kul

Linda och jag ligger och kollar på film, båda halvsover. Vi kan ju pausa så kollar vi vidare sen, säger jag. Nu sover vi, säger Linda och vänder sig om och somnar.

anger issues

KAN INTE NÅGON BARA ANSTÄLLA MIG SÅ JAG FÅR KÖPA MASSA FINA KLÄNNINGAR OCH SKOR TILL SOMMAREN!!!!!!!!!

update

Sitter med ett glas rött och kollar mina mejl. Vuxenpoäng?

i'm awesome

Hah! Jag tog mig till skolan idag trots att jag bara har en lektion. Men jag har prov imorgon och hade inga böcker hemma så jag baaa fuuuuck no jag måste till skolan..! Tack och lov att jag gjorde sällskap med Linda för det tog väl typ en timme att komma till gullmars bara! Nu är jag hemma igen och det var mycket lättare att ta sig hem alltså! Belönade mig själv med sushi till lunch och snart ska jag plugga lite inför provet. Jag är awesome!

make it better

Känns som jag har tränat 24/7 efter att ha frysit fötterna av mig i typ sammanlagt 5 timmar igår. Men det var värt det. Fick krama om Linn och prata lite med Lena. Fick en underbar överraskning av Emmeli och hänga med Petra. När vi råkade åka förbi Linns station ute i täby så sjöng och dansade vi till en låt ur Moulin Rouge. Så jag och Petra alltså. Idag har jag inga planer alls på att lämna skarpnäck. Vill inte röra mig ur fläcken förrän all snö är borta. Ska snart vandra iväg till mamma och käka middag där. Helt perfekt för jag har ingen ork att göra middag själv. Funtade på att gå till videoaffären och köpa mig nåt gott men ICKE. Jag tänker bara gå ut när jag ska till mamma. Fy fan alltså. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på dålig tv fram tills middagen.

share much?

Snart ska jag bege mig ut till västerhaninge för att mysa med Mickis och Alex. Måste bara ta mig ur sängen och in i duschen... MITT LIV ÄR SÅ JOBBIGT!!!!! Såg alla avsnitt av Cougar Town igår. Den där nya serien med Monica från Vänner. Så bra! Skrattade högt flera gånger! Nej nu hoppar jag in i duschen! I CAN DO THIS!

a fucking bad day

Jag har haft en riktigt urusel dag idag. Har i stort sätt spenderat hela dagen på toaletten efter att ha överkonsumerat kaffe och choklad i typ en vecka... Pappa är väl framme i spanien nu... Köpte choklad när jag var ute och köpte sushi och förbannar mig själv för att jag inte har någon självdisiplin what so ever. Insåg att både vampire diaries, bones och supernatural (mina favoritserier för tillfället) har uppbehåll till typ april så fredagar som i vanliga fall är min favoritdag, eftersom det är då jag kan se nya avsnitt av dessa serier, kan numera ta sig i brasan. Dom sa på nyheterna att stockholm är sveriges renaste då vi tydligen duschar MINST en gång varje dag. Jag insåg idag att jag inte har duschat sen i söndags.

zombie

Gud vad jag måste sola. När jag vaknade imorse trodde jag att jag var död för jag var så blek. Var tvungen att svepa två koppar kaffe och spendera en halvtimme på toa för att känna mig levande igen. Love is pain, bitches.

do not watch 2012

Jag kollade precis på 2012 och hade en mindre panikattack. Tack gode Gud att pappa gick och repade så han inte behövde höra mig storböla till den här filmen. Den handlar om världens undergång och nu när Tant Greta är på besök var det ju ett BIG FUCKING MISTAKE att se på den. Hemsk hemsk hemsk film. Jag tröstar mig själv med att jag hade dött på en gång så jag hade inte hunnit se all jävla misär. Bara för det blir jag väl den enda som överlever... Fail.

strength

Har haft ytterligare en kretiv dag på kaffe. Fortsatte städa lägenheten och gick två vändor till grovsoporna. Slängde tre kassar med kläder. Det gjorde nästan fysiskt ont. Nu är det no going back. In med det nya i sånt fall. Känner nu att mitt "word of the year" ska vara styrka. I alla dess former. Lagade middag idag till mig och Linda. Fläskkarré med rotfrukter i ungnen och tzatziki. Blev jättegott faktiskt. Och inget godis har jag ätit idag. Har inte ens småätit. Förutom nötterna jag smaskade på medan jag gjorde middagen då. Ingen cola heller... Känns tomt. Nu ska jag sova och ha ordet styrka i tankarna.

useless information

Drack en kopp kaffe idag och började städa hela lägenheten, medans jag hade tvättstugan. Har haft det trevligaste besöket av Tant Greta på flera månader. Har inte alls varit depp, en aning lättirriterad kanske men inte ledsen, och idag när jag åkte hem från skolan log jag som en idiot på tunnelbanan. Mest var det bara för att jag besökte Gina och kände mig som hemma igen. Hatar verkligen att vara tillbaka i skolan. Men jag pekade fuck-you rakt i Lennarts (byggrektorns) ansikte så det kändes ganska okej ändå. Sen papercuttade jag mig själv och då kändes det mindre okej. Men sen fick jag ett Bilar-plåster av Mickis så då kändes det okej igen.

För ungefär två timmar sedan hade jag hur mycket energi som helst. Nu har jag tryckt i mig en chokladboll för mycket och orkade inte gå ner och ta sista vändan i tvättstugan, så pappsen fick göra det. Totaldäckar nog snart men jag har laddat ner typ 18 miljarder filmer så jag lär väl halvsova till dem tills jag är pigg. Är ledig imorn så det är nemas problemas!

varför är inte det här jag?!

image274


the history books forgot about us and the bible didn't mention us


plötsligt händer det

Alla stjärtas dag och jag har en dubbeldejt ikväll! De ni!

hon som gör allting rätt utan att ens veta om det


Du gör mig så himla lycklig, Emmeli.


blaha-blahi

Har publicerat och raderat två inlägg nu... Med bara bilder. Men titeln till bilderna har gjort dem så jävla dramatiska. (Det var två bilder på tjejer som skrattade och sedan menade titeln typ "i ett parallelt universum hade jag också varit lycklig..."). Känner bara att det är dags för mig att ta ett chillpill och luta mig tillbaka. Njuta av att mamma kom förbi Gina idag, att jag ska träffa Emmeli imorgon och att jag på fredag ska få vara med Mickis och Linda. Livet är bra, jag glömmer bara bort det hela tiden.

error

Min personliga server är för tillfället ur funktion så ni får nöja er med diverse bilder, som jag inte ens har fotograferat själv, istället för mina otroligt djupa och professionella (läs: var tvungen att googla stavningen) texter. Eventuellt kommer det inte ens bilder. Spänn fast er och var redo för det värsta tänkbara! Kanske sätter ni er en dag framför datorn och som vanligt går ni först in på min blogg för att kolla vad jag har haft för mig och så BAM-BAM-BAAAM... Raderad. ERASED FROM THIS WORLD! GONE FOREVER! Men det är ju självklart bara det värsta tänkbara. Shit liksom. Hur skulle ni kunna leva utan den här bloggen? Får typ 3000 kommentarer dagligen med fans som berättar om hur jag har förändrat deras liv och hur fantastisk jag är och annat beröm. Massa presenter får jag också. Jag är typ känd. Fast självklart publicerar jag dem inte här. Jag vill liksom inte att mina vänner ska tycka att jag är bättre än dem. Man måste ju ha kvar lite av "det vanliga livet" också. Så man inte helt tappar fotfästet och blir en sån där status-kåt hollywoodstjärna. Fick ett erbjudande här om dagen att spela huvudrollen i Peter Jackson nya film "Halo". Skulle spela mot Robert DiNiro och Tom Hanks och några fler... men jag tackade nej. Jag menar man måste ju låta någon annan få en chans också.

love

If I should die this very moment
I wouldn't fear
For I've never known completeness
Like being here
Wrapped in the warmth of you
Loving every breath of you






say hello to my little friend


Den här finfina skyltdockan satt precis innanför dörren till lagret. Ja, jag sket på mig varje gång jag gick ned dit. Och haha tydligen har vårt Gina typ Sveriges Farligaste Hiss. Enligt Helena, en tjej på jobbet, så kommer det vara med i Kalla Fakta på söndag. Skoj. Det berättade hon för mig precis när jag kom ut ur hissen idag.


pain

Vet inte riktigt vad jag gör uppe fortfarande... känner mig smått döende. Varje gång jag nyser, och det är alldeles för ofta, känns det som att jag ska dö. Plågsamt. Har en halv niveaburk under näsan för att den är så sårig efter alla snytningar. Charmen med att vara sjuk! Nu ska jag sova. Förhoppningsvis.

RSS 2.0