Nu bär det av!

Nu, verkligen nu, måste jag springa iväg till bussen och som tar mig på en lång resa mot nynäshamn. Måste byta till pendeltåg och sedan buss igen. Sen bär det av mot Gotlands torra ängar! Vi ses om en vecka typ.

my weekend

   
Första bilden: My crib. Ser kanske inte så märkvärdigt ut men det är egentligen en rymdbas/spa/casino - skitsoft!
Andra bilden: Vad kan man säga? Vi hade nattbön innan läggdags.
Tredje bilden: Inget rinnande vatten, det där är vårt badrum.
Fjärde bilden: Vår glamorösa toalett.

Jag saknar dig Linda


Kvicksand.

Det, eller vi, är lite som kvicksand. Ju mer jag försöker ta mig ifrån desto snabbare dras jag ned. Jag behöver någon som drar upp mig, tror jag.


True love comes in many shapes

Det känns som att hela min dag har gått ut på att åka. Först åkte jag hem från landet vilket betydde: Åka bil från Göksnårtet till Skärplinge sedan där byta till buss mot Tierp. Sen byta till Upptåget från Tierp till Upplands väsby(?) och därifrån byta till pendeltåg mot härliga Södra Station. Men resan slutade inte där. Då tog jag 4an till Gullmarsplan och sedan tåget mot skarpnäck. Hem ljuva hem, kan man ju tro. Men det var bara hem och duscha och sedan åka vidare till odenplan för att lämna Jonas jeans som har legat hemma hos mig alldeles för länge och sedan åkte jag till slussen för att ta bussen mot Orminge Centrum och sitta där och ta det lugnt med Denise och Alice. Sen bar det av hemåt och nu sitter jag här.

Pappa är ledsen för att jag alltid åker och jag mår bra. Mamma var ledsen för att jag inte ville till landet, men jag mådde bra. Denise är ledsen för att jag åker iväg så fort jag kommer hem, men jag mår bra. Synd bara att jag inte kan må bra när jag vet att andra mår dåligt. Jag skulle kunna ställa in allt för att få andra att må bra. Men resan är betald och Emmeli väntar. Älskade Emmeli.


true love

Jag har funnit min sanna kärlek. Mango-sorbet.

stängs en dörr så öppnar du ett fönster

Jag vill inte hata dig men det är svårt att göra något annat. En touch av avsky hänger med också. Det är lustigt hur lurad jag kan bli av din röst, hur jag ville falla tillbaka. Det här har fått mig att öppna ögonen och på något sätt är jag väl tacksam. Nu vet jag vart jag är påväg. Bort från dig.

bye bye summerfriends

Snart bär det av till isoleringen. See you all on sunday, sen åker jag ju på tisdag morgon och sen kommer jag vara borta fram till skolan börjar. Men det var kul så länge det varade, visst?

come what may

Moulin Rouge är, och förblir, en av mina favoritfilmer. Helt klart med på top-tre listan. Underbart!


feed me with all your hate


goodbye my lover, goodbye my friend


so make the best of this test and don't ask why

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life

Here we go!

Igår morse kom jag och Mia fram till att killar är överskattade och vi ska nu tillbringa vårt liv i celibat. Kanske blir allting lite lättare då. Jag lever i alla fall fortfarande, trots att vi nu träffar andra uppenbarligen.

Nu ska jag äta med Emmeli eftersom hon har storshoppat mat men ingen äter. På tal om shoppa: Ingenting är så bra som tröst shoppning. Jag var lite små depp och bestämde mig att unna mig de där örhängerna jag vill ha men aldrig vill köpa. De kostar ju ändå bara 80kr så nu slog jag till och det kändes jävligt bra.

Jag behöver dig inte.

som ett slag i magen

Jag kan inte andas. Luften har sugits ut ur mina lungor och jag kan inte andas. Tårarna rinner hysteriskt ner för mina kinder och landar med en smäll på täcket. Det känns som ett slag i magen och allting känns ovanligt kallt, ovanligt mörkt. Jag kommer inte längre ihåg hur din röst låter. Jag kommer inte ihåg hur vi låter.


myskväll med hanna, välbehövd av många skäl

  

Hanna och jag hade världens myskväll och dag för den delen. Det enda vi har gjort är att käkat gott, kollat på bra och läskiga filmer och gråtit till Extreme Home Makeover. En helbra dag helt enkelt, och gud vad mysigt det har varit.

Dagen startade med fyra (jag, Hanna, Tillan och Max) trötta tonåringar som släpar sig iväg till pizzerian och möter upp alltid lika pigga Emmeli. Sedan drar Tillan och Max hem och strax därefter åker Emmeli till jobbet. Hanna och jag rör oss inte ur fläcken på många timmar tills vi tillslut får arslet ur vagnen och går till ica och handlar allting man behöver för en lyckad hemmakväll. Nu ligger vi nedbäddade i min skönsköna säng. Hanna löser korsord i mina VeckoRevyn-tidningar och jag sitter här och skriver. Självklart har vi lugna favoriter på, som vi även hade på ute på balkongen när vi satt där på en madrass och täcken och mös ännu mer. Lite luft måste man ju få, man kan ju inte sitta inne hela dagen.

Nu spelas Mariah Carey - Without you, ni vet "can't live if living is without you". Inte så passande eftersom jag börja bli lite så där natt-deprimerad när man sitter och ojar sig för allt man har gjort fel eller på andra skitsaker. Som min saknad till Sebbe och hur jävla kul vi tre hade (Jonas också) tillsammans. Har kollat genom massa bilder och filmer när vi bara skrattar och flummar hela tiden. Det är konstigt hur fort saker och ting kan förändras och hur allting hade kunnat vara så annorlunda om man bara hade gjort en sak på ett annat sätt. Det finns många "tänk om" i våran saga. Ibland undrar jag om det här verkligen är den rätta vägen. Jag vill påstå att jag mår bra och att allting är under kontroll, men ändå hamnar jag i situationer jag aldrig skulle hamna i om jag hade haft dig vid min sida.

Det är som att jag täpper till det där tomrummet med vad som helst. Och jag tycker inte om det. Missförstå mig inte nu, jag tycker om att vara fri och kunna göra precis de saker som jag vill göra. Men ibland gör jag lite för mycket bara för att få den där klumpen i magen att försvinna. Jag har inte riktigt lärt mig hur jag ska fungera utan dig än, tror jag. För jag har alltid haft dig som min stödpelare, mina kryckor eller som en säkerhetslina. Nu måste jag lära mig att ta hand om mig själv. Bara för att jag inte längre behöver din respekt så behöver jag fortfarande min egen. Du var alltid min klippa, den som höll mig undan från allt ont. Men nu är jag min egen klippa och jag måste lära mig att inte svika mig själv. Förr höll jag mig undan från dåliga saker eftersom jag inte ville såra dig. Nu när jag inte har den spärren finns det inget stopp. Sen sitter man bara där med ångesten och saknar respekt för sig själv. Jag måste varva ner. Ta itu med mig själv. Älska mig själv först innan jag försöker hitta någon annan att älska. För jag vet att jag klarar mig på egen hand. Jag gjorde det ju i nästan 17 år innan jag träffade dig.

Så det här ligger överst på min att-göra-lista från och med nu: Jag ska älska mig själv igen.

i miss those days

 
det skulle vara två videor till men youtube sammarbetar inte med mig.

Lite vänner

  
Emmeli, Hanna, Tillan och Charlie.



Jag saknar kombinationen "ZabinaJonasSebbe".

jag älskar mina vänner

Allting rullar på jäkligt bra numera. Jag och Hanna har tillbringat de flesta nätterna med varandra, Tillan är hemma igen och jag och Linn har lyckats prata och trassla oss in i varandras liv igen. Jag har saknat de här vännerna. De som finns där trotts att det har gått två år, och de som tar sig tiden att lyssna och försöka förstå. Ger mig tiden att prata och försöka förklara. För att inte tala om Denise som skulle gå genom eld för min skull och som aldrig skulle lämna min sida. Det är svårt att må dåligt när man har så mycket att uppskatta.

Och så har jag träffat nya människor, jätteroliga människor. Trots att min värld, tyvärr, föll samman så har jag så mycket runt omkring mig som hjälper mig bygga upp allt igen. De ger mig stödet och kraften att orka mig genom det här. För tro det eller ej, men jag tog det här uppbrottet jävligt hårt. Vissa dagar blir det för mycket och andra dagar kan jag inte må bättre, så jag klarar mig. Jag kommer ta mig genom det här och jag kommer må bra under tiden. I'm gonna smile 'cause I deserve too.

I loved you with a fire red, now it's turning blue

Drömmar kan verkligen förstöra allt man har byggt upp den senaste tiden. En dröm och jag är lika knäckt som när jag såg lappen första gången. Jag förstår inte riktigt hur man kan må så här. Som att världen rör sig i slowmotion förutom jag och jag vill prata men ingen kan lyssna. För vi lever i olika världar. Deprimerande, jag vet inte ens vad jag snackar om längre. Ha det bra, hörs.

nu eller aldrig

Slitet sommarlov men nu börjar det bli bättre igen känns det som. Jag är tröttare än någonsin men är ändå full av energi och vilja. Jag vill leva som jag aldrig har kunnat göra tidigare och jag vill hålla igång. Njuta av allt medan jag kan. Innan det är för sent och innan jag sitter där, med tre ungar i knät och med en man som "jobbar över", och undrar vad som hände med tiden.

Så igår levde jag, imorgon ska jag leva. Men idag vilar jag. Tänker på det jag har varit med om, sammanfattar mitt sommarlov och pratar ut med Emmeli.

det är okej

Det borde ju vara okej, och ganska självklart, att man sörjer något sånt här. Ett förhållande som har hållit i ett och ett halvt år är ingenting man glömmer på en vecka. Jag kommer älta det här på bloggen. Jag kommer skriva om hur jag saknar honom och det vi har för jag gör det. Det här är min dagbok, mina ord och mina känslor. Det är så irriterande att folk alltid ska kommentera, anonymt också, med nedvärderade kommentarer. Som kommentaren "men skärp dig, det är slut" till exempel. Ja, det är slut. Men historien och känslorna är kvar. Jag minns hur bra det kändes när det var bra och jag minns hur det känns när han kysser mig och jag minns hur det känns att ligga i hans armar och inte känna omvärlden. Han och jag är slut, men inte mina ord och mina tankar. Jag kommer fortsätta att skriva för det här är min terapi, det är så här jag går vidare.

Så ni som känner att det är värt att lägga anonyma kommentarer kan ju försöka ta och söka upp mig istället och säga dem till mig face to face. Eftersom de kommentarerna som skrivs verkar vara av personer som åtminstone vet vem jag är. Då blir det inte så svårt att söka upp mig och berätta det för mig.


inget blir bättre av att bara gräva ner sig



Nu blir det till att klara sig själv och får nöja mig med att bara vara din vän. För kärleken dog medan lögnerna viskade, ärliga ord men det var ingen som lyssnade.

hemma är jävligt bra

Så, jag kommer hem med världens leende och små springande för jag ska få träffa pappa! Jag slänger fram nycklarna och panikartat rycker jag i dörren. Den är låst. Pappa då, alltid så noga med säkerheten, tänker jag och låser upp under låset. Jag rycker i dörren igen, men den går fortfarande inte upp. Överlåset är också låst. Pappa är inte hemma. Pappa är och besöker farmor på sjukhuset så nu får jag sitta här och vänta i någon timme på att han kommer hem.

Kanske ska jag passa på att dammsuga när jag ändå bara sitter här. Eller äta lunch kanske? Eller så sitter jag bara här och väntar... Jag älskar att vara hemma igen.

hemgång

Imorgon åker vi hem! Inget illa menat mot Värmland eller Denise familj, men fy fan vad skönt det ska bli att komma tillbaka till söder! Jag saknar människor.

musik som avslut


Låttexten finns här.



låttext finns här.

it can only get better

Första natten som jag sov själv hemma hos mig, som singel. Det gick ju bra - eller hur? Inga ärliga blogginlägg om hur förvirrad jag var? Inga hysteriska anfall då jag slänger ner det andra täcket och spottar på det? Inga tårar? Inget sittandes i fönstret och tänka att skulle jag falla nu så skulle ingen ta emot mig?

Trots att natten inte var speciellt lätt så känner jag mig faktiskt bättre idag. Kanske är det inte så farligt det här egentligen. Kanske är det här precis vad jag behöver?

Det blir inget mer bloggande på ett tag nu. Jag åker nämligen till Denise land på obestämd tid. Kommer hem senast 29 Juli i alla fall, för då åker jag till Gotland med Emmeli. Sedan bär det av till Frankrike med Mia. Så ha en bra sommar, kära vänner.

It can only get better.

confessions of a broken heart

Så nu sitter jag här, klarvaken och inte en tår har rullat över mina kinder. Allting känns så konsigt. Jag brukar inte ha svårigheter med att gråta och för mig är det självklart att gråta under sådana här tider. Men jag känner mig inte ledsen. Bara tom och... ja, tom. Det är som att någonting inom mig har dött. Någonting är borta. Det är så klyschigt att säga att mitt hjärta försvann med honom men på något sätt så känns det som det.

Mina mage kurrar hela tiden, oavsätt om jag precis ätit eller inte. Det är som att till och med min mage behöver någonting att fylla tomrummet med. Det typ suger i magen och samtidigt har jag den här klassiska klumpen i halsen. Känslan av att något är fel. Det är inte som det ska vara, även fast jag vet att det här är rätt. Men jag kan ändå inte sluta tänka på att jag skulle göra vad som helst för att få ha dig liggandes här bredvid mig, bara för inatt. Bara en gång glömma bort allt som har hänt och bara vara så som vi en gång var.

Jag sitter här och märker att jag börja gunga fram och tillbaka som ett jävla psykfall. Och kanske är det just det jag håller på att bli. För jag klarar mig inte så bra på egen hand. Jag är inte så bra på det här med singelliv. Jag hamnar i situationer som jag inte riktigt trivs i och jag gör saker jag egentligen inte vill göra. Det är som att jag tror att jag måste bete mig på ett speciellt sätt och därför gör jag det. Kanske är det det suget i magen menar. Det kanske inte alls är av saknad till dig utan saknad till mig själv och den personen som jag faktiskt är. För som det är nu så känner jag inte igen mig själv.

Jag vill på något sätt skriva av mig allt. Skriva massa skit, allt som dyker upp i huvudet. Är det inte det jag gör just nu? Kanske är det så här jag ska ta ut allt som sliter i mig inombords. Kanske är inte knepet att gråta längre utan att skriva?

Jag kan inte hjälpa att jag sitter här, gungades fram och tillbaka, och tänker på att jag skulle må bättre om du var här. För det är ju sanning. Du lugnade ner mig när jag började hålla på så här. Jag menar inte nu att mina vänner inte ställer upp för mig, men alla vet ju att han bodde hos mig i stort sätt hela tiden. Och då är det ju klart att man blir en del av varandra. En del som jag faktiskt behöver och inte alls vill bli av med.

Den här gången är värre en vanligt. Hur många gånger har vi inte gjort slut? Fyra? Jag har inget minne av att jag någonsin kännt mig så här förvirrad. Hur vet man vad som är rätt när hjärnan och hjärtat säger helt olika saker? Vad är det man följer och vad säger att vi inte kommer hamna i samma sits igen om ett tag? Jag vill ju uppenbarligen både äta kakan och ha den kvar, och jag vet ju att det är omöjligt.

Alla säger att den närmsta tiden är jävligt svår och man kommer må som piss och sakna den andre. Men grejen nu är ju att jag kan få tillbaka det som det var, vi kommer fortfarande överens och jag tror i alla fall att han fortfarande skulle vilja försöka igen om vi kom till det beslutet. Kanske är det just det som gör grejen så svår? Det vore lättare om vi bara inte pratade med varandra och verkligen avskydde varandra.

Någonstans under den här texten kom tårarna. Det gör så ont, så jävla ont. Och jag kan inte ta på vart det gör ont eller varför det gör ont. Det finns inget smärtstillande mot den här jävla tortyren. Man måste bara lida ut det, vänta ut den. Och när den väl är borta betyder det att du är borta. Att jag tillslut lärde mig att leva utan dig vid min sida. Jag är inte säker på att det är där jag vill hamna heller. Vill jag verkligen lära mig stå på mina egna ben igen? Andas min egna luft? Jag har anpassat mig till ett liv för två och nu ska jag plötsligt göra allting för mig själv? Nu ska jag tänka på mig och mina behov? Jag vet inte vem jag är, eller om jag ens vill lära känna mig själv? Jag tycker om att vara din flickvän, just nu i den här stunden i alla fall. Man är placerad någonstans och alla vet vart man har en. Nu är jag bara Zabina. En okänd blondin i ett hav av andra okända människor.

Poeten i mig har gått och lagt sig, så ni får ursäkta den hysteriskt osammanhängande texten. Det lättaste nu var bara att skriva mellan tårarna eftersom jag, på grund av klockslaget, inte kan skrika. Nu är mina andetag djupa och mina kinder bränner av de salta tårarna som börjar torka. Stormen har lagt sig men jag känner mig lika tom som från början. Vem försöker jag lura med att tårar löser allt? Det är inte lättare att släppa allt och gråta hejdlöst. Det gör bara saker värre, rör upp känslor man helst bör låta ligga gömda. Nu är jag bara förvirrad, mer förvirrad. Vad hände egentligen? Hur hamnade jag här nere och hur tar jag mig upp?

Nu åker jag bort och sedan åker du bort sedan åker jag bort igen och sedan börjar skolan. Vi kommer inte gå i samma klass. Kommer jag ens gå i samma skola? Och vart kommer jag vara efter detta sommarlov? Sommaren då jag fyllde arton och allting sket sig. Nu har mitt jävla ben somnat också.


mot ljusare tider?

Jag är så trött. Det enda jag vill är att sova, men varje gång jag stänger ögonen, och slappnar av, sticker det till i hela kroppen och jag känner mig spyfärdig. Jag sover bra och allt sånt, det är bara själv processen att somna som är lite knepig. Inatt i alla fall. Jag ska ladda upp med massa filmer, kärleksfilmer, och gråta tills ögonen rinner ut. Det är mitt sätt att hantera smärtan, genom att gråta, och det är det jag tänker göra resten av natten. (no tears so far, 02.29)

Alkohol är överskattat, det skjuter bara bort sorgen. Jag behöver hantera den nu, ta itu med allt som flyter runt i mina ådror. Det som blockar mina luftvägar och täpper till mina vener.

Vad vill jag få ut med alla onödiga ord egentligen?

närhet


verkligheten börjar komma igång

Filmkväll med pappa väntar och jag är mätt i magen. Känns som det var ett tag sen jag var mätt. Jag har en tendens till att fastna med blicken och stirra ut i intet. Jag undrar hur jag ska hänga med under en hel film. Vi funderar på att se I am legend för pappa har inte sätt den. Jag vill jättegärna se den. Märker ni också att jag inte har något att skriva om?

utkorgen

Min utkorg på mobilen är snart full med medelanden jag inte ska skicka till dig. Medelanden som vi kom överens om att det är bäst att hålla för sig själv. Så de ligger där och väntar på att bli raderade och glömde.

Jag kommer inte ihåg vilken bearnésås som var bra. Du valde alltid åt mig.

Hur jag tappade mitt hjärta

Jag vaknar med ett ryck - drömde jag bara allt? Ingenting har hänt, eller hur? Allt är som det ska vara. Ingen är sårad, inget är förstört. Det är bara du och jag, som det alltid har varit, visst?


Att höra din röst igår, höra dig säga alla de saker du sa, gjorde bara saker och ting ännu svårare. Du måste förstå att allt som har hänt har lämnat ett för stort hål. Jag vet inte om jag någonsin kommer komma över allt som har hänt och jag vill inte ge dig falska förhoppningar om att vi kanske blir tillsammans igen. För jag tror inte det. Jag tror att det här kommer bli det svåraste året i mitt liv och att vi inte kommer kunna vara vänner, även fast vi vill. Jag tror inte att jag kommer kunna se på dig med samma kära ögon. Jag kommer inte kunna göra något utan dig, utan att undra vad du tänker nu eller hur du känner.


Förra gången vi gjorde slut så konstaterade vi att det inte går att vara vänner, inte så fort i alla fall, och vi sa även att nästa gång det tar slut så tar det slut på riktigt. Vi sa också att vi skulle lämna allt som hänt bakom oss, eftersom vi älskade varandra nu och ville satsa på vårt förhållande. Trots de orden så lämnade vi det inte riktigt bakom oss, vi la det i ryggsäcken och bar på det hela tiden. Ingen av oss hade förtroende kvar från början. Och att vi nu skulle kunna lägga det bakom oss är bara absurt. Det är ännu svårare nu. Hela grejen är mycket värre nu. OCh trots att det smärtar inom mig när jag skriver det så finns det ingen återvändo.


Jag saknar allting med dig. Jag saknar dig som om du vore död, som att det inte finns något alternativ längre. Vi ska bara inte vara tillsammans längre. Det funkar inte längre efter som allting är borta. Jag är borta nu, jag är inte densamma. Jag känner inte igen mig men samtidigt trivs jag med den jag är idag.


Jag saknar allting med dig. Jag saknar din doft, ditt leende, dina läppar. Dina kyssar, dina kramar, din beröring. Jag saknar ditt skratt och jag saknar att se dig äta. Jag saknar att höra sig snarka om nätterna och jag saknar att sätta handen över din mun och klämma åt din näsa för att få dig att sluta. Jag saknar sättet du tröstade mig på, lät mig ligga med ryggen vänd mot dig medan du klappade mig på ryggen. Viskade att du älskade mig och att alling skulle bli bra igen. Jag saknar hur du pratar med min pappa och hur du suckar när jag ber dig massera mina fötter. Jag saknar när du kom in med frukost på sängen till mig även fast jag inte var hungrig. Jag saknar hur jag brukade vakna ensam och gick ut i vardagsrummet och där satt du och kollade på tv, inlindad i mitt andra täcke. Jag saknar hur vi hade två täcken men ändå sov under samma. Eller hur du alltid lyckades få tre kuddar när jag bara hade två. Eller hur du alltid slängde blöta handdukar på golvet, så jag fick sucka och plocka upp dem. Jag saknar att ha dina kläder i min garderob. Jag saknar att tvätta din kalsonger och vika när dem i min troslåda. Jag saknar att känna din närhet och hur intimt det kan vara mellan två personer. Jag saknar att känna att du visste allt om mig och jag visste allt om dig. Jag saknar att hålla din hand och känna att ingenting spelar någon roll nu, världen kan få försvinna om den vill - jag har ändå dig vid min sida.


Jag hatar att jag saknar allt det här men ändå känner att det inte finns någon återvändo. Jag känner att jag klarar mig bättre utan allt det där. Jag vet inte om det är lögn, om jag bara försöker övertala mig själv eller om det faktiskt är det enda rätta. Kanske är vi inte längre menade för varandra och kanske är det nu, efter ett och ett halv år, som vi ska släppa taget och gå vidare.


finns ingen titel till sådan smärta

Någon sa mig att det tar tre dagar innan någon annans saliv försvinner ur ens system, vilket betyder att ditt saliv är nu borta. Du är borta. Ur mitt liv, ur mitt saliv, ur min värld.

Jag tror jag aldrig någonsin har känt mig så här tom. Så här sårad. Så här förödmjukad. Jag påstår inte att jag är värd mer, bara att jag skulle ge dig mer. Du förtjänar mer än din patetiska lapp på köksbordet.

Jag vill inte komma hem. Allting från tunnelbanan hem till mitt rum påminner mig om dig.

Alla gånger vi har suttit på tunnelbanan på väg till skolan, praktiken, hem till dig, till en fest. Alla gånger vi har åkt i rulltrappan och skrattat och kramats och kyssts. Alla gånger jag har mött dig vid spärrarna, kysst dig som att du aldrig skulle lämna min sida. Alla gånger vi har gått vägen hem till mig, fulla som nyktra, glada som arga. När du mötte mig i porten, helt kär, och sa att jag skulle vänta utanför dörrren. Sen hade du tänt ljus och format hallonen som ett hjärta. Du hade lagt fram alla de filmerna du visste att jag ville se eller älskade. Vi såg The Terminal med Tom Hanks. Alla gånger jag har mött dig i dörren och kastat mig i dina armar för att jag älskar dig så mycket, för att du får mig att känna mig så trygg. Alla gånger vi har kyssts, mer än så, i hela min lägenhet. I köket, vardagsrummet, mitt rum, pappas rum. Alla gånger vi har duschat tillsammans och tvålat in varandra. Kysst varandra tills vi faller våta ner i min säng.

Tryggheten är det jag saknar mest. Tomheten utan dig är det som gör det svårast. För du blev så mycket mer än en pojkvän. Du tröstade mig när pressen blev för hård. Du torkade mina tårar och sa att du älskade mig, att du alltid skulle finnas där för mig. Du fick mig att skratta även fast jag kände mig som största förloraren och du fick mig att orka trotts att jag ville ge upp.

Jag vet att det var jag som fick ditt förtroende att svikta från första början. Jag vet att det jag gjorde ute i huvudsta var fel, men jag skulle aldrig, aldrig, göra om det igen. För jag älskade dig. Jag ville inte såra dig, jag kunde inte såra dig.

Ute på krogen pratade jag alltid om dig. Sa vilken härlig pojkvän jag hade trots att han var 91a och inte kunde följa med. Jag skröt och sa att jag hade det bättre hemma med honom är hos någon uppraggad kille i baren. Jag ville ha det så. Jag ville ha Jonas att komma hem till. Sova med. Kyssa. Krama. Bara vara.

Det gör ont. Så jävla ont. Ingen alkohol i världen kan ta bort smärtan. Det konstaterade jag ikväll. För trotts att jag mådde bra största delen av kvällen så slutade det ändå med tårar i denise famn på trappan.

Jag vill inte glömma, men samtidigt vill jag innan minnas. Jag vill inte gå hem och minnas dig, se dig i varje hörn, varje klädesplagg. Jag vill se allting brinna så som vår kärlek en gång brann. Jag vill se allting försvinna så som jag försvinner nu. Det finns ingen återvändo. Det finns inget nytt försök. Jag är krossad, bruten, förstörd.

Jag vill inte minnas dig. Inte nu.

RSS 2.0