taggad!

Är det bara jag som har lust att dra ihop ett gäng och köra twister? Fett kul! Går det ens att köpa twister fortfarande?

it's better to have loved and lost than to never have loved at all

Så vi hade en helt underbar kväll som ingen egentligen vet om. Allting gick så bra. Vi sa det rätta sakerna, gjorde de rätta sakerna, framför att gjorde vi det alltid vid rätt tillfälle. Scenariet upprepar sig varje gång jag stänger mina ögon. På gott och ont. Jag gillar att jag kan somna med ett leende medan jag sakta glider in i drömmar om dig, men samtidigt tär det på mig att vi aldrig kommer ses igen, av så många skäl.

Forgive me for the things that I never said to you. Forgive me for not knowing the right words to say, to prove that I will always be devoted to you and me. And if you can't feel that in my love then I'm sorry for not giving you enough. But I'm not sorry for my love, I'm not sorry for my touch, the way it made your hands tremble and my heart rush. I would do it all again, wouldn't take back a thing. No, 'cause with you I've lived a thousand lives in one.

en godnatt saga med rim gör mig alltid glad (från Denise)


I HATE IT

GAH! Jag hatar när randoms kommenterar på inlägg och gör reklam för sin egna blogg! Det finns faktiskt de (läs: jag) som blir glada för att få kommentarer på inlägget men glädjedödare som de får mig att vilja strypa mig själv så jag slipper se det! ...

jag hatar att du får mig att se klarare

Where it was dark now there's light
Where there was pain now there's joy
Where there was weakness, I found my strength
All in the eyes of a boy

jag älskar regn

Let the rain come down and wash away my tears
Let it fill my soul and drown my fears

a new day has come

Pappa var och hälsade på älskade farmor och när han kom hem hade jag lagat korvstroganof och tänt ljus i hela vardagsrummet. Jag vill inte skryta; men ibland kan jag vara jävligt mysig och ikväll tror jag pappa behövde det mer än någonsin. Det känns bra att kunna ge lite tillbaka när han gör så mycket för mig hela tiden.


viseligen syns inte alla ljus på bilden men ni får använda fantasin lite.

bara det godaste gott!

Jag kände att jag inte riktigt fick den där reaktionen jag ville på det senaste inlägget. Jag var sugen på en riktigt diskusion där. Men jag och Denise konstaterade på telefon precis att det är ganska skön att inte byta för ofta, men lufta täcket ska man alltid göra.

Idag skulle någon nisse från vår praktikplats ringa - men icke! Istället har Mickis och jag spenderat förmiddagen med att snickra ihop en papperskorg till tjejernas omklädningsrum och när Tommy blev för grinig för att vi inte gjorde något mer så fick vi hans välsignelse att åka hem.

Så nu har jag sovit i några timmar, ätit två mackor, ett halvt paket "chokladkross" och nu smaskar jag på lakritsnappar från Haribo (det var "3 för 20" på ica). Självklart kollar jag på How I Met Your Mother, men jag måste se om massa avsnitt eftersom jag somnade efter att ha sett ett kanske.

Mycket mer än det har jag väl inte att tillägga efter mitt långa blogg-uppehåll. Men det kommer mera, någon gång (:

liten tanke

Byter man lakan för sällan om det är noppigt?

ljuset i mörkret

Jag kom på vad som gör att det är värt att vakna och gå upp på morgonen: tanken av att det blir bättre. Så jag håller ut och väntar på nästa dag. Kanske blir det bättre.

just one of those days

Jo för ibland känns det faktiskt så. Som att jag är världens misslyckande. Jag har inga drömmar, inga mål, inget jobb, inga pengar, ingen motivation till att ändra min livsstil, ingen hobby. Det känns som att alla nya människor jag träffar driver med mig och suger ur mig all kraft. De får mig att le tills jag inser att de bara är lögn hela skiten. De playar eller smyger, de ljuger eller drar sig undan. Jag lyckas alltid ställa till det för någon när jag försöker göra saker som jag vill göra. Jag lyckas alltid ställa till det för mig själv när jag gör saker för andra för att inte ställa till det för dem.

Jag säger och gör helst det som får andra att må bra och sen ligger jag hemma och gråter och tycker fett synd om mig själv. Jag går ofta upp på mornarna och undrar vad som gör det värt det. Jag går ofta och lägger mig på kvällen och hoppas på att inte vakna. För vad finns det att vakna till? Ofta så får jag verkligen ta i för att klara en hel dag. Ingenting känns enkelt eller rätt.

Jag känner mig ful och fet men jag har fan inte ens kraft nog att svälta mig själv. Så misslyckad är jag. Jag kan inte plåga mig själv på något sätt. Jag kan inte förbättre det på något sätt. Jag bara lever i den här jävla misären och försöker drömma mig bort.

Jag är trött på att gömma mig bakom min feghet och lathet. Jag vill leva. Göra saker som får mig att må bra eller saker jag vill göra. Jag vill inte vara fast i en skola och en linje som jag inte vill gå i. Jag vill inte söka jobb på ica bara för att kunna tjäna pengar. Och jag vill inte hata mig själv så här. Jag vill bara se mig själv i spegeln och vara stolt istället för att stirra på den där tomma och gråa personen som ska föreställa att vara jag...

Shit förlåt. Det är ingen bra dag idag bara... Jag är så trött på det här.

när världen försvinner under ens fötter

Jag har så ont i huvudet och i kroppen. Jag somnade på golvet framför tvn efter att jag hade tryckt i mig en hel calzone och vaknar sedan till alldeles för högt ljud till en film. Sedan dess har jag haft ont i huvudet och ont i kroppen har jag haft hela dagen. Jag vill inte ut på praktik, jag vill inte gå på bygglinjen och jag vill inte känna mig som världens största misslyckande. Jag vill att det ska bli fredag så jag kommer hem till mamma, och bort från allt.

panik och pank

Mitt comviq kompis går ut om två dagar och då kommer jag gå under. Jag har bara 10kr kvar på kontantkortet och det räcker väl i 5minuter sen när jag inte smsar gratis. Studiebidraget kommer inte förrän om fyra dagar...

Inatt drömde jag att jag såg ut som Sienna Miller i Alfie, jag ville aldrig vakna.

behappydontworry

Man kanske ska strunta i det här med att försöka bli kär igen och istället bara njuta av sig själv? Men det är jävligt svårt när jag saknar närheten varje dag. Det känns ju som att jag verkligen behöver någon vid min sida för att vara fulländad, tillfredställd, nöjd.


rent skitsnack egentligen

Vad hände med mitt glada humör? Kanske är det kakorna som gör mig deprimerad. Jag känner mig inte nöjd med någonting nu. Fyra äckliga veckors praktik gör ju fan inte saken bättre. Jag skulle vilja vara mer disciplinerad så kanske jag kunde ta itu med de sakerna som jag egentligen vill göra. Som att träna, gå ut och springa på morgonen, äta sunt, inte äta godis och annat skräp, söka jobb, leta efter det som jag saknar - listan kan bli hur lång som helst. Men jag är ju för jävla lat för att göra något åt det...

Jaja, fuck it. Jag är glad istället. Blir lättare så. Så, vad har ni gjort idag då? :)


Jag saknar Frankrike.

Jag gillar det

Aktiv dag idag, trots att jag är ledig. Jag har städat lägenheten, tvättat, slängt skräp i grovsoporna, återvunnit glasflaskor och bjudit mamma på middag. Trots att vi åt oss riktigt mätta på både vok och glass tänker jag nu gå och panta de få flaskorna vi har och köpa kakor från euroshopper - mer har jag nog inte råd med.


för jag gillar det

Det blev tidig hemgång ikväll vilket var väldigt skönt för jag var inte speciellt uppspelt för att gå ut idag ändå. Ikväll blev jag erbjuden en resa till Norge, men behövde tyvärr tacka nej eftersom jag inte åker iväg med främlingar (något har ju mina föräldrar lyckats lära mig). På vägen hem nu märkte jag att Lady Gaga alltid gör mig på bra humör. För när man åker hem själv och är medveten om att man är påväg mot en helt mörk och tom lägenhet kan man lätt bli lite ledsen. Men Lady Gaga gör mig aldrig besviken - jag nästan dansade hem.

Godnatt nu hörni! Nu ska jag njuta av min stora säng, helt ensam.

utgång


goodnight and go

Sängen skrämer mig lite nu men jag ska göra mitt bästa för att somna med glada tankar i huvudet. Annars har jag vänner säsong 2 att kolla på.

tjena mittbena

Jag skulle följa Emmeli till tunnelbanan och hämta upp en bok av Jonte. Vad tror ni jag glömmer? PORTNYCKELN! Porten låser sig numera efter åtta eller nio, eller vad det är, och självklart tänkte inte jag på det. Så först står jag utanför och väntar på att någon ska gå in eller ut så att jag kan smita genom, men det kommer ingen. När både Emmeli och Jonte sms-skriker "knacka på!" så har jag ju nästan inget val. Men jag tyckte det var så pinsamt. Så jag knackar på och han öppnar inte förrän typ flera minuter, kändes det som i alla fall. Men in kom jag och nu hoppas jag att jag aldrig kommer glömma nyckeln igen.

Kanske inte var värsta grejen egentligen men tänkt om ingen på bottenvåningen hade varit hemma. Då hade jag ju antingen fått stått där hela natten eller gått hem till mamma eller Jonte. Jag har ju ändå alla mina grejer hemma liksom. Jaja, nu är jag inne så no worries!

i'm on fire!

Det är filmer som Step Up 2: The streets som får mig att vilja använda magtröjor och kunna dansa. Den filmen är HET.

en natt utan sömn

Jag hade värsta natten någonsin inatt. Jag somnar till The notebook för att sedan vakna någon timme senare av världens obehagligaste dröm och jag somnar om och drömmer en till mardröm. Så jag sätter mig vid tv och försöker hålla mig vaken för att inte drömma något igen. Halv fem går jag och lägger mig eftersom jag ska upp 6. När klockan ringer väcker den mig ur en ytterliggare mardröm och nu är jag så förvirrad och ledsen att jag helt enkelt inte kan gå till skolan. Jag sjukanmäler mig och skickar sms till Mickis och stirrar ut i mitt rum för att sedan somna om i fyra timmar. När jag vaknar nästa gång är det inte efter en mardröm men en jättekonstig dröm så jag mår nästan illa när jag vaknar.

Vid det här laget har jag tröttnat på att försöka sova så jag går ut på en promenad. Jag går till bagarmossen och hittar spåret så nu vet jag hur jag ska ta mig hem om tunnelbanan slutar gå eller så. Efter 40 minuter är jag hemma igen och sedan dess har jag suttit här i soffan och kollat på tv.

Emmeli kommer sen, det ska bli jätteskönt. Då ska jag passa på att städa i köket också, över ett glas oboy. Jag håller på och laddar ner massa serier också, så om jag fortsätter drömma mardrömmar inatt ska jag kolla på House, Vänner eller How I Met Your Mother. Jag har inte råd att missa fler skoldagar nu.

varför kommer jag alltid igång innan sovdags?



Jag är ju jävligt glad nu i alla fall, det är ju skönt att höra. Nu är The notebook klar så nu ska jag somna med mina tårar till den underbara kärlekshistoria. (Bara så ni vet så sjunger och dansar jag på de flesta bilderna. Tror ni mina granner tycker om mig ikväll? Nej.)

nu kommer jag aldrig somna

nej usch aldrig i hela livet att jag sätter på Pan's labyrint nu. Vet ni hur de första fem sekunderna är? Helt svart och sen hör man bara en liten unge som flåsar som att hon är jätterädd och sedan är det konstig musik med någon som nynnar. Grejen är ju att jag inte ens vet vad det är för film. Den är spansk och är det en skräckfilm vill jag aldrig i hela livet se den utan Mia.

Måste tanka The notebook fort så jag kan somna.

Gud vad jag inte saknar det.

"...och jag gick runt större delen av kvällen i någons keps, som var blöt av svett men ofta det hindrar mig, Jon dampade när han såg att jag satt i Lulles knä och han envisades med att inte tro mig när jag sa att det bara var jag och Klittan som hade gått iväg till dagiset, ingen kille hade varit med." - 22 September 2007, exakt ett år sedan.

Hold me, thrill me, kiss me, kill me

You don't know how you got here
You just know you want out
Believing in yourself
Almost as much as you doubt
You're a big smash
You wear it like a rash


det blev en liten explosion i hjärtat tror jag

Nu saknar jag mamma jättemycket. Jag vill krypa upp i hennes knä och lyssna på hennes hjärta och knorrande mage medan hon berättar historier från när hon var i min ålder. Jag vill att hon ska klia mig på ryggen tills jag somnar, eller kanske sjunga lite. Högläsning skulle vara mysigt. Sen flyttar hon till Gotland på fredag också, då blir det ännu svårare att somna i knät på henne.

ingen skillnad på ett år

Lite deprimerande att när jag läste min blogg från oktober 2007 inser jag att jag mådde exakt lika pissigt då. Det var lite problematiskt med kompisar och min dåvarande pojkvän och jag var så omotiverad på allt som hade med skola att göra. De var även där jag pratade om att byta till bygg för att det skulle underlätta min skolgång så mycket eftersom jag inte ville gå kvar i teknik. Nu så här i efterhand känns det lite som ett misstag. Fyra veckors praktik, vad fan ska jag göra där liksom? Jag tycker inte om allvaret.

Det enda som har ändrat på ett år är att jag då svarade på frågan "tycker du om att dansa" med "jadå, så länge ingen annan är i rummet". Ni kanske inte har märkt utveckligen men nu trivs jag nästan bäst i mitten av dansgolvet. Det är befriande.

Jag var lika tveksam på min kropp då som nu. Skillnaden nu är väl att jag har lärt mig att leva med det. Tar jag inte itu med det kan jag lika gärna strunta i det för det är ingen mening med att klaga på någonting man inte fixar. Jag får fortfarande bara komplimanger för min kropp, framför allt bröst, men jag inser mer och mer att mitt ansikte också är fint ibland. Speciellt i spegeln mitt emot sängen. Det blir så smalt där, annars har jag väldigt runt ansikte.

Det har ändå gått ett år och jag har inte lyckats lösa mina värsta problem. Det har gått ett helt år och jag bär fortfarande på samma bördor, bara att de ändrat skepnad eller namn. Men det värsta av allt är nog att jag inser nu att jag bara lärt mig ignorera dem. Det var inte förrän jag läste allt på svart och vitt som jag insåg hur förvirrad jag fortfarande är.

Nu på sistone har jag bara varit för distraherad för att tänka på det. För många vackra ansikten för att må dåligt. Jag uppskattar det dock. För jag märker ju nu att jag ändå inte kan ta itu med skiten som tynger ner mig. Och för det mesta så mår jag ju bra ändå.

Sen måste jag ha med texten jag skrev för ett år sen om SAMMA olyckliga kärlek (det är inte Jon jag pratar om nu, hörni). Mia vet nog garanterat vem jag pratar om.

ibland så dör jag litegrann
när du halkar med din tunga på en
bokstav i mitt namn

lovesick

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

Jag tycker ändå om att vara lite så här töntig. När det liksom pirrar i magen om vi pratar eller bara ser varandra. Det skadar ju inte heller att du är så snygg att du får mina ben att skaka. Lite jobbigt bara att jag verkligen verkligen verkligen inte får röra dig. Perhaps I've all ready said to much.

i wonder

Vågar man kolla på Pan's Labyrint själv? Den verkar lite obehaglig...

to die for

Om jag hade liiite längre hår kanske jag också skulle kunna ta en sådan här underbar bild.


(bild från http://almah.devote.se/)

Här har ni då mitt mindre eleganta försök:


jävligt bra

Solen skiner och din nalle ligger och dammar på golvet. Tack vare Demir sitter jag med ett fånigt leende på läpparna. Idag är en jävligt bra dag.

(jag älskar Rihannas "Take a bow" när hon sjunger "you're so ugly when you cry". Jag skrattar lite varje gång)

All I want is to face the fear but not feel scared

Recklessly abandoning myself before you
I wanna open up my heart
tell you how I feel.


Det är lite roligt hur lätt jag blir intresserad av folk. Hur många är vi uppe i nu, Mickis? Fyra? Fem? Vilket som tycker jag det är underbart, det är mycket roligare i skolan när man har några stycken att kolla på. Dock tror jag att en är 92a och det är inte okej. Plus att han har jättefjollig röst. Det är också lite roligt: Jag hittar alltid något fel som jag gör att jag tillslut tappar intresset. Som 92an med fjollig röst. Det skulle ju omöjligen funka mellan oss, oavsätt hur kär jag var. Jag skulle bli galen så fort han öppnade munnen - om det inte var för att kyssa mig självklart. Men sen har jag ju garanterat ögonen för någon annan, men det är liksom omöjligt. Ungefär lika omöjligt som att jag skulle kunna lyfta Skarpan. Mm, ganska bra liknelse faktiskt. Tihi.

varför jag inte vill till skolan




mums!

Jag tog en jättelång dusch och skrubbade hela kroppen rejält efter alla utekvällar nu! Jag har smetat in mitt älskade bodybutter från topp till tå så nu luktar jag helt underbart. Jag är Linda evigt tacksam. Nu är det dags att måla naglarna tror jag, det är ju trots allt skolfoto imorrn! Vi ska ha på oss byggbyxor, woho... Jag ser ju så inte alls attraktiv ut i mina jädrans byggbyxor!

jag hatar...

Jag har just upptäckt vad jag avskyr mest i hela världen. Det finns inget äckligare än MÖGEL. Fy fan!

Jag får kvällningar och ryser i hela kroppen (inte på ett behagligt sätt) och det känns som det kryper över allt och möglet kryper sig in i mina porer och ner i mina organ. Jag känner mig smutsig och ledsen. Jag hatar mögel.

inte glad

Jag hatar mitt rum för tillfället! Det blir inte som jag vill ha det! Det är inte mysigt! Det är kaos! Det är mörkt hela tiden men jag har ingen plats för lampor. Och det går ju inte att möblera om eftersom jag har den där jälva garderoben som tar upp tre fjärdedelar av rummet...........

out of sight, out of mind

Det stämmer faktiskt. För så länge jag inte träffar dig eller ser dig så tänker jag nästan inte på dig. Vilket för min del är bra eftersom jag blir så förvirrad annars. Du verkar ju gilla det här också så då är det ju bara bra för oss båda att de där smsen inte skickas och man river upp allting igen.

Jag känner mig starkare nu. Kanske för att vi inte ses längre, kanske för att jag la ne alla bilder på dig i en mapp som jag inte ska öppna eller kanske för att jag helt enkelt har vant mig nu. För varje dag som går så uppskattar jag mer och mer att komma hem till egen säng. Jag får sova hur jag vill, hur länge jag vill och när jag vill. Jag har mer tid att ta hand om mig själv med fotbad och krämer och nagellack. Jag gillar det helt enkelt.

Det gör inte längre ont när jag kollar på sånna här bilder. Jag blir snarare bara varm i hjärtat.


for those who cares

Det känns ju lite meningslöst att de har reklam för Pressbyråns kanelbullar vid skarpnäcks rulltrappor när vi inte ens har en Pressbyrån här..? Tänkte bara dela med mig av den tanken så här mitt i natten.

well, it's just crap

Det är lite jobbigt när man slits mellan två, eller flera, tankar. Jag kan inte bestämma mig vad jag vill med mitt liv och jag vet inte hur jag trivs bäst. Det känns som att jag borde växa upp snart men jag orkar inte ta alla beslut och allt ansvar som kommer med att bli stor. Jag trivs med att bara ha kul och vara med mina vänner. Jag trivs med att ingenting är speciellt jobbigt eller ansträngande just nu. Jag har inga komplicerade val, mer än "vad jag ska sätta på mig för kläder" på morgonen, och jag lyckas klara mig undan det mesta utan allt för stor skada. Jag har inget direkt ansvar någonstans men jag vet ändå att jag behövs och att jag kan göra skillnad.

Jag antar att det här inte verkar friskt för er som läser. Att det mest är en massa skitsnack. Men jag känner mig på något sett klyven och jag hänger inte riktigt med. Men jag mår jättebra fortfarande. Jag är gladare och lyckligare än någonsin. Jag har hittat min balans på sätt och vis men självklart tvekar man ju lite ibland. Det är därför jag har den här bloggen.

Hörs, nu ska jag göra något vettigt. Som att kolla på tv med pappa och sova lite.

Peace out

för ni är lite bättre liksom


i love my friends

Igår var det Mias galna tjejmiddag som gällde! 12 härligt mätta och berusade tjejer sitter på bussen och sjunger sånger om Mia för att sedan komma in på en kareokebar. Vi 12 tjejer ställer oss i toakön och ockuperar toaletten i en halvtimme, kändes det som i alla fall. Vi träffade massa roliga människor och pratade och skrattade och dansade. Vi blev bjudna på shotbrickor och öl och jag beställde faktiskt en vatten.

När vi var mätta på den höga volymen på kareokebaren drog vi vidare till After. På vägen dit hann vi kyssa Matthew McConaughey och rida på lejon och Mia blev slickad av Rolling Stones. Vi kom in på After utan problem och satt i stortsätt bara utanför eftersom det var både varmt och dyrt där inne. Jag träffade mina partykompisar, en amerikan och hans svenska kompis, men Denise gillade inte amerikanen. Att jag aldrig lär mig deras namn...

När vi var klara med kvällen sprang Mia och jag in på SevenEleven och köpte kycklingnudlar. Sedan gick vi upp till henne och lagade mat i bara trosor och somnade tillslut framför Titanic.


 







psycho?

Jag gillar att jag sitter och pratar med mig själv framför spegeln. Jag kanske ska ta och dricka lite vatten innan jag börjar hallucinera också. Men lite mysigt är det ändå här i ensamheten.


på tom mage

Jag är hungrig, det finns ingen mat eller pengar hemma och pappa är borta. Så jag tar bilder på mig själv istället. I find it very amusing.


wish i could shut my playboy mouth

men lite skrattretande är det ju.

övertaggad





kärlek

Det är härligt att bläddra genom bloggen och nästan inte se något deprimerande inlägg. Jag vill tacka Mia, Mickis, Linda och Denise för det här. Jag är nästan ingenting utan er.

föresten

Gårkvällen var föresten hur bra som helst. Jag svävade på moln hela vägen hem, med en fnittrande Mickis vid min sida. Det hade inte kunnat gått mycket bättre än vad det gjorde.

back in the game

Jag åkte hem till Mia i jarlaberg idag. Det var inte så länge sen vi sågs men jag hade så mycket att berätta. Mycket har hänt på kort tid. Mycket bra saker har hänt på kort tid. Idag raderade jag de sms som jag sparat som du har skickat och det kändes jävligt bra. Jag går framåt nu, med jättestora kliv, för jag tänker inte stanna kvar där. Nej, nu blickar jag framåt och njuter av allt som jag ser på vägen. Vem orkar gå runt och grubbla på saker och ting? Inte jag i alla fall, jag tycker om mig själv för mycket just nu.


you make me smile, just for a while

Igår spenderade jag kvällen med Denise, det var hur kul som helst och toppen på kvällen var ju när vi gick hem och skedade hela natten.

Ikväll är det utgång med Mickis. Jag ska dansa i uv-ljus så min vita klänning kommer lysa upp hela dansgolvet. Ikväll ska jag skina, oavsätt vad som händer, för jag mår så jävla bra.

lite grann kanske?

Ibland förstår jag mig inte på killar. Det skulle vara rätt härligt om man bara kunde läsa tankar. Fast inte om de kunde läsa mina tankar. Vet inte riktigt vad som skulle kunna hända då. Tänk om de kan det... kanske är därför de alltid blir så rädda? Hmm, där har vi det tror jag! Jag får försöka sluta tänka, bli lite mer impulsiv.

tre anledningar till varför jag älskar Mickis

  
Sen är hon ju rätt snäll också :)

tankar från insidan av hjärnbalken, eller nåt

Man kanske ska duscha nu så jag får sova lite längre imorrn? Det låter som en bra idé, Zabina.


"när du hör en bra låt och din partner är kåt då är det glasiiiigt"

Nu ligger jag i soffan och får fotmassage av pappa och roliga sms från lite boys. Livet är ju inte helt fel i sådana här lägen. Det är en skön vecka som väntar också. Imorgon ska vi vara i bygghallen och slita och sedan är det friluftsdag på onsdag och så är vi lediga på torsdag och sen ska det slitas igen i bygghallen på fredag. Sedan är det Mias tjejmiddag och livet kommer fortsätta vara så här härligt tills det blir en ny vecka med nya möjligheter.

Jag börjar hitta mig själv och den där glada, charmiga, tjejen i mig. Jag gillar det.

For you my dear readers

Vem är din bäste vän?

Mickis, Mia, Denise, Emmeli och Linda
Vem älskar du?

- Massa!

Vem hade du senast sex med?

- Jonas

Vem vill du bli full med?
-
Mickis såklart
Vem är den bästa artisten?
-
Förtillfället är det nog Lady Gaga eller Rihanna (dock bara på varsin låt)

Vem pratade du senast i telefon med?

-  Pappa

Vem har du en liten crush i?
-
Mickis vet
Vem är snyggast i världen?

-  Mickis vet och han snyggingen i skolan som inte har något namn än.

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

- Till pappa, känns som att han behöver det mest

Vem är snällast i världen?

-  Emmeli
Vem vill du prata med?

- Mickis vet
Vem sov du med senast?

- Miapia Åström
Vem såg du full senast?

- Hedda, Philippa och Hyllensved

Vem vet allt om dig?

- Ingen alls just nu tror jag

Vem kysste du senast?

- Emmeli
Vem kramade du senast?
-
André tror jag
Vem kan berätta allt för dig?

 - Mia, Emmeli, Mickis, Denise och Linda

Vem kan du berätta allt för?

- De jag precis nämnde
Vem hatar du?
-
  Ingen förtillfället, kanske de bitches som tar mina killar


baby, feel the beat inside

Det är alltid lika härligt att gå till skolan när man inte har sovit något. Det roliga är att jag kunde inte somna för jag var för glad. Det har hänt så många roliga saker den här veckan att jag inte ville sluta tänka på det. Jag snoozade så länge jag kunde och lyckades ändå blir klar en halvtimme innan jag skulle gå. Så nu kollar jag på Chris Brown för att hålla ögonen öppna.

Nästan som att allihopa fick en present på Lindas födelsedagsmiddag

Juste! Jag har förälskat mig i GQ. Gudomlig mat, champange och... *trumvirrel* tamponger och bindor på toaletten! Toaletten var helt fantastisk! Stor spegel och varje gång man tvättat händerna tog man en handduk och sedan la man den i en tvättkorg. Underbart! Tack Linda!

avslöjande

Idag lyckades jag skrapa ihop 60kr och drog med mig Mia till H&M och köpte deras slingpaket. Det blev ingen större skillnad egentligen så jag ska nog färga om hela håret när pengarna kommer in på kontot.

Jag älskar mina vänner (och killar, mmmm) så mycket. Allting har blivit så mycket klarare på sista tiden tack vare dem. Jag har fått prata och gå genom allting som jag har grävt ner lite för djupt den senaste tiden. Nu är jag alltså hyffsat klar i skallen och redo för livet igen. Hoppas det håller i sig lite längre den här gången!

Imorgon ska jag till skolan med mina, ganska, nya byxor för endast 99kr och den fina tröjan jag fick låna av Mia. Det är alltid lika spännande att gå till skolan när man vet hur man ska se ut. För att få skolan att bli lite roligare ska jag brygga kaffe, eller te, imorn så jag kan ta med mig termosen. Så blir det lite mer action i alla fall.

Jag söker för övrigt jobb nu också. Dyker rätt jobb upp kommer jag antagligen inte längre gå i Nackademin. Så nu vet ni det.

true

We got a redlight
Pornographic dance fight
Systematic, honey
But we go no money

Our hair is perfect
While were all getting shit wrecked
It's automatic, honey
But we got no money

Daddy I'm so sorry, I'm so s-s-sorry yeah
We just like to party, like to p-p-party yeah


Bang bang, we're beautiful and dirty rich
Bang bang, we're beautiful and dirty rich

We live a cute life
Soundfematic, pants tight
Tug'n'plastic, honey
But we got no money

We do the dance right
We got it made like
Ice cream topped with honey
But we got no money

lovely week

En vecka av firande och jag har haft det så bra. Jag lyckades till och med klara en utekväll med grov mensvärk så lite cred till mig! Igår var det middag på Texas Long Horn som gällde med Mia och hennes nära och kära. Sedan åkte vi hem och somnade till "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Nu sitter vi och kollar på "X-men: the last stand" och pillar oss i naveln. Ibland älskar jag söndagar, och Mia framför allt.

Tack för att du fick mig på bättre tankar och ett leende på läpparna igen.

för jag somnade med ett leende på läpparna

Jag hade typ världens roligaste kväll igår! Klockan kvart i sju stod jag, Mickis, Wendela, Johanna och Denise utanför östermalmsstorgs tunnelbanestation för att röra oss mot GQ. Linda har anordnat en champange-middag. Hur god mat som helst (jag fick värsta speciella rätterna eftersom jag inte klarar av skaldjur) och jättegod champange! Innan efterrätten, självklart, behövde jag springa iväg för att hinna till Mia som var dagens födelsebarn.

Jag ska alltså till huset i gamla stan och jag har ingen aning om vart det ligger. Så jag pratar med Hanna i telefon för att hon ska försöka beskriva vägen och alla jag frågar på gatan pratar inte svenska. Men tillslut kommer jag fram och där är det en kö på typ 15km. Jag köar i 35 minuter och alla mina pengar går till inträde. Men sen kommer jag in och får det bästa välkomnandet man kan få. Alla skriker i kör "Zabina!" och massa kramandes och pussandes! Jag älskade det. Helt random träffar jag Hyllensved och John där också, sånt är ju alltid trevligt.

Så var vi på Huset i kanske en timme och sedan var det dags att dra vidare. Så jag släpar med mig Hyllensved till After och sedan kommer resten. Inne på After träffar jag Hedda och två amerikaner som jag träffade i onsdags när vi var på Toxic. Där stannar vi tills det stänger i stort sätt och alla har sakta men säkert dragit hem fast jag, Hedda och Hyllensved känner oss inte riktigt klara med kvällen så Hyllensved fick leta fest.

När vi står uppe vid tunnelbanan och pratar om vart vi ska dra så kommer min tunnelbana och jag kan ju inte motstå att gå på den. Så jag åker hem men halvvägs håller jag på att kissa på mig. Så vid björkhagen kan jag inte hålla mig längre och hoppar av tunnelbanan, för att sedan inse att nästa inte går förrän om 30 min. Så jag kissar och sitter och väntar och väntar och väntar. När jag verkligen är säker på att jag kommer frysa ihjäl så kommer tunnelbanan. Maybe there is a God?

Hem kom jag och mirakulöst nog lyckas jag ta bort smink, borsta tänderna och bädda rent i sängen och sedan somnar jag.

Så vad väntas idag? Födelsedagsmiddag för Mia och sedan är det kareoke på Tigris som gäller!

Release me from this curse i'm in. Trying to maintain but I'm struggling.


I gotta get out, or figure this shit out

Nothing heard, nothing said,
Can't even speak about it.
All my life on my head,
Don't want to think about it.
Feels like I'm going insane

!

Note to self: Klistra fast händerna inför nästa utekväll så inga fler sms skickas. Ibland hatar jag teknologi, mycket simplare förr då man behövde till personen man ville prata med.

happyface

Vilken kväll det var! Linda, världens bästa Linda, fyllde arton och självklart spenderade vi kvällen på nivå22 och sedan Toxic. Jag har nu förälskat mig i två nya människor, Jenka och Caroline, och min lista på snygga vänner blir bara längre och längre. Jag lyckades dock skicka iväg tre onödiga sms som i för sig gav mig en liten verklighetssmäll. Nu vet jag vart vi står och får anpassa mig efter det. Mickis ordnade frukost på soffbordet imorse och vår enda lektion har flyttats så vi är numera lediga på torsdagar (det kunde inte skett mer lägligt). Imorgon är det champange-middag med Linda som gäller och jag tror jag är den ändå som inte är nöjd med min present. Men work with what you got! Men det kommer mer Linda, lugn ba' lugn! Sen fyller MIA OCKSÅ ARTON ÅR IMORRN! Och jag ska göra mitt bästa för att hinna med både middag med Linda och sedan krogen med Mia, för självklart tänker jag inte missa Mias första utekväll! Trots att jag inte har några pengar. Men det löser sig som Timbuktu säger!

Just for the record: Jag älskar Linda.

men jag gillar det :)

Jag funderar på att byta kompiskrets. Jag har för snygga vänner.

Buhu baby

Fan vad blödig jag blir innan lingonveckan är igång. Jag har varit skitglad hela dagen men så fort pappa kom hem började jag gråta. För buhu vad synd det är om mig. Skärp dig!

I have a troubled mind

Som alltid bestämmer jag mig för vilken hårfärg jag ska ha och sist konstaterade jag att det är garanterat blond jag vill vara. Men! Nu när jag har sett Mias heta bilder som rödtott börjar jag genast fundera på att färga håret igen. Brunrött. Så jag vänder mig till Er för råd. Blond eller brunrött?


det var en gång

Du hade de där bitarna som jag behövde. Du fyllde de där tomrummen, hålorna, med det bästa du hade - din Kärlek. Du var lugnet i stormen och den som upprepade gånger drog ner mig till verkligheten igen. Du visste när jag kände mig stressad och var på väg att bryta ihop. Du visste det och satte dig bredvid mig, la ena armen om mig och sa att du älskar mig, så jävla mycket. Du var det finaste jag hade för du var en del av allt. Min pojkvän, mina bästa vän, min familj. När jag var osams med en vän var du där och fyllde ytterligare ett tomrum, en håla, med din Kärlek. Det finns stunder då jag vaknar mitt i natten och fortfarande kan känna dig andas mot min nacka, känner din hand mot min höft.

Men saker och ting förändras. Man tappar den kärlek som fyllde tomrummen, hålorna, och måste istället lära sig leva med dem. Man inser med tiden att det inte var Du som fyllde dem utan jag som struntade i dem. Man struntade i att man kände att man saknade något för man hade Dig att tänka på istället. Nu när Du inte längre finns här för att ta emot mig när jag faller, undviker jag att falla. Jag tar istället tag i det jag saknar, fyller tomrummen, hålorna, med de rätta sakerna. Så att rätt sak ligger i rätt håla. För det är inte förrän jag har fyllt de luckor jag har som jag kommer kunna känna mig hel. Det är nu jag inser att jag inte behövde dig för att vara hel. Du var den lättare vägen. Du la ett lock över min smärta och fick mig att uppskatta det jag hade för stunden istället.

När jag känner att jag inte orkar, att något är fel men jag orkar inte leta, det är då jag saknar dig och din Kärlek. Men varje gång jag ligger själv på botten blir jag starkare. För vetskapen om att jag klarar mig utan dig, och kunskapen av att jag har klarat det, får mig att känna mig mäktig. Jag kan äntligen skapa och kontrollera mitt egna öde. Men även rosen har sina taggar och trots att jag för det mesta mår bra så finns det dagar eller stunder då jag mest av allt bara vill ligga i din famn. För när man var med dig kändes allting så enkelt, man visste att allting löste sig och om det inte gjorde det så fanns i alla fall du där.

Jag vet att jag klarar mig utan dig, därför ber jag om ursäkt för de smsen jag har skickat när jag inte har varit lika säker.


Daddy I'm so sorry, we just like to party, like to p-p-party yeah

Nu är det bra igen, allt är bra. Jag lyssnade på Lady Gaga på vägen hem så nu är jag igång! Förkylningen börjar lägga sig, tror jag, så energi är igång igen också!

why'd you had to go and let it die?

Det har varit en lugn helg, men inte är jag utvilad för det. Jag har varit sjuk som ni kanske insett vid det här laget, så jag har snorat och hostat och gnällt och varit en allmän pain in the ass. Tack och lov att Mia stod ut med mig och tack och lov för att hon kom och muntra upp mig.

Dock har jag inte träffat Linda den här helgen vilket suger hårt och så har jag haft konstiga bråk(?) med en annan bästa vän vilket suger ännu hårdare. Jag vet inte om jag känner mig kvävd eller misshandlad. Det är som att någon har tryckt ner massa saker i halsen på mig för att det som redan finns i mig inte räcker. Jag mådde bra, räckte inte det?

what a great world we live in

Det blev en seg men välbehövd hemmadag idag. Mickis kom över en stund och hämtade sina grejer som hon hade här och så passade hon på som alla andra att låna min vita klänning med dragkedja, den har verkligen blivit en hit! Själv har jag legat hemma och snorat medan alla mina vänner är ute och gör stan på olika håll. Jag dissade klubbar, bio och fika för att ligga hemma och kolla på Mord i Sinnet med pappa och en hög med snorpapper. Ska jag vara ärlig så hade jag inte velat tillbringa min fredagkväll med något annat eller någon annan. För att se lite ljus i denna sjukliga tid så är mitt hår i alla fall jättelent. Det skålar vi för.

(Paus för att fylla näsan med papper)

Imorgon är jag förhoppningsvis friskare och piggare eftersom jag har en date med Linda. Då ska jag fråga ut henne om eventuella presenter till henne. Vad önskar sig en tjej som i mina ögon redan har allt? Kanske är det bara för att jag avgudar Linda så mycket som jag har svårt att se att något mer än det som finns skulle fullända henne. Jag vill ge henne den perfekta presenten, men med en jävligt snål ekonomi är det svårt att få till den.

do you love it?

Jag vaknade idag vid fem och har inte kunnat sova sedan dess, jag har kollat klart The Hills som jag laddat ner, och kollat på Glamour som gick på tv. Nu har Mickis och jag letat förkylningskurer över telefon men de står att jag ska äta vitlök och de vägrar jag göra. Fyfan för att äta vitlök. Jag har redan druckit tre koppar te och dricker mycket vatten, sockarna är på och jag tänker inte röra mig ur fläcken på hela dagen. Det är härligt att det är sol ute i alla fall.


värdelöst

Jag har så jävla ont i halsen och har svårt att svälja, vilket gör att varje gång jag ska svälj känns det som att jag ska spy och jag måste lugnt och sansat konsentrera mig på sväljandet.

Jag har vaknat med en timmes mellanrum hela natten och nu är jag inte ens trött längre. Utmattad, men inte trött. Jag sjukanmälde mig nu för säkerhetsskull men jag ska försöka gå till skolan. Jag hatar att ha ont i halsen. Det gör mig grining och överkänslig... Jag vill bara sova en hel natt utan att vakna och jag vill bli frisk så jag slipper ha ont i hela kroppen.

Karmina - Free



This is not about you
It's all about me, what makes me happy
That's something you just couldn't do
Kept bringin me down, I was in the background

You can't touch me there, you don't deserve my body baby
You say it's not fair, but I'm the one who calls it lately, cause I'm

Free, yeah
I have arrived, I'm so alive, now that I'm
Free yeah
I'm on my own but not alone, cause I'm
Free


It's so different than before
I have a purpose, and I'm not nervous
Now I feel so much more
I'm walking proudly, and singing loudly


And I wouldn't rather be, anywhere but right here now
And I'm so proud of me, cause no one had to tell me how, cause I'm

So shove it all into that big head of yours, all those
Dramatic scenes I don't need any more
Cause I'm Free

Free Yeah
I've got it all, I'm having a ball and I've got
Dreams baby, they're not with you, you get the clue? I'm flyin
Solo baby,

I have arrived,
I'm so alive, now that I'm
Free yeah,
I'm on my own, but not alone, cause I'm
Free, Yeah

I'm doing my homework

Jag försöker starta vanor som att äta frukt till frukost och dricka kaffe för att piggna till och jag har även bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt. Men att lägga sig tidigt fungerar inte när jag numera har ett nedladdningsprogram. Jag har nu laddat ner The Hills säsong 3 och det är svårt att stänga av på kvällarna. Vilket resulterar i att jag är vaken längre, går upp senare, stressar i mig alla sura frukter, slänger i mig kaffe och rusar iväg. Inget av det här mår min stackars mage bra av.

Idag har vi bara två lektioner och på båda lektionerna ska vi repetera inför ett läxförhör - jag gör det hemifrån istället. Sedan ska jag gå ut och gå för att få igång kroppen. Sedan ska jag äta massa vaniljkräm för det lugnar min mage något. Sedan ska jag lägga mig med en värmekudde framför tvn och inte röra mig ur fläcken. Från 08.40-11.10 ska jag plugga för då hade jag gått i skolan. Så så hemskt är det inte va?

if anyone even cares

För att inte förvirrar er, med tanken på de tidigare inläggen, vill jag bara klargöra en sak: Jag mår bra.

Som ni alla vet är bloggen min terapi kan man säga. När jag tänker negativa tankar eller mår dåligt måste jag skriva ner det för att må bättre. På sätt och vis vill jag också att världen ska veta så därför skrivs det här och inte i en personlig dagbok. Men jag mår bra. Jag har lärt mig att gilla livet jag har nu när jag är singel. Jag älskar att jag har mer tid med mina vänner och mer tid med mig själv. Jag älskar att jag kan åka in och ta en fika med någon klockan nio på kvällen utan att behöva tänka på någon annan än mig själv. Jag gillar verkligen det här. Men självklart är det inte alltid lätt eftersom jag faktiskt förlorade en stor del av min vardag och det tar tid att acceptera eller sjunka in.

Men jag blickar framåt och mår som sagt bra, så no worries.

tankar från botten

Jag tänker att du var ljuset i allt mörker, lugnet i stormen och värmen i kylan. Jag tänker att det var du som hindrade mig från att falla, du som drog upp mig från botten. Jag tänker att det är du som hindrar mig från att tappa förståndet, att det är du som håller igång mig. Men jag trivs här nere på botten nu. Jag börjar gilla att beundra ljuset här nerefrån och jag lär mig att själv klättre upp, när jag känner för det. Det som plågar mig är att även mörkret sviker mig och får mig att längta efter att höra ditt hjärta och känna din puls. Jag kan inte kontrollera tankarna här nere. Det är för mörkt för att se någon mening i det hela. Men jag måste stanna här tills jag på egen hand har hittat vägen upp.

tanken som jag gjort allt för att undvika

Som en vind över vattnet går den nästan obemärkt förbi. Tanken som var menad för blinda ögon och döva öron når ytan och bokstäverna blir ord, orden blir mening: Skulle någon ens märka om jag bara försvann?

you sweep me off my feet


No "it"s, "and"s or "maybe"s
I'm releasing my heart and it's feeling amazing
There's no one else that matters
you love me and I won't let you fall girl

KÄMPA!

Jag har ny musik på ipoden, imorgon ska jag fylla min termos med kaffe och äta fruktsallad till frukost. Jag mår bra, nästan jättebra till och med. Nu till det knepiga:
- Jag ska börja promenera på morgon eller kväll, kanske utveckla det hela till springade om knäna tillåter.
- Jag ska göra mitt bästa för att välja nyttig mat framför onyttig.

Jag skriver det här så att ni kan skratta åt mig när jag misslyckas totalt. Men det är skönt att ni klappar mig på axeln och säger att det kommer gå skitbra. Det är därför jag älskar er liksom.

Förövrigt var Mickis på firmafest igår så när hon kom till skolan imorse hade hon fortfarande alkohol i kroppen. Jag hade det jätteroligt hela dagen. Sen bjöd hon mig på kaffe också, det är ju inte helt fel det heller. Fan vad Mickis är underbar!

man stannar till och bara inser



delicate like rain,
delicate like snow,
delicate like soul,
delicate like air,
delicate like breeze,
delicate like you and me

yeah, me like


RSS 2.0