sexy bitch

HAHAHAHAHA

Okej, bilden kanske inte är alls rolig för dom som inte är här med mig (dvs ingen)... Men jag lyssnar på Sexy Bitch och har skuttat runt här i mitt rum och tar sen den här bilden och känner mig fett sexig... Inser sen att jag är osminkad och oduschad och har fortfarande min pyjamas på mig... Och ja, ni ser ju hur mitt babyfjun sticker åt alla möjliga håll på den lilla jässan... aa, hahaha. Det är fett kul att vara jag alltså!


blue is the color


thief


välkommen tant greta

Tant Greta kom i onsdag, självklart när jag sprang runt på Gina, och hon var på riktigt taskigt humör... Gick runt och slog mig på magen hela tiden. Sen kom torsdagen och jag vaknar av att hon ger mig en jävla karatespark rakt i magen. Kröp till duschen och satt där och spolade varmvatten på magen ett tag men det hjälpte inte... La mig i sängen i fosterställning och höll andan funkade lite bättre. Hemskt var det..! Tant Greta brukar aldrig vara så här elak när hon hälsar på... Så igår låg jag hemma hela dagen, hatar att jag behövde ringa Gina och säga att jag inte kunde komma in nu när det precis varit löning och grejer... Sen idag vaknar jag 32 minuter innan mitt larm ska ringa av ytterligare en karatespark. Varpå jag krälar mig ur sängen ändå och tänker neejduuuu idag stannar jag inte hemma. Jag ska vara i skolan på fredagar och ha Reperation och Ombyggnads lektion med Mickis och jag har typ lämnat henne själv där alldeles för många gånger, plus att jag för en gångs skull vaknar och faktiskt känner mig PIGG. Tro mig, det händer inte ofta..! Men att försöka ta mig ur sängen gick inte så bra. Det enda som hände var att en våg av illamående kom över mig när värken spred sig till ryggen också... Så istället har jag nu legat som en staty i sängen och inte rört mig ur fläcken, lyckades tack och lov somna ett tag. Nu känns det bättre, men om det var som igår så kommer Tant Greta ge mig en till spark när jag minst anar det!

Ni kanske undrar varför jag berättar om Tant Gretas ninjaskills här men det är helt enkelt för att jag är i chock. Visst att jag vet att hon har styrka i sina sparkar men jag menar så här hårt har hon aldrig sparkat tidigare. Usch, nu börjar det ju låta som att jag pratar om ett barn i magen.. UUUUUUUUUUUUSSSSHCHHHHHhH

freakshow

Alltså vad ska jag säga egentligen... Jag skyller på Emmeli! Den där lilla skiten fick mig att börja läsa twilight-böckerna igen och jag är heeelt jävla fast igen... Jag gick runt i min egna lilla värld hela dagen idag på Gina, har ingen aning om jag faktiskt gjorde ett bra jobb eller inte. Musiken hjälper inte heller eftersom en av låtarna som går runt runt runt runt runt på Gina innehåller meningen "living in the twilight-world" så då börjar jag ju automatiskt drömma mig bort. Alltså jag kommer typ helt seriöst börja gråta snart, jag vill vara i boken. Som linda säger; jag vill snorta den. I WANT IT TO BE THE AIR I BREATHE! Haha, nej nu spårar jag lite... Fast typ jättelite. Jag menar skulle jag kunna säga tjillevippen och bli miniatyr så skulle jag nog bo i Eclipse-boken. Den tredje alltså. Fucking awesome. Men nu går ju inte det. För jag får väl knappt ner en fot i den nu liksom. Och jag har ändå rätt små fötter och böckerna är ändå rätt stora... If you know what i'm sayin'.... ehhehehe...

Och nu gav Linda mig herpes också... Aka sugmärke... Och jag insåg precis att jag är rädd för trädgårdstomtar... Tur att de inte är så vanliga i skarpnäck... Många punkter överallt nu... Eller vad säger ni.................................?

Give back my heart that your body rejected

Känner mig tom och ensam. Men ni vet ju alla vad mörkret har för verkan på mig... Har vandrat runt i min tomma lilla lägenhet. Städat köket bara för att ha nåt att göra. Köpte coca-cola och kollade på film på 3an. Sen var filmen slut och lägenheten städat... Har till och med städat mitt egna rum. Nu ligger jag själv i min lagom stora säng och önskar att jag hade lockat hit Max så jag hade fått sällskap och bekräftelse. Men ni vet ju alla att jag inte är en sån tjej. Jag föredrar att inte göra någonting som skulle få mig att må bra och sedan älta det tills mitt huvud exploderar... Better safe, than sorry... But i'm just sorry... No need to be safe när man ändå inte har någon att vara det med... Bam-bam-baaaam..! Jaaaa men så här kan jag ju inte hålla på hela natten. Känner att det är lite passé att gråta ut här på bloggen. För egentligen är jag inte särskilt ledsen eller olycklig. Allting är förhållandevis jävligt bra. Hade varit ännu bättre om jag hade fått betalt för mitt slavgöra på Gina Tricot. Det håller vi tummarna för..! Tant Greta ringde idag och sa att hon kommer och hälsar på runt onsdag så kanske är det därför jag håller på och töntar mig med bekräftelse och annat trams. Men ni vet ju alla att Tant Greta tar fram mina värsta sidor... Hon lyckas alltid trycka på de där knapparna som det står RÖR EJ på. Blaha-blaha, nu ska jag somna till Bridget Jones Diary. Hon får mig i alla fall att må bra!

Under tiden jag kollade på filmen förut, fyra bröllop och en begravning eller vad den heter, så gjorde jag en väldigt deprimerande teckning. Skrev med stora bokstäver "love is all we need" och sedan med lite mindre under det "too bad i don't have it" och runt det klottrade jag "pain pain pain pain pain"... Snacka om att Tant Greta tar med sig massa vänner på nästa besök också...

Ps. För Er som inte följer min blogg: Tant Greta är MEEEENS. Men sådana snuskiga ord får jag inte använda för Fröken Linda.

röka bajs?

Ibland har jag så jävla höga tankar om mig själv... eller kanske är det bara någon form av självförsvar... Men jag tänker att det kanske är lika bra att jag inte träffar någon kille just nu. Jag menar jag kommer ju ändå krossa hans hjärta. För så grym (cruel) är jag!

Sjöng en sång för Linda om hur sexig jag är och nu ligger hon och asgarvar och önskar att hon hade filmat så hon kunde lägga upp det på youtube. Så jag kanske inte är en hjärtkrossare trots allt...

the horror

Åh juste! Fick klä av tre skyltdockor idag... Alla kanske inte vet det men jag är groooovt rädd för skyltdockor. Så jävla obehagliga... Hahaha, jag hängde upp massa grejer på lagret och sen när jag är klar typ och står och beundrar mitt verk ser jag att det står någon på knä bakom alla grejerna och sen NEJ DET ÄR EN JÄVLA SKYLTDOCKA. Och den stod inte där när jag gick in allltså!!!! Så jag typ backar bakåt för jag är beredd på att hon ska döda mig och då ramlar jag typ ner för det är typ 40cm ned till golvet när man går ut ur det rummet och vad tror ni jag nästan ramlar in i? JO TRE JÄVLA SKYLTDOCKOR TILL!! Aa fy fan alltså... Får hjärtklappning bara jag tänker på det. Sen kommer i alla fall Ida och frågar om jag kan hjälpa till att klä av och ställa ner några skyltdockor på lagret. Jag ba jomen ja absolut, med ett leende... Rös i hela kroppen när jag bar ned dem... Det var bara halvor som tur var. Alltså bara överkroppen, inga ben så då kan jag i alla fall springa ifrån dem och de får för sig att börja leva... Det var lite halv roligt att klä av dem faktiskt, när jag ställde ned dem på bordet tänkte jag 'get naked, bitch!' och flinade för mig själv och sedan för att få av tröjorna behövde jag liksom dra händerna av deras bröst. Kändes lite snuskigt. Kändes ännu mer snuskigt att jag stod och fnissade och drog sexskämt för mig själv när ingen annan var nere på lagret... Tur det kanske.

mr logic

Det känns som att man går lika mycket som en valross på kottar HAHAAH jag är så jävla ologisk när jag kommer hem efter praktiken... hahaha... Vad jag ville säga var i alla fall att det känns som att man går jättemycket när man jobbar på Gina men jag hade på mig en stegräknare idag och gick ändå bara 9735 steg. Skuumt säger jag... Hahaha valross på kottar... Vad fan kom det ifrån?

Jag var dum nog och köpte en chokladkaka efter jobbet som jag tryckte i mig på vägen hem så nu är jag inte hungrig... Måste laga mat dock så jag får matishlådish till imorgon. Känner bara för nudlar men det är ju lite väl trist att ta med sig till lunch imorgon. Eller kanske ska köpa med mig någon macka imorgon bara. Ska inte gå till Sandys igen bara... eller jo, om jag ber att de inte tar på någon lök... För det var ju a big mistake så att säga! Gick runt med kramp i magen resten av dagen. Plus att jag råkade käka en saltgurka så jag mådde fett illa... Jag glömmer alltid bort att jag inte klarar av rå lök... Så jag ba 'mmmmm, fan vad gott med rå lök' (för exakt så tänker jag) och sen ba 'aj aj aj aj, varför äter jag rååååå löööööök!?!?!' (för exakt så säger jag, alla på Gina ba OMG VAD HÄNDER SKA VI RINGA AMBULANS ELLER VILL DU HA EN CHOKLADKAKA!?!?!?!?!?!) Hahaha, nej nu går jag och gör nudlar. UTAN RÅ LÖK. För det brukar jag alltid ha på mina nudlar annars...


sometimes i need somebody who can make me feel alright



piloten med finaste








Feeeeett fuuuuul


stay with me




awesome

Nu har jag lagt in masssa nya låter på ipoden! Fan vad jag längtar till imorn då jag åker till Gina och lyssnar på den här spellistan! AWESOME!

gööött

Inlägget nedan var en dröm jag hade inatt om ni inte uppfattade det. Hihi... Nu har jag varit jätteduktig och lagat mat så att jag hade matlåda till imorgon. Pappa är inte hemma på hela veckan typ så det blir inga färdigrätter nu inte..! Så nu är jag mätt i magen och kommer vara det imorgon till lunch också! Köpte lite choklad som jag ska mumsa i mig till en film nu... Så himla skönt att vara ensam hemma och bara mysa. Lite manligt sällskap hade dock inte skadat.

i drömmarnas värld

Jag och min bror var ute och arbetade på fältet när vi såg de svarta rymdskeppet föras ned från himlen.
- Hon är här nu, Johan, ropade min bror till mig.
Vi begav oss tillbaka till gården och min bror tog vårt blåa rymdskepp och åkte upp för att hämta henne. Min bror kom ut med henne i handen och jag föll direkt. Hon var den vackraste varelse jag någonsin sett. Hon var inte större än en femkrona och hon var kladdig som honung. Hon hade tunna gröna stjälkar till ben och hennes kropp var täckt med något som liknade gula blåklockor. Min bror räckte över henne till mig och hon sög sig fast på mitt finger som en bläckfisk. Jag visste att från och med den här dagen skulle det vara hon och jag föralltid.

Hennes uppgift på gården var att suga i sig nektaren från våra blommor och sprida vidare den så att det fortsatte att blomma. Jag placerade henne på våran finaste buske. Hon var magisk. Jag hade svårt att återgå till arbetet då jag endast ville stå och beundra hennes skönhet. Hennes mjuka klockor som sög sig fast som sugkopppar runt blommorna. Hennes gungande gångstil likt sjögräs på havets botten.

Hösten kom och hennes uppgift här på gården var fulländad. Det var dags för henne att åka hem och jag var tvungen att stanna kvar och ta hand om gården. Som tur var skulle min bror följa med henne upp och hålla henne sällskap till nästa sommar, då vi alla tre blivit ganska bra vänner. Hon sög sig fast runt mitt pekfinger och jag kunde inte hindra tårarna från att rinna. Jag kommer aldrig glömma hennes ansiktsuttryck då min bror bar iväg henne mot hennes svarta rymdskepp.

Hösten och vinterna passerade. Kändes som den kallaste och längsta vintern någonsin. Men jag vaknade en morgon och kollade ut genom vårt köksfönster och såg att de första knopparna på vår finaste buske hade börjat blomma. Sommaren var här och snart skulle hon komma tillbaka.

Jag stod och rensade ogräs när jag såg de svarta rymdskeppet sänkas ned från himlen. Jag kastade mina redskap i marken och sprang fram till platsen där min bror parkerade vårt blåa rymdskepp. Jag torkade av mina jordiga händer på byxorna, kammade fingrarna genom håret och försökte se avslappnad ut. Min bror bar ut henne och han hade den lustigaste minen, han såg nästan kär ut. Han gav över henne till mig men något kändes fel. Hon sög sig inte fast på mitt pekfinger som hon brukade utan hon stod med ansiktet mot vår finaste buske och verkade bara vilja sätta igång med arbetet. Jag gick långsamt och förvirrat fram till vår finaste buske och satte ned henne på en av dess lila blommor. Hon började suga i sig nektaren och jag gick fram till min bror som stod som paralyserad med blicken mot busken.
- Vad hände där uppe egentligen, frågade jag min bror.
- Jag antar, tvekade min bror, att jag också föll för hennes skönhet... och hon för min.

Vad är det han säger? Det här kan inte hända... Hon är min! Världen började snurra och mina ben gav vika. Förtvivlat sjönk jag ned till marken. Daggen från gräset fuktade ned mina kläder. Jag var blöt, kall och ensam. Hatet växte i bröstet på mig likt de ogräs jag precis rensat. Jag kollade långsamt upp på min bror, mina käkar började ömma då jag bet ihop så hårt, och sa genom tänderna:
- De här ska du få ångra...

jaaadå

Mjaa, det blev helt okej... Kommer få kämpa jävligt hårt om jag vill bli blond igen efter det här alltså. Tror jag stannar med den här färgen ett tag nu. Alltså ni ska se mitt hår! Jag skulle kunna vara modell för framsidan på en sån där förpackning! Det är jättelent och rakt och helt jämn och fin färg och inte alls massa små hår som sticker ut överallt. Inte som när jag var sönderblonderad med andra år. Och starkt känns det också! YEAH!

changes

Okej nu har jag smetat in färgen i håret... Håll tummarna att det blir som på framsidan av förpackningen!

reeemiiiiiix

Ska föresten färga håret efter filmen också. BLONT! Skojjaaa! Köpte en brun med lite rödare ton för att få bort den gröna nyansen jag har nu. Men mitt hår suger åt sig det röda som en jävla svamp så jag är lite nojig att det ska bli rött. Vill ju bara få lite varmare nyans på håret liksom... Men men, det får vi la se om ungefär 2 timmar kanske. G.I. Joe är förövrigt värdelös. Inte ens bra effekter. Men Channing Tatum är huvudpersonen vilket gör filmen uthärdlig(?). Han tränade med bar överkropp i en scen... I say no more, say no more..!

today's a good day

Idag var en rolig dag på Gina fick först besök av Mickis och Joel och sedan dök mamma upp också! Det är så himla kul när det kommer någon man känner alltså! På lunchen sen så var det några som hade köpt sushi och käkade så enda sedan dess har jag velat ha sushi. Som den ängel pappa är så skickade han över 100kr så jag kunde köpa sushi och det har jag nu gjort. Sushi och godis. Så nu ska jag sitta i sängen och äta sushi och se på G.I joe. För sånt får man göra när man är ensam hemma! FF!!!!!! Nej, nu kom jag på att jag glömde köpa cola....


mamma är mumma

Var på middag hos mamma idag så nu har man lite lagat i magen! Gott gott gott. Nu ska jag nog krypa ner och se på någon animerad film och bara myyyysa. Tänkte att ni kanske ville veta det!

think i'm goin' crazy

Alltså det är så sjukt mycket saker jag vill ha på Gina... men med mina 378kr kommer man inte långt. Jag vill ha en två tre tunikor och massa jeans och massa halsdukar och mössor och ALLA SMYCKEN! Så jävla mycket snygga smycken..! Tror vi ska rea ut en massa för 29kr(!!!) så då ska jag nog passe på å köp. Så sjukt mycket snygga nyårs och julkläder och sånt där... Partykläder så att säga... geee miiiiig. Jag trodde Linda hade gjort slut med mig förut idag, men hon var bara och gymmade. Tror jag börjar bli för klängig nu, hon tappar lusten liksom. Har sovit själv i två dagar nu och inte vill hon prata med mig i telefon heller "det kostar pengar, zabina"... Det är kärlek det! Jag lagade så himla goda nudlar idag. Jag menar i vanliga fall är ju nudlar lite så där halvokej... Men jag krydda lite här och krydda lite där och oj vad är det här för nåt det häller vi i och vips så hade jag Nudles á La Zabbe och mums, det slank ner fiiint... Åh Hahaha! Jag kollar på G-force nu, den där typ halvanimerade filmen med värsta spion-marsvinen... så jävla rolig! Och jag typ saknar Millan fett mycket. Mitt gamla marsvin alltså. Må hon vila i frid.

Tror att musiken på Gina hjärntvättar mig eller något. Är helt bääääng alltså. Typ helt speedad och alla tankar bara åker runt runt runt och jag är ensam hemma så jag tänker högt, alltså jag säger typ allt jag tänker på. Stod och pratad med kastrullen förut och frågade vad jag skulle ha till middag till svar på det fes jag och sa sedan: nej det kan jag ju inte äta... Hoppas nästan på att det är som i the truman show för fy fan vad kul ni skulle ha då alltså. Nej lite te på det?

KAOS!! hihihi

Fy fan vad kaos det var på Gina idag. Eller uppe i affären var det helt lugnt men vi som var nere i lagret... Fy farao... Det kom massa kläder som egentligen skulle kommit igår så vi stod i typ fyra timmar och packade upp kartongerna, larmade och galjade kläderna. Fett kul. Och jag är så jävla långsam. Märkte det nu i slutet när jag larmade tillsammans med en tjej som jobbar där och hon hade typ gjort tre tröjor när jag gjort en... Meeeen men. Sen efter jobbet så träffade jag Mia och pratade lite skit och gav henne presenten jag gjorde på Gotland. Sen åkte jag hem, har så jävla ont i fötterna och jag är fett trött och jag var fett hungrig. Så när jag kom hem var jag jätteduktig och gjorde mat på en gång, tog en mandarin/clementin/serpentin/whatever medan jag väntade. Blev en skiiiitstark pastagrejs. Så snoret började rinna och magen började knorra men gott var det! Nu ska jag käka kakor och kolla på film tror jag. Och bara njuuuuuta. Är så jävla trött alltså. Får se om jag kanske somnar till filmen... Oj jäklar höll på att somna nu... Skulle bara rätta till armen liksom och sen poff så sov jag nästan... Nej lite kakor på det! Helt ofattbart att jag går ner i vikt nu när jag käkar så jävla mycket kakor, godis och dricker cola. Men jag tror det är för att jag har börjat äta mycket bättre, ja förutom allt godis då höhöhö, och typ rör lite på mig. Alltså tar trapporna upp och ner i skolan istället för hiss. Hm... Eller så har jag sån där mask i magsäcken som käkar upp allt. Fast då borde jag väl vara hungrig hela tiden? Jaja, om ni hittar mig någon dag och jag ligger som ett skelett då kan ni ju börja med att kolla om jag har en jävla boaorm i magen och sedan kan ni ju ge mig lite dropp eller nåt. Eller morfin och låta mig flyga lite. Kakor var det ja! Puss hej

tralalala

Nehe... Typ ingen träningsvärk alls idag. Bara lite smått i bröstmusklerna...

Är äntligen tillbaka på fina Gina Tricot! Och idag fick jag sortera massa kläder och välja vilka som skulle vara kvar i affären och vilka som skulle bort bort bort! Heelt sjäälv! Så det var kul. Och Hanna kom förbi och köpte sig ett skärp och bjöd med mig på kalas ikväll... Vill verkligen gå ut och träffa Hanna och självklart gratta Nina som fyller år men jag har så sjukt ont i fötterna. Höll på att dö när pappa och jag skulle gå och handla. Men meen. HanniBaL säger att det inte är något inträde så det är ju bara att jag drar dit om jag känner för det. Börjar inte förrän 10 imorn så då blir det brrrraaaa ska ni se! Nu får jag kramp i armen, puss hej!

kommer ha sån träningsvärk imorgon

Åh fy fan, följde med Linda till gymmet idag och tränade med henne. Mah gadd... Jag är helt slut. Jag var slut redan efter uppvärmningen. Så nu har jag 14 dagar fri träning, det är ju alltid nåt! Måste bara se till att komma iväg också. Typ åka direkt från Gina ut till västertorp för annars blir det super krångligt... Jaja, det löööser sig. Nu blir det lasagne och stekta majskolvar hos Linda. Hjälper henne med tvättstugan idag!

Firade farmor idag också. Sötnosen började gråta som vanligt för att hon är så tacksam. Min kusin började också gråta när hon grät. Själv satt jag och fnittrade. Blir alltid nervös när folk gråter inför mig. Vet aldrig vad jag ska säga eller göra och sånt där. Så jag drar värdelösa skämt eller nåt annat roligt. Nu måste jag käka! Hejhej!

min fredag

Shiet, vad gårdagen inte gick som planerad. Först kunde jag inte sova på hela natten. Sist jag kollade på klockan var den 04.57 och jag skulle upp 06.00 så ni kan ju lista ut att jag stannade hemma. Hade bara en lektion så. Sen hade jag tänkt följa med Linda och Johanna ut på någon krog men jag skulle ju på bio med Mickis. Fabulous tänkte jag, för jag hade ingen lust att gå och göra av med pengar. Dagen går och jag käkar min briljanta frukost och ligger därefter i sängen hela dagen, fram tills Linda kommer över och jag tar en kopp kaffe på det. BIG MISTAKE! Dubbelvikt börjar jag då sminka mig och göra mig i ordning för bion och drar av Linda kläderna på underdelen då hon ska kissa. Hon hade ju precis lagt nagellack då kan man ju inte ta av sig brallorna på egen hand! Så som en så bra vän som jag är så ställer jag upp och drar av henne kläderna liksom. That's what friends are for. Sen fick jag knyta hennes skor och sedan skuttade hon iväg till bussen för att träffa Johanna. Då hade jag tänkt äta middag men fastnade för världens bästa blogg. Och sedan skuttade jag iväg till bussen. Möter upp Mickis, Alex och Chengan och käkar cheeseburgare och ser på en bio som var riktigt mysig men fan läskig. Mickis och jag dansar och leker luftband utanför Heron city och sedan får jag skjuts hem. Kommer hem, ställer mig i hallen, ringer Mattias och drar till honom och Ruben. Trodde att jag skulle vilja vara hemma och chilla järnet men så fort jag kom in i den tomma lägenheten kände jag bara nej nej nej nej, ut här ifrån. Så tänkt och gjort, jag åkte till Odenplan. Vandrar i regnet till Rubens port. Glider upp. Kollar på när Mattias och Ruben försöker bränna ett spel. Försöker läsa 'Luftslottet som sprängdes' men har lite svårt att fokusera. Klockan blir typ fyra på morgonen och Ruben får den strålande idén att ta fram vinet. Och vad har jag käkat under dagen? Ett paket kakor och en cheeseburgare. BIG MISTAKE! Skitfulla blev vi allihopa, allihopa. Klockan blir åtta på morgonen och vi går och käkar frukost på Donken. Klockan blir nio och Mattias drar hem och jag och Ruben går upp till honom och lägger oss. Vaknar fyra timmar senare och åker hem. Nu skulle jag egentligen vara på väg till en fotoutställning men tror inte jag kommer kunna röra mig ur sängen på ett bra tag. Har i alla fall käkat en riktig måltid nu! Laaaaaax, mumma! Så en kaka på det!

your pain - my fucking thrill

Alltså det kryper under skinnet på mig... Är så jävla irriterad. Jag skakar fan. Är det något som sätter igång mig så är det när människor säger eller gör något dumt mot mina vänner. Och det här tar ju fan priset. Jag blir så jävla arg för att Mickis ska få skit för någonting som hon inte ens har gjort. Hela situationen är från början Daniels fel, som är en jävla skit, eftersom han gick och skaffade en ny brud innan han gjorde slut med Mickis. Och nu är det Mickis som ska få skit för det? Och bli kallad otroligt onödiga saker? Dags att skaffa en hobby, Elisabeth? Hela grejen är så patetisk. Vad skulle mickis få ut av att skicka ett mejl till sig själv från hans mejl? Hör du inte själv hur skrattretande det är..?

förlåt mamma

Att starta dagen med ett paket kakor och en halvliter cola är inget att rekommendera. Nu mår man som förtjänat.

i'm a criminal

Upprepade nätter har jag drömt att jag befinner mig i ett villaområde och bryter mig in i villa efter villa. Varje gång kommer ägarna till villorna hem och jag måste gömma mig på olika sätt precis framför dem. I den senaste drömmen jag hade nu så gömde jag mig bakom bilen som de precis kommit med, varpå mannen säger till sin fru "jag ska bara lasta ur bilen först" och jag inser att jag sitter precis vid bagageluckan. Men jag blir aldrig påkommen som tur är. Här lyckades jag krypa under bilen just in time. Och jag snor aldrig något heller. Jag går bara in i de där husen för att jag är nyfiken på hur det ser ut där. Och jag bryter mig inte direkt in heller för dörrarna är alltid olåsta eller till och med öppna. Men jag går in i ett främmande hus och ägarna kommer alltid hem. Känns som det ligger nåt dolt budskap i de här drömmarna. Synd att man inte känner någon som är drömtydare som typ Josef. Han var ju Faraos drömtydare, snacka om merit!

stenkool


så det så!

Alltså stryk det där. För nu är det så att Hanna är världens bästa vän och bangar inte. Jag satt liksom här och funderade på att skjuta huvudet av mig och Hanna loggar in på msn och ba "men vi kan väl fortfarande gå ut och ta en öl, man behöver ju inte klubba". En ängel! Gud sände henne personligen för att rädda min onsdag! För så viktig är jag. Fan vad Hanna är bra. Så jävla bra.

note to self

Ett tecken på att det är dags att mogna lite: Det är onsdag och jag vill dra ut och vara fjortis. Dricka billigt och ha höga klackar och kort kjol. Men Linda är trött efter jobbet, Mia ska jobba imorgon och Mickis ska vara hemma med pojkvännen och bygga ihop nyinköpte möbler om jag förstått det rätt. Mina vänner går och blir vuxna och här sitter jag helt uppklädd och ensam. Utan jobb och singel.

Jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv.


gotland (läs: heaven on earth)


















RSS 2.0