merry x-mas

Jag har varit och firat jul på gotland med mamma och bror. Nu är jag hemma igen. Världens värsta båtresa hem. Tror jag aldrig har varit på en båt som har gungat så mycket. Inte ens Emmelis lilla fiskebåt på gotland. Men hem kom jag och fy fan vad skönt det var att sätta fötterna på fast mark! Pappa och Mattias sitter nu och leker med sina gitarrer. Pappa fick en gitarr av mig och pappa gav en elgitarr till Mattias. Jag sitter och äter kakor och dricker vin. Jag tror jag har haft årets bästa jul. Hahaha. Det var hur mysigt som helst på gotland med vårt lilla julbord och alldeles för mycket godis som vanligt och sedan kommer man hem till Euroshopper-kakor som jag äääälskar. Fabulous. Nu tog Mattias upp trum-platten. Mindre fabulous. I. Hate. That. Sound. Men det är jul. Så han får väl spela. Over and out.

i'm alive

Min helg ägde! Flyger fortfarande lite. Har sovit hos Hanna i två nätter och var tvungen att åka hem imorse eftersom hon skulle jobba. Diss! Så nu ska jag försöka överleva utan henne och imorgon bär det av till Visby. Fuck stockholm! Jag är fett kool idag. Har städat lägenheten (och Hannas) och packar inför imorgon och ätit en mandarin och nu väntar jag på pappa så jag kan få middag. Jag är hungrig. Tror jag tar en knäckemacka om det finns kvar. Är det bara jag som säger vips-grädde föresten? Kände att jag blev lite mobbad i måndags av Hanna och Emma... Värdelöst inlägg, ber hemskt mycket om ursäkt men jag har inget att säga er förutom att jag lever och jag mår jättebra.

jag ger er min morgon, jag ger er min dag

Kunde inte sova igår natt, eller kunde inte somna snarare. Var så jäva rastlös. Låg och vred på mig hela tiden. Täcket låg inte bra och kudden var för knögglig, för hög, för låg, för varm, för sne, för platt... And so on, and so on. Satte på en film och stängde av den när den var slut. Gick ut och gjorde en snö-ängel och kastade snöbollar på ett träd istället. Lyssna igenom kanske 4 gamla skivor. La mig sedan i sängen och försökte minnas allt som har hänt i mitt liv. Då somnade jag.

Imorse vaknade jag 06.15 och satt sedan rakt upp och ned i min säng i kanske en kvart och försökte komma ihåg varför jag var uppe så tidigt. Omprov var det ja! Gjorde risgrynsgröt och kryddade den med trötta salta tårar. Inget dramatiskt, var bara så trött så jag trodde jag skulle gå sönder. Kommer knappt ihåg att jag gick till tunnelbanan men minns att jag satt som en död fisk på tuben hela vägen till t-centralen. Mötte Mikaela och blev lite piggare. Fick sedan sluta typ 3 timmar tidigare (hur skönt?) och åkte med Mikaela till västerhaninge och halvsov till disney chanel. Sen ni! Sen gick vi ut med Alex och Chengan och lekte i snön. Dom åkte snowracer bakom bilen och jag och mikaela gjorde snö-änglar och hoppade och sprang genom snön. Tror jag sträckte min ljumske. När jag åkte hem var det förseningar på pendeln och jag trodde jag skulle dö. Jag var hungrig, trött och kall. Men pendeln gick bara 5 minuter försent och jag hann med skarpnäck bussen från farsta preciiiis så det var helt okej ändå. Förutom när batteriet på min ipod dog. Hade dock hörlurarna kvar i öronen hela vägen hem ändå. Kändes så tomt utan dem.

Nu har jag gjort religionarbetet som ska redovisas imorgon. Ute i lika god tid som vanligt. Nu ska jag försöka sova men jag har en känsla av att jag kommer ligga vaken ett tag som vanligt. Fast nu har jag rört mig så mycket och sovit så lite att jag borde somna så fort jag publicerar det här inlägget. ZzzZzZzzz....

fluuuuuuuuum

Var på riktigt jävla pissigt humör imorse. Hade lust att strypa byggteori-läraren och go fucking mental på alla jävla elever i skolan. Men när samhällskunskapslektionen började blev jag lite gladare. Det var så himla lugn och rolig lektion eftersom typ hela klassen var borta! Sen kom Emmeli hem till mig och vi lagade mat och kollade på New Moon och skvallrade och roade oss så då är det omöjligt att vara på dåligt humör. Och nu, haha, var en kille på facebook som typ frågade om vi gick i samma skola så jag ba ja det gör vi säkert. och han typ ba du har ingen aning om vem jag är va? och det har jag ju inte så jag sa nej och då tyckte han det var jobbigt. Så jag ba varför är det jobbigt? Han ba trodde du hade lagt märke till mig. PINSAMT. Nejmen tydligen är vi i bygghallen tillsammans på fredagar och när jag väl är där så är jag ju helt upptagen med att flumma med Mickis, lägger inte direkt märke till någon. Haha. Lite kul så där. Förutom att jag inser nu att jag var osminkad i fredags. THE HORROR! Stackarn, han har väl men för livet nu...

Är hög på choklad och pluggar samhällskunskap... eller ja just precis nu bloggar jag men jag känner mig rätt mätt på att plugga nu. tror jag kan det där. Hur svårt kan det vara? Alltså jag sitter så jävla obekvämt just nu. Tror jag slutar skriva. BUT IT'S LIKE MY OWN PERSONAL BRAND OF HERION! GIVE ME MORE! MORE! MOOOOOORE.....!!!!!!!

a battlefield

Jag borde gå och lägga mig men jag vill inte sova. Har haft världens mysigaste dag. Först vaknade jag upp hos Linda som försvunnit till jobbet utan att jag märkt något. Åkte sedan hem och kollade på kanske världens sämsta film som gick på kanal5. Fika hos Lasse klockan 15. Vid 17-tiden drog jag och Mattias hem och började kolla på Konungens återkomst och sedan kom Anna och far hem och började laga mat. Riktig mat. Mums. Mattias och jag har kollat på Konungens återkomst i stort sätt enda tills nu, endast paus för ätandet av middagen. Så nu är dagen slut. Mattias har gått hem. Pappa och Anna sitter inne i vardagsrummet och kollar på nyheterna(?). Och jag sitter här. Och vill inte sova. Helgen gick alldeles för fort. Har inte alls pluggat allt som jag behövde göra. Känner att jag egentligen inte bryr mig. Imorgon är det skola igen. Var jag inte precis där? Fyra timmars byggteori ska jag vakna till imorgon. Förstår ni nu varför jag inte vill gå och lägga mig?

Har en drös med grejer jag skulle vilja skriva här men jag lovade ju mig själv att inte skrämmas av nattens demoner. Så jag väntar till imorn. Slår bort mina spöken tills det blir ljust igen.


ready, set... go!

Nu är jag redo att börja plugga igen! Det blev ingen klänning utan ett halsband och en kofta istället. Köpte även mammas julklapp, pappas födelsedagspresent och sushi. Och en liten julklapp till Mickis för att hon är så fin. Och jag har pengar över! Den du!


such a idiot

Alltså jag gillar mig själv ibland alltså. För ungefär 5 veckor sedan skulle ett religion-arbete skickats in och jag skickade in det idag. Det tog mig ungefär en timme att skriva det. Hur lätt som helst (ja om jag nu får g på det) och jag har skjutit upp det i 5 veckor... Sinnessjukt alltså... Nu har jag två samhällskunskap grejer som ligger och väntar på att bli gjorde. Men nu när jag varit så duktig tänkte jag berömma mig själv med att åka in till Gina Tricot och köpa mig en klänning.

update from the soffa

Jag käkade mina två clementiner och hällde upp ett glas cola. Tog fram pappas gitarr och tänkte att nu ska jag lära mig spela Time of your life med Green day. Men det är lite svårt när pappas gitarr saknar den femte strängen. Men jag lyckades rätt bra utan måste jag säga. För att aldrig ha spelat gitarr menar jag. Lärde mig kanske de första 5 sekunderna av låten i alla fall. Nu ömmar mina finger toppar så jag tänker istället dricka min cola och kolla på Shanghai knights. Awesome.

uuuäääh

Skulle ta en av mina clementiner och så när jag ska ta den ur påsen så ba SPLASH så spricker den och sen ser jag att den är helt MÖGLIG!!! UUUÄÄÄHHHHHH. Jag hatar hatar hatar ruttna, möggliga, grejer. Usch usch usch usch. Men jag tog två fräscha istället. Om jag nu vågar käka dem... Blääääääääääääääääääää.

do you want me now, robert?



Extra hot pics idag eller hur? Jag har för tillfället två problem som jag känner att jag vill dela med mig. Problemo numero uno: jag kommer aldrig få Robert Pattinson. I would sell my soul. Problemo numero dos: Varför blir sminket alltid som bäst när man inte ska göra någonting och ingen ser? Over and out. Oh, and Robert if you read my blog... Bite me!


update

Jag mår jävligt bra. Känner mig tolv ton lättare och luften är mycket friskare. Just nu befinner jag mig hos Linda och vi har sett på New Moon igen. Jacob is fucking hot. Allt jag har att säga för tillfället. Over and out.

there's this pain in my chest, where my heart used to be

Om jag inte var så jävla dum i huvudet och efterbliven som jag är så skulle jag kunnat haft ett jobb nu. Inte för att jag någonsin blivit erbjuden ett jobb men hade jag bara tagit ut mitt huvud ur arslet och sökt något så hade jag nu kunnat haft ett jobb. Ett jobb innebär pengar. Pengar innebär frihet. Jag skulle kunna köpa löshår, nya jeans, en jävla vinterjacka, riktigt julklappar. Jag vill ha pengar så jag har råd att köpa en julklapp som verkligen betyder något. Jag vill kunna lägga ner tusenlappar på en julklapp och veta att personen kommer bli så jävla glad. Jag vill ha mer än 1050 att leva på varje månad. Jag vill inte behöva välja om jag ska köpa smink, kläder eller gå ut på krogen. Jag vill kunna göra alla tre! Jag vill kunna bjuda mina vänner på bio. Överraska med en god middag och massa snacks. Jag vill kunna köpa nya skor utan att vara pank resten av månaden. Jag vill kunna lägga undan pengar så man kan resa iväg eller köpa en systemkamera. Jag vill kunna flytta hemifrån. Jag vill kunna ta hand om mig själv. Jag vill kunna betala för mig själv.

Shit. Tur att jag är ensam hemma ikväll för ikväll har jag slagits med många demoner. Håller på och kör en storstädning av mitt innersta. Sparkar på mig själv när jag äntligen faller. Inatt ska jag hata mig själv och möta mig själv. För imorgon ska jag må bra och aldrig se tillbaka. Inget mer trams. Inga fler ångestattacker. Inga fler fiender i mörkret. Jag ska inte ångra det som redan är gjort. Jag ska inte vända andra kinden till. Jag ska inte tillåta andra att trampa på mig. Att använda mig som någon sort slagpåse. Jag ska inte låta andra utnyttja mig. Jag ska inte göra saker jag inte vill göra. Jag ska inte be om ursäkt för någonting som får mig att må bra. Jag ska inte låta mig själv krypa in i mitt skal när livet blir för hårt. Jag tänker inte sätta på någon mask och dölja vad jag egentligen känner. Jag tänker inte vara för snäll. Är det skit ni vill ha, är det skit ni ska få.

Hm... Sjukt hur hårt vissa saker sätter sig. Mina två närmsta vänner sa att jag är för snäll. Att jag bara säger det de vill höra. En av dem pekar ofta ut hur jag inte kan försvara mig själv. Hur jag aldrig kommer med en blåtira eller tjaffsar med någon. Sen när blev det fel att vara snäll? Sen när blev det fel att se det bästa i dem man älskar? Dessa kommentarer har spottats ut med sällskapet av alkohol och jag vet inte hur seriösa de var i sina påstående. Men det väckte någonting i mig. För jag kände mig värdelös och sårad. Men det värsta var att jag bara svalde det. Och här sitter jag nu. Plågas fortfarande av det och jag blir så jävla förbannad på mig själv att jag alltid ska tortera mig själv. Istället för att bara skrika och slåss. Visa att det gör ont. Så går jag hem och sätter mig framför spegeln och bryter ner mig själv. Och nu har jag fått nog. För jag vill tycka om mig själv.

Jag tror jag ger för mycket av mig själv till mina vänner. Jag tror jag måste sluta avguda dem. För deras ord väger mer än mitt. Kanske anar ni inte hur det är ni som håller mig samman. Hur det är ni som hindrar mig från att helt försvinna. Och jag tror inte det är hälsosamt. Jag kan inte fortsätta låta er skriva mitt öde. För när ni lämnar mig eller säger något som att jag är för snäll så släpps den där kraften ni har över mig. Och jag börjar falla itu igen. Jag kan inte låta er styra det här. Jag kan inte lägga min själ i era händer. För när ni inte håller i mig längre har jag ingen aning om hur jag ska hantera det tomrum ni lämnar. Jag har ingen aning om hur jag ska lappa ihop mig själv.

Så inatt klipper jag av era trådar och pusslar ihop mig själv på egen hand. Jag antar att vi märker hur det går imorgon. Jag behöver verkligen det här. Har inte gråtit så här mycket sedan Jonas dumpade mig. Och jag mår redan bättre faktiskt. Mina salta tårar har en helande effekt på mitt hjärta.

update från regeringskansliet

Nu sitter jag på pappas jobb och är nördig. Han sitter vid datorn och jag sitter vid datorn. Men det är lite så jag umgås bäst. Typ som i Katarina norra när man satt bredvid varandra i datasalen och chattade på msn istället för att prata med varandra. Det var tider det! Prata är såååå överskattat!

Om en timme ska vi möta upp Mattias och sedan gå och köpa lite julpynt och pynta pappas replokal. Eller ja, Mattias ska typ kolla på trummor eller vad fan det var i replokalen men pappa och Olle ville pynta så då passar vi på att göra allt idag liksom. Och jag följer bara med för att jag är världens bästa dotter. Så det så.

Är så sjukt sugen på pizza eller sushi, och kakor och cola och typ fruktsallad... Tror jag börjar bli lite hungrig eller vad säger ni? Kanske ska be pappa ge mig en kopp kaffe åtminstone. Men nu pratar han i telefon. Hade han bara chattat istället hade jag kunnat skriva till honom att han ska hämta en kopp åt mig. Nu måste jag vänta tills han har lagt på och sedan fråga. Så jävla osmidigt. Nu har han lagt på. Nu ringer han ett till samtal.... Jag kommer ju aldrig få mitt kaffe!!!! Hörs.


fredag-lördag so far

Så jävla bra helg och bättre kommer det bli. Fy fan vad jag älskar mitt liv.

Igår var jag in the fucking bygghall! Den ni! Hela lektionen var jag där, eller jag kom typ 20 min försent för jag missade bussen eftersom dom hade flyttat stationen(?)... Sen åkte jag hem och sov med fötterna i mattias knä (han sov över och gick upp när jag kom hem efter skolan) och sedan gick han till jobbet och jag gick ner i tvättstugan. Sprang till Ica och hämtade ut pappas julklapp. Spelade The Sims 2 alldeles för länge. Sprang ner i tvättstugan igen. Slängde i mig kött och spagetti. Hoppade in i duschen. Sprang ner i tvättstugan igen. Sminkade mig. Sprang till tunnelbanan. Åkte till medborgarplatsen. Gick upp till LINN(!). Där var Hanna och Petra också. Kollade på Idol. Drack en cider. Emmeli kom över. Jag och Petra gick till Hellströms. Mötte upp Mickis och company där. Drack öl och dansade lite grann. Käkade på Burger King. Kollade på när Petra kissade i en hundpark. Åkte hem. Drack vatten. Sov.

Idag vaknade jag innan larmet. Spelade The Sims 2 alldeles för länge. Åt frukost. Sminkade mig. Åkte till Emmeli. Pratade skit i hennes säng. Åt nybakade lussebullar. Mötte upp Nolle. Åkte till Sci-Fi-mässan. Hade skitkul. Emmeli och jag tog bild med en stormtruper. Vi såg Laurent från Twilight men det kosta 200spänn att få autograf. Vi åkte till Ikea. Åt pizza-slaajjs. Köpte två möss till Emmeli och mig. Pratade om att ha sex i IKEAs sängar med Nolle. Åkte hem. OCH NU SNART KOMMER HANNA ÖVER OCH SEDAN SKA VI UT IGEN IKVÄLL! Ska duscha och äta och ringa Nolle och träffa Max och kanske följa med Hanna på vinkväll.

Det är så mycket som händer och ändå är det helt lugnt och jag bara älskar det. Mitt liv har varit så otroligt stilla, nästan dött, alldeles för länge och nu händer det äntligen grejer! Så jälva najs!

mycket och litet men jävligt ointressant

Har sett andra filmen av sagan om ringen med mattias nu ikväll, gjort en värdelös wok, praktiserat klart (för det här året) på Gina, ätit alldeles för mycket choklad, blivit lätt irriterad över att de har skjutit upp spelningen av De Tre Musketörerna till våren 2011, insett att Sci-Fi mässan som jag ska gå på kostar 100kr och jag ska upp alldeles för tidigt imorgon och sedan gå ut och skaka rumpa på kvällen... Fick dock 300kr på Gina som tack för att du är så jävla bäst Zabina. Over and Out. Godnatt.

Drömde att jag födde ett barn inatt. Jag döpte henne till Mia och flyttade in hos Denise. Min lilla bebis var ungefär 20cm och kunde prata efter några dygn. Jag glömde mata henne hela tiden också. Min lilla Mia... Köttfärsås gav jag henne när jag kom ihåg att mata henne.

mamma

Jag äääälskar bilden du la upp idag, den med bilkön och solen och mmmmmmm. Men eftersom du har tagit bort så man inte kan kommentera(!!!!!!!) så skriver jag det här. Skitsnygg!

TJOLAHOPP!

Hade verkligen skittråkigt idag på Gina för ingenting hände. Det var jättelite kunder och allt var städat eftersom jag är BÄST. Men som sända från ovan så kommer Emmeli, Linn, Petra och Christine och vips så var den dagen gjord! Gick runt och smålog för mig själv enda tills jag slutade, råkade till och med jobba över en kvart! Inte för att jag får mer betalt för det EFTERSOM JAG BARA PRAKTISERAR. Men det är jättekul faktiskt, trots att det är gratis... Men gratis är ju gott, visst? Nu ska jag laga korvstroganoff och läsa alla kärleksscener i Ecplipse (3:e twilight-boken)!

julklappsångest

Nu har jag beställt och betalat pappas julklapp... Får ju passa på nu när jag har pengar! Men jag verkligen hatar att köpa över internet! Tänker att det ska vara några jävlar som har fejkat en hemsida och sen sätter jag inte pengar på deras konto och står där utan julklapp till pappa... Men men, får se om det dyker upp något litet paket om 2-4 dagar! Eller njae, litet och litet vette tusan! Sen kommer bara den stora frågan: Vad fan ska jag köpa till mor och bror?!

RSS 2.0