maskerad

Lady Gaga.

pyttesmååååå



D.

Jag tycker verkligen det är hemsk hur allt har blivit mellan oss. Hur fel vi har spelat våra kort. För jag tror vi är dem som förstår varandra bäst. Jag hatar att känna att jag inte kan ringa dig, utan att störa. Jag tvekar inför att träffa dig i räddsla för att det inte ska vara som det alltid har varit. Jag är livrädd att leva utan dig men ändå lyckas jag inte lyfta luren och ta dig tillbaka. Och det är så fel - för jag behöver dig så mycket. Speciellt nu när det känns som att allting går åt helvete och ingen förstår.

Jag vet inte vad som händer med mig...

L.

Det är svårt att inte uppskatta livet när man har en snarkande Linda bredvid sig. Jag vet att jag tjatar om henne hela tiden, men jag tycks inte få nog av henne. Hon för fram mina bästa sidor och gör mig hel.

... And the bed where you lie is made up on your side

Kors i taket, vad den här dagen har kännts lång. Det känns som det var i förrgår jag vaknade av mitt larm, med Linda bredvid mig, men det var imorse. Hela dagen efter det har jag spenderat på IKEA med Emmeli och far min. Herre jesus, vad lång tid det tog. Och det hade ju sitt pris också. Pengar jag egentligen inte tror vi har - men, åh, så fin vår lägenhet är nu. Det var dags att införskaffa alla de där onödiga sakerna som vi behöver, fast man egentligen kan leva utan. Men lägenheten känns på något sätt mycket vänligare nu.

Jag saknar Linda när jag ligger här ensam och kall. Jag har väl blivit lite bortskämd av alla hennes nattliga besök. Men det är ju så härligt att höra hennes gris-skratt hela tiden. Aa ni, den där Linda är bra underbar ska ni veta. Jag får trösta mig med att hon har lämnat tredje boken i Twilight-serien åt mig och jag har nu hela natten på mig att läsa. Känner dock att dagens tur på IKEA har gjort sitt för mig inatt. Det är dags att stänga ögonen och njuta av att inte släpa tusen grejer från IKEA och hem något mer. I fortsättningen tänker jag aldrig handla så här mycket där om det inte finns en bil som kan skjutsa hem alla grejer åt mig.

Aja, peace out. Nu ska jag sova - tror jag.


så kallad musikorgasm

Jag tror jag aldrig någonsin förut har lyssnat på en låt som berört mig så mycket att jag ryser djupt in i själen varje gång jag hör den. Rob Pattison - Let me Sign. Speciellt partiet: I'll wrap you in my arms.

without me you got it all

Trots att jag har mått så förbannat bra på senaste tiden så kan jag inte hjälpa att vara på vippen att gråta så fort jag lugnar ner mig. Kanske är det den otroliga kärlekshistorien (Stephenie Meyers serie) jag läser nu som får mitt hjärta att ömma och min längtan att växa. Efter närhet. Någon att tycka om och hålla om.

Egentligen tror jag mest att det handlar om att jag alltid gör så. Även om jag inte är ledsen så gråter jag. Varför? kan man ju undra då. Men det har jag inget riktigt svar på. Kanske för att jag varit så ledsen så länge att det helt enkelt blivit en rutin.

Linda och jag pratade lite smått om döden igår, hon håller på med det i skolan nu nämligen. Jag tror det fick mig att öppna ögonen lite. Jag lägger ner så mycket tid på att må dåligt och tycka synd om mig själv att jag helt glömmer att leva. Jag har försummat mina vänner och familj för istället krypa in i mig själv och äta upp allt positivt. För jag har så fina vänner som inte alls har fått den uppmärksamhet de förtjänar. Så cred till Linda, Emmeli och Mickis (I ain't got no fight in me in this whole damn word, telling you to hold off - you choose to hold on) som har orkat hänga kvar ändå.

Jag har bara saknat så mycket energi på sistone. Minsta lilla ansträngning och jag har gått av på mitten och brutit ihop. Alla ord, och de som inte sagts högt, har tärt på mig onödigt mycket. När jag får reda på att någonting är fel lägger jag mig ner och förstör mig själv istället för att ordna det. Jag har betett mig hänsynslöst och själviskt. Visserligen har jag då mått bra för stunden men det är inte värt det. Det är inte värt att må bra på andras bekostnad.

Jag har varit förjävlig och jag ska bättre mig. Jag ska försöka att ställa upp för er även om jag hellre känner för att sitta i mitt hörn och göra ingenting. För det är ju så enkelt som att jag mår som bäst när jag finns där för er, när jag är med er. Så att jag valt bort er för att tära på min själ istället är helt oförståligt. Men jag har känt mig som en börda. Känner mig fortfarande som en börda för vissa. Ibland känner jag för att skita i er om ni inte vill vara med mig men ibland betyder ni så mycket för mig för att jag inte klarar av det. För det mesta tror jag bara att det är jag som återigen överdramatiserar och analyserar för mycket som vanligt. Time will tell.


paramore - decode

The truth is hiding in your eyes
And it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all

Well, I will figure this one out
On my own
(I'm screaming, "I love you so")
On my own
(My thoughts you can't decode)

How did we get here?
I used to know you so well, yeah
How did we get here?
Well, I think I know

hope leaves


lite information så där

Insåg precis att jag inte ens slog på datorn igår eftersom jag låg och läste ur Twilight. DET händer nog aldrig. Då kan ni förstå hur bra den där boken är...

Kolla på Svt2 ikväll klockan 22.30 så får ni se min kära mor. Vet inte så mycket om programet men mamma är där så kolla kolla kolla!


utmanad

Hedda har utmanat mig

1.länka till den som utmanat dig
2. berätta 8 sanningar om dig själv
3. Utmana 8 personer (kommer stå längst ner i inlägget)
4. Skriv till de personerna du har utmanat så de vet om det.

JAG:
1. Har extremt dåligt minne. Vilket leder till många trippelbokningar och ledsna miner.
2. När jag blir för ledsen slår jag på Daft Punk - One more time och dansar tills jag är glad igen.
3. När jag dricker kaffe, eller äter oregelbundet och lite, blir jag väldigt flamsig och pratar i mun på mig själv.
4. När jag är ensam hemma sjunger jag framför spegeln. Egentligen är jag musikgeniet i den här familjen.
5. Är seriöst förälskad i en bok. Twilight av Stephenie Meyer, såklart. Längtar tills jag får låna andra boken.
6. Faller väldigt lätt för killar, krävs oftast bara att de säger att jag är snygg.
7. Jag har jättesvårt att sova ensam.
8. Jag älskar Felix Gulaschsoppa i konservburk.

Jag utmanar: Denise, Linda, Mickis, Mia, Martina, Emmeli, Linn och Olivia

uppslukad

I vanliga fall brukar jag inte kunna åka tunnelbana själv utan min älskade ipod påslagen. Jag tycker inte om att höra alla små ljud som ingen gör ifrån sig på mornarna. Det enda man hör är snörvel och prassel. Så jag har ipoden som skydd. Men imorse kom jag inte att tänka på ipoden förrän jag redan var framme vid skolan. Anledningen till detta är Twilight. Linda lånade mig boken i lördags och jag har inte riktigt tagit mig tiden att läsa den förrän igår kväll.

Nu imorse höll jag först på att missa tuben för att jag satt hemma vid frukostbordet och läste. Sedan höll jag på att glömma gå av vid slussen för att jag läste. Påväg hem från skolan märkte jag inte ens att jag hade lämnat slussen förrän jag hörde "Nästa skarpnäck".

Nu tänkte jag återigen lägga mig ned i sängen och läsa.

i just want you to notice me

Åkte till skolan imorse, eller imorse och imorse... tog 12-bussen, men ändå. Pratade med kuratorn om min situation och berättade att jag ska hoppa av och börja folkhögskola istället. Claes är nästan bäst. Han erbjöd hjälp om att kolla runt på skolor och sedan gav han olika alternativ på vad jag ska praktisera som/på nu i tre veckor. För egentligen har jag ju praktik med byggarna men jag sa att jag inte vill praktisera på ett bygge. Vad han nu vill är att jag ska försöka komma på vad jag vill göra senare i livet. Eller komma på någonting som jag skulle kunna tänka mig göra i alla fall. Både Mickis och Claes öste på med förslag men ingenting klickar, eller vad man ska säga. Jag lär mig ofta väldigt lätt och jag tycker om väldigt mycket saker så egentligen borde det här inte vara svårt. Men när frågan "Vad vill du göra sen?" kommer försvinner marken under mig. Hjärnan stänger av och magen kniper. Jag vet verkligen inte. Kanske blir det hela värre för att frågan skrämmer mig så mycket. Egentligen kan jag nästan se mig själv i vilket jobb/situation som helst. Jag vet väl bara inte hur jag ska ta mig dit.


Den här veckan ska i alla fall jag och Mickis planera en temadag för 2or och 3or i Nackademin. Temat är Sex och samlevnad och Mickis tanke var att vi ska rikta in oss på allt det som är viktigt. Inte den skiten man fick lyssna på i nian eller så. Jag har alltså något att göra framtill sportlovet i alla fall och sedan har jag antingen kommit på något ställe jag kan tänka mig praktisera på, som inte har med bygg att göra, eller så får Claes tvångssätta mig någonstans så jag åtminstone har någonting att göra. Det här kommer gå bra. Det känner jag på mig.


don't like the song just the lyrics

Just because I'm losing doesn't mean I'm lost, doesn't mean I'll stop, doesn't mean I would cross. Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt , doesn't mean I didn't get  what I deserved - no better and no worse. I just got lost. Every river that I tried to cross, every door I ever tried was locked and I'm just waiting 'til the shine wears off

You might be a big fish in a little pond, doesn't mean you've won. 'Cause along may come a bigger one and you'll be lost. Every river that you tried to cross, every gun you ever held went off  and I'm just waiting until the firing stopped and I'm just waiting 'til the shine wears off .

Coldplay - Lost!

my shining star

Hon som har varit med från början. Sett alla med- och motgångar. Hon som var med när jag formades och hon som var med när jag föll. Hon som har hållt min hand och gråtit mot min axel. Hon som oavsett hur lång tid det går mellan samtalen alltid finns där när man behöver henne. Hon, den där Emmeli, som ingen får nog av. Du ger så mycket utan att begära någonting tillbaka och allt för många gånger har jag tagit dig för givet och inte visat min uppskattnig. Men du är en av de bästa jag har och jag älskar dig så förbannat mycket.


from the bottom to the top

Det känns som att allting är bra nu egentligen. Jag har alltid mer tankar än normalt som svävar omkring i mitt huvud. Jag känner väl att jag borde säga dem högt för att bli av med dem men orden skrämmer mig och jag vet inte om jag vill höra dem. Jag vet inte heller vilka svar eller reaktioner jag kommer få så därav känner jag att det är bättre att bara hålla käften.

Som alltid vet jag ju inte riktigt var jag står eller hur jag mår. Kanske har jag vant mig vid att känna så här eller så är det helt enkelt bättre. Det känns som att jag börjar tänka klarare och mindre krångligt. Jag tar bort det som inte får mig att må bra och ökar det som får mig att må bra. Kanske är det Linda som har fått mig i balans igen eller så har jag bara nått botten och insett att det finns ingenting där nere. Att det är bättre att må bra. Det är bättre att röra på sig, göra något. Även om det är meningslöst så åtminstone göra något. För att ligga hemma med inget förutom ens tankar är vägen till helvetet. Det äter upp en. Dödar en.

Kanske kan det inte bli bättre förrän man har legat på botten ett tag. Kanske har man inte styrkan att ta tag i saker och ting förrän man har blivit så utmattad att man är på gränsen att ge upp. Kanske är det bara Linda. Som om och om igen får mig att inse att det finns så mycket att leva för. Så mycket att vara nyfiken på och så mycket att prova. Bara leva.

Så länge jag gör någonting, vad som helst, så mår jag bra. Kanske för att det stänger ute alla negativa tankar och känslor eller för att det får mig att känna. Alldeles för länge har jag varit förlamad och förvirrad. Drivit runt i någon form av töcken utan mål eller mening.

Sen började jag leva för att leva. Sedan leva för att må bra och nu, tillsist, leva för att hitta det som gör mig lycklig. Hitta en plats där jag kan känna att jag trivs med det jag gör och den jag är. Jag försöker se alla hinder som prövningar inför det riktiga. Nu hoppas jag bara att den här känslan, det här jaget, håller i sig så jag faktiskt kan åstadkomma någonting mer än förvirrade texter.


I thought I was a fool for no one, but baby I'm a fool for you


broken love


Hold me, thrill me, kiss me, kill me

Det känns som att hela världen är upp och ner, och ut och in. Imorgon kan jag berätta vart jag står också, förhoppningsvis. Om mitt ankare är kvar eller om jag ska sjunka eller sväva.

Hela familjen har varit/är sjuk nu. Jag åkte på värsta förkylningen, men världens bästa kom över och tog hand om mig. Gav mig kakor och cola, och ett lättare hjärta. Mattias fick en engelsk magsjuka av sina nyhemkomna vän och pappa är snurrig och ligger nästan med frossa i soffan. Men jag börjar må bättre. Har städat mitt rum och bytt lakan i sängen, städat köket och lagat mat till bror och far. Sen ska jag duscha så jag somnar ren i min nybäddade säng. Kommer sakna att ha Miss Perfect bredvid mig.

perhaps it's goodbye

Mm, jag känner verkligen för att radera hela bloggen. Den är ledsam. Not a part of me anymore. Känner att det är dags att sluta med det här. Skriva deprimerande saker och tro att det löser allt, att det blir bättre. Det är bara ord, meningslösa ord som inte betyder någonting. Det är agerande som visar vem man verkligen är. Vem man har blivit.

11 februari 13.33: Oookej dåå, jag fortsätter väl vara ledsen och skriva om det här. Efter mammas och Carros kommentar kan jag ju knappast sluta nu. Tack hörni!

Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem

sena nätter, tomma glas,
femhundra skjuter upp problemet för ett tag
men jag tror att alla snart har fått nog av mig

vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
situationen är så sjuk
vad har du gjort, för dig är det alltid helg
och helgen måste ta slut

Veronica Maggio - måndagsbarn

-

Puss hej.

man ska dela med sig

Här om natten drömde jag att min tungpiercing gick av på mitten, bara så där. Jag var på söder när det skedde och jag började direkt gå mot EastStreet, där jag piercade mig. Men hur jag än gick så kom jag inte fram dit. Jag visste exakt var det låg men runt varje hörn kom en ny gata. Väldigt frustrerande. Bara så ni vet.

watch me come undone


så sant så sant

Patrik Hyllensved är bäst och han ska få geléhjärtan, söta vykort och en ballong på alla hjärtans dag!

kunde inte sagt det bättre själv


always falling for the wrong men

Laddade ner sountracket till Twilight idag och nu bestämde jag mig för att lägga mig på golvet och lyssna genom det. Huvudpersonen Edward eller Robert Pattison som han så stiligt heter på riktigt har skrivit och sjungit en låt där. Jag dog lite ska jag berätta för er. Pappa knackade på och jag bara hyschade honom och pekade på stereon. Alltså den där mannen har inga fel!

Mias projektarbete

Det här är riktigt spännande och så jävla smart idé! Mia och tre av hennes kompisar har som projektarbete valt att leva som judar i tre veckor. De har skapat en blogg där de skriver om hur det är också. Läs! Jag tycker det är sjukt spännande! Det är ju inte så lätt som det låter hellre. Massa regler och grejer de ska följa. Så jävla kul! :)


you'll be the scar

Känner för att ta bort hela den här skitbloggen. Känner för att bli skitcool och skita i allt. Känner för att säga "Fuck it" som Chris i Skins och bara köra. In i väggen, ut i världen, fuck it. Någonstans hamnar jag i alla fall. Känner för att bli skitsmart och lyckas gräva fram glömda minnen och återuppleva bättre dagar. När det var sommar och jag hade en vän och det räckte. Känner för att skita i vad alla säger och köra mitt egna race. Känner för att sluta bry mig och bli rebellisk. Känner för att sluta känna att jag gör alla besvikna. Känner för att skita i allt som skiter i mig. Känner för att måla naglarna svarta och ha nitar. Känner för att skita i det och klä mig i färger. Känner för att må bra och skita i allt annat. Känner att jag inte orkar det.


händelserik helg...

Mia gav mig en liten tankeställer imorse och jag känner mig väl ganska patetisk för tillfället. Så vad gäller K kommer det bli andra bullar i fortsättningen. Max är min räddning! Antagligen kommer han hem nästa helg också. Godnatt nu, gott folk.

SEN SÅG JAG JU TWILIGHT PÅ BIO PRECIS MED LINDA. GOODSTUFF! MOTHERFUCKING GOODSTUFF OM MAN FÅR SÄGA SÅ. Jag kommer drömma goa drömmar inatt.

RSS 2.0