig. Det blir svårt att toppa!

put the pieces together.

Nu känner jag mig ännu dummare. Fan ta dig, Zabina.
Stryk det där. Linda har åter igen done her job. Känns som att hon ska få en bamsekram på fredag.

kanske det vackraste jag någonsin kommer möta


För att du, upprepdade gånger, drar upp mig ur skiten utan att du ens vet om det. Du har en tendens till att alltid säga det rätta sakerna, du sträcker ut den där hjälpande handen precis när man håller på att falla. Jag kommer aldrig sluta häpnas över hur du kan åstakomma så mycket när du lever efter samma tid som jag. Du har så många bollar uppe i luften, ett eget liv att leva, men lyckas ändå få alla runt omkring dig att känna sig delaktiga och uppskattade.

Så nu sitter jag här, med våta kinder, bara för att du la upp en bild på oss på din blogg. För att du återigen slog bort alla mina demoner bara med två ord. Aa shit alltså, jag hittar inte orden. Jag skulle sälja min själ till djävulen för att rädda dig om du var i knipa. Du är liksom den renaste, ärligaste och vackraste kärlek jag någonsin stött på.

Jag älskar dig. Ord eller agerande kommer aldrig någonsin kunna mäta sig med vad mitt hjärta, eller vad det nu är man känner med, skriker när jag ser eller hör dig, eller läser vad du skriver.

i love icecream


if you ain't dirty, you ain't here to party


i want your body, not your soul



step one

Jag behöver mål. Något att sträva mot. För att kämpa i blindo funkar inte. Det går inte att känna sig levande, eller bra, när man inte går mot något. Jag kan inte det i alla fall. Jag mår som bäst när jag gör saker för en större grej. Små grejer som att planera en resa, packa matsäck till en utflykt, gå upp extra tidigt för att ge pappa kaffe till frukost. Allting blir lättare att göra när jag vet varför jag gör dem.

Just nu vet jag liksom inte ens riktigt varför jag ska gå upp på morgonen. Jag har ingen hobby, gör inga aktiviteter... Jag gör ingenting som får mig att känna mig stolt över mig själv. Jag liksom bara driver runt. Som att jag är i rymden, ingen tyngdkraft, och jag kan bara byta riktning när någonting stöter i mig. Jag gör det resten av sällskapet gör. Och nu är jag trött på det. Jag vill också ha någonting som gör mig unik. Någonting som får andra att avundas. Jag vill vara någon mina vänner ser upp till.

Eftersom jag är dålig, väldigt dålig, på att förändra mig själv tänker jag börja med små steg. Jag får se om jag klarar det imorgon ens en gång. Jag är rätt hopplös när det gäller att ta mig i kragen.

filmmaraton

Först Wall-E, sen Finding Nemo och nu Lejonkungen. Jag gråter som ett barn.

search

Jag tror jag behöver en partner. Allting var mycket lättare när man delade allt med en annan varelse, som man älskade av hela sitt hjärta.

mina tankar är gåtor och stegen är en labyrint

Om jag hade möjligheten så skulle jag åka långt åt helvete, eller till mamma, och stänga av mobilen. Jag skulle koppla bort mig från alla, nej Mia skulle jag brevväxla med, och inte göra något förrän jag lyckats ta reda på vem jag är.

Jag vet att jag enda sedan jag slutade vara barn har jag känt mig felplacerad och missnöjd. Jag använder mig av olika personligheter, stilar, hårfärger, för att desperat försöka hitta den jag är. Jag beter mig annorlunda beroende på vilken kompis jag är med. Jag säger olika saker till olika människor för jag försöker anpassa historierna till den jag är med. Bara det att försöka vara schizofren är inte särskillt lätt. Det leder till problem och jag kan varken hantera eller konfrontera problem. När det blir för mycket faller allting isär. Jag vet inte hur jag ska bete mig, jag vet inte vem jag är eller vad jag ska göra. Så hade jag möjligheten skulle jag åka iväg för att finna mig själv. För jag är trött på att hela jävla tiden känna mig förvirrad och ensam och fucked up.

Mia ska få jävla mycket cred för hon är den enda som förstår mig, fullt ut. Men jag kan inte låta Mia bära min börda. Jag måste bära den själv tills jag lyckats göra den lättare.

fett!

(Jo men allting är fullkomligt underbart)

Jag hade en höjdar kväll igår med massa roliga människor, även fast jag typ inte kände så många. Allas Kempas fyllde arton år och en sådan dag missar man inte i första taget. Det kommer lite bilder så fort jag har pratat med pappa och sedan lagt över dem till datorn. Jag bytte armband med en kille igår också, de jag fick är jättetunna men luktar jättemycket parfym. Hur lyckas man få doften att stanna så mycket? Den ger mig huvudvärk.








desperat

Jag vill ha en kattunge!

hahahaha

Hur skön är inte den här bilden?! Kolla minerna liksom! (jag har inte gjort den själv alltså)


081009

Outwardly I was everything a well brought up girl should be. Inside, I was screaming.


damn it

En dag av ingenting, välbehövd. Jag har dock dåligt samvete för att praktiken måste ta skada av mina familjeproblem. Jag tror felet är att vi inte kan komunicera, eller prata, eller lyssna, eller ta hänsyn, eller tänka efter, eller hantera pengar, eller kämpa istället för att ge upp.

jävla mörker

Fyfan vad trött jag är. Trotts att jag somnade typ kvart över sju igår. Fy fan fy fan fy fan. Sen har jag ingen matlåda idag eftersom pappa och jag käkade varma mackor. Får bli kalla mackor till lunch idag. Jag som ville ha sallad. Men vi har ingenting hemma, eller jo tomater. Men lite småtrist sallad om den bara innehåller tomater... Jag vill sova!

Det spelar ingen roll hur utvilad jag är egentligen. Att veta att klockan är FEM och det är kolsvart och iskallt ute gör att jag bara känner mig utmattad och vill aldrig krypa ut ur sängen... Fan nu måste jag äta frukost också, bläääääääääää,

crushcrushcrushcrush

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
'cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute

in my face

Mickis och min praktikplats var inte alls i Spånga - o nej. Den ligger i Norrtälje. Men vi får skjuss från Barkaby(gg) så det är faktiskt helt skönt. Nackdelen är dock att jag alltid somnar i bilar (vilket mickis nu har bildbevis på) så jag är lite halvgroggy när jag kommer ut och ska arbeta sedan. Hittills har det varit jättekul faktiskt, kanske för att jag var beredd på det värsta.

Vi praktiserar alltså på ett litet bygge vid Norrtäljes skärgård (enligt Patrik i alla fall, jag hade ingen koll på vart vi var) och ska bygga ut en sommarstuga. Idag fick Mickis och jag riva panel och imorgon ska vi antagligen sätta upp ny om vi inte ska riva ännu fler väggar. Det svettigt men roligt, förutom alla äckliga kryp (läs: monster) som gömmer sig under gamla plankor.

Fast nu är jag så trött så jag ska nog fokusera på att hålla mig vaken ett tag och somna vid åtta igen. Det är naajs.




kom igen

Jag är uppe så tidigt att jag hann se det sista programet som sändes på kanal5. De måste ju driva med mig. Klockan ringde 4.45 imorse och tack vare att jag somnade strax efter 20 igår så är jag hyffsat pigg. Känns dock inte särskillt lockande att gå ut i mörkret och kylan (4,4 grader).

bara lite då..?

Hold me and love me
Just want touch you for a minute

not so sweet home

Ett tecken på att det har varit en bra helg är när man inte vet hur man ska börja eller hur man någonsin ska kunna sumera allt som har hänt.

För dem som inte vet så var jag och min bror och besökte min mor som är nyinflyttad i Visby. Det känns som att vi hann med allt på de där ynkliga två dagarna och jag är tre par strumpbyxor, en skjorta och en påse te, rikare men ack så mycket fattigare. Vi har alltså shoppat, promenerat, varit på utomhusbio i en gammal ruin, kollat på Notting Hill, druckit ovanligt mycket kaffe för min del och myst. Hela helgen har varit så mysig. Visby är så mysigt. Det är så sagolikt, nästan overkligt, att vara där. I alla fall så här års. Stämningen var magisk, eller så var det bara mamma.

Det var med en suck jag klev på båten tillbaka till Nynäshamn. Den där helgen var den skönaste jag har varit med om och jag hade behövt minst en vecka till av det. Men plikten kallar! Praktik nästa. Jag blickar framåt till helgen då jag ska spendera min sista pengar på alkohol om mina vänner inte redan gjort av med allt. Sen har vi ju höstlovet om tre veckor. Jag har planer på att ordna en halloween fest, med spindelnät och läskig, men läskande, bål.


mattias och jag roar oss med att sätta tablettask-godisar på tänderna under båtresan




i need those money

Tänk om pengar har satts in på det konton som jag just var på banken och tog bort.... Fast det borde ju vara omöjligt. Visst?

speed it up

Haha nu smsar Denise och säger att tunnelbanan är igång och chauffören på ersättningsbussen försöker lätta upp stämningen med att skämta. Don't mess with morgongriniga traffikanter. Ingen skrattar.

Lite komiskt att signalfelet uppstod 05.25 imorse och de fick inte fram ersättningsbussen förrän en dryga 20 minuter innan de lyckades laga signalfelet. Snabbt jobbat.

fortfarande 3,12kr...

godmorgon godmorgon

Denise (läs: helt jävla underbar) sov som sagt hos mig igår och idag skulle hon upp till jobbet. Vi går upp i tid äter frukost och dricker kaffe och Denise går iväg mot tunnelbanan i god tid. Fem minuter senare ringer hon och säger att tunnelbanan är avstängd pga signalfel, hela grönalinjen är avstängd. Så jag går ner till tunnelbanan och väntar med henne i typ en kvart tills bussen kommer och jag hoppas att hon inte kommer allt för sent. Trots att det stod jättemyckt folk och väntade på ersättningsbusesn så hann hon med första. Grymt jobbat.

Själv är jag upprörd för mitt studiebidrag har fortfarande inte kommit. Denise fick sin "check" igår redan och jag är osäker på om adressändringen har gått genom eller inte. Jag hade verkligen räknat med att få pengarna idag. Jag hade tänkt klacka om mina fina höstskor och sedan tänkte jag shoppa lite på Gotland om jag fick tid till det. Jag hatar när det inte går som planerat. Var femte minut loggar jag in på nordea för att se om pengarna har kommit men jag möts av 3,12kr varje gång. This is very annoying...


Jag hade verkligen planerat ut min lediga dag helt och hållet. Nu är jag bara arg, pigg och arg. Jag kan inte gå och lägga mig igen heller eftersom jag både druckit kaffe och varit ute och gått i den friska morgonluften. Jag kanske ska hoppa in i duschen istället och hoppas på att "checken" kommer med brevbäraren eller sätts in på konton om en minut, då klockan är åtta (jag får alltid för mig att pengarna kommer efter åtta på morgonen, när banken öppnar liksom).


Godmorgon i alla fall, hoppas er dag blir bättre eller att min dag löser sig.


toppen toppen

Jag har varit på banken och förhoppningsvis fixat så att jag inte måste betala månadsavgift för ett kort jag inte använder. Nu är Denise hemma hos mig här i skarpnäck och vi har lagat nudlar och guaccamole och cheesedip och nachochips och pillar varandra i håret och nu kollat på idol eftersom min favorit 16åring uppträdde. Han är så jävla kool!

Den här torsdagskvällen hade nog inte kunnat bli mycket bättre. Jag älskar Denise och hennes sällskap. Sen är hon ju en mästerkock vad gäller nudlar och guaccamole i alla fall. Me love you.

en eller fem för många muffins i min lilla mage

Emmeli, min älskade Emmeli. Hon är blond nu föresten, skitsnyggt! Hon kom över till mig runt halv sju och jag bjöd henne på lite korvstroganof och sedan bakade vi muffins och kollade på Idol och Grey's Anatomy. Nu sitter hon nog tryggt på tunnelbanan och lyssnar på musik. Vi pratade om att resa iväg någonstans och nu mer än någonsin känner jag verkligen att jag behöver skaffa ett jobb. Så man har råd att åka någonstans med alla brudar sen.

Nu ska jag somna till How I Met Your Mother medan resten av mina vänner är ute och festar för fullt. Imorgon blir det att åka till skolan för att hämta rikskuponger (eller krigskuponger om man heter Jon) inför praktiken, som förövrigt ligger i SPÅNGA. Så på tisdag måste jag åka hemifrån 05.45! Woho!

fast jag mår bra, hörni!

Jag kommer fira jul utan dig och jag saknar hur jag kunde vara mig själv till 100% med dig. Jag måste sluta läsa gamla blogginlägg.


RSS 2.0