...you are just a line in a song

Godmorgon godmorgon!

Vaknade på det värsta tänkbara sätt idag! Jag hade glömt sätta mobilen på ljudlöst innan jag la den under kudden igår kväll så jag vaknar av att kanye west skriker "hey mama" rakt in i öret på mig för att sedan svara och höra att det är mama, som ringer om sommarjobb. Alltid lika trevligt att höra om sommarjobb precis när man vaknar. Men idag ska jag ta mig i kragen och gå, eller cykla, till hemköp. Jag kan förhoppningsvis ta med mig Emmeli dit också, så jag blir mer peppad att göra det.

Jag är, för övrigt, väldigt pepp nu på att färga håret brunt igen. Så imorgon när studiebidraget kommer ska jag kila iväg och köpa det med färgen "ambre - kastanj". Det tror jag blir jättebra! Jag kommer väl antagligen ångra mig efteråt som vanligt, men brunhårig känns mer tillfredställande nu på något sätt och jag känner att jag behöver någon form av förändring.

Jag ser lite fram emot att börja skolan igen sen efter lovet. Jag har haft ett sådant lugn lov hittills och känner mig verkligen utvilad och redo för att skolan igen. Det är skönt och jag hoppas att det håller i sig.

Oj vad jag läntar tills imorgon då studiebidraget kommer. Jag ska ju åka till IKEA och handla saker för mina egna pengar. Jag tycker det ska bli jättekul att ha bidragit med saker i våran lägenhet själv. Plus att jag tror att pappa uppskattar att jag inte kommer och ber honom om pengar för "skitsaker". HÖRS!

smile back

så... nu när jag har lättat på trycket kan jag fortsätta min sammanfattning av sportlovet!

Imorgon ska jag träffa Emmeli och efter det ska jag back to ringvägen för att återgå till mitt degande med Denise och antagligen Mickis. Sedan på fredag ska jag och Denise gå på bio och käka SUSHI (mumma!) och självklart shoppa shoppa shoppa! Jag ska till och med in till IKEA och köpa en hylla för 99kr och ett tidningställ för 89kr. Sen ska jag invester i ett par jeans och förhoppningsvis en skinnjacka från h&m. Men allt handlar om prioriteringar och ekonomin för jag ska ju även köpa presenter till Mickis och mamma som fyller år i mars. Men jeans är ett måste! Jag kan stryka gympaskor från listan i alla fall eftersom jag nu har fått ett par skor av Diddilito - Denise härliga storasyster och även mamma till världens sötaste skitunge.

Så nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i sängen bredvid Denise. Kanske göra lite te och dricka det ur mina nya blå termos som jag har fått av världens bästa Ami (eller så kan jag nog inte säga med tanken på att mina kära faster också heter Ami, förlåt pappa).

-- so long suckers!

time to write

Detta inlägg är inte riktat någon och har ingen större betydelse för någon annan än just mig - ägaren av den finfina blogg.

jag kände att det var ett tag sen jag skrev nu - ett riktigt inlägg alltså. Så för att åtminstone hålla er uppdaterade tänkte jag ta en liten kort sammanfattning om vad jag har gjort på lovet och vad som kommer hända.

Jag har nu tillbringat två dagar med Denise och hennes, åh så älskvärda, familj. Det har varit så skönt att bara vara här och inte göra någonting. Vi var inne i stan idag för Denise skulle få ett par jeans nu när hennes mamma fått lön och då fick jag en jättefin blå termos av Ami! Och så fick jag en påse karameller när vi var inne i värsta spejsade godisaffären! LOVELY!

Innan det har jag varit med Emmeli och Jonas och chillat och pratat strunt och allt vad man gör med sina vänner/pojkvänner.

För att fördjupa mig lite mer, som jag brukar göra här på bloggen, tänkte jag skriva om lite emotions... Jag skrev här om dagen hur jag och Denise hade stött på Pontus och Ville och jag drog mig snabbt där ifrån för jag vet att Jonas inte uppskattar att jag umgås eller ens pratar med Ville och så skrev jag att jag blev kallad tråkig men skulle snarare kalla det trogen och någon smartass ska självklart kommentera det med att skriva "jag skulle snarare kalla det en självklarhet" och förstör för mig.

Både jag och Jonas har gjort många fel i vårt förhållande men vi har, som ni märker, klättrat över dem och besegrat dem. Men när det handlar om mina snesteg för jag ta jävligt mycket skit för det. När Jonas strulade med min bästa vän var det inte många som gjorde något åt det, Mickis gav dem till och med en kondom. Men när jag till och med skriver om hur jag DISSADE VILLE SÅ FORT SOM MÖJLIGT så är det inte tillräckligt, för tydligen räcker det inte med att jag ska vara trogen - nej det måste vara en självklarhet. Jag tycker att vara trogen, efter allt som har hänt, är en självklarhet.

Att Jonas strulade med Jenka, som jag trodde var min vän, typ två dagar efter att vi hade gjort slut (då det var han som hade sagt regeln "inte hålla på med någon annan om vi är på samma fest") det var ingen stor grej. Han var ju bara ledsen för att jag gick så lättklädd. Men när jag sedan hånglar med någon som inte har någonting med Jonas att göra, på en fest där jag inte ens visste att Jonas skulle komma till då blir jag hatad och ingen förstår hur jag kan göra så mot honom.

Det känns bara som att jag får stå ut med en jävla mycket skit som både jag och Jonas gör och att de grejerna som jag har gjort är åh så mycket värre.

Jag tar åt mig väldigt mycket av vad folk säger för, oftast, när jag säger något elakt till någon så menar jag det verkligen. Då har jag oftast suttit länge och tänkt ut vad det är jag ska säga och jag säger det för jag vill att personen i fråga ska inse att den har gjort fel eller att jag på något sätt har tagit illa upp. Så när folk anklagar mig för något eller säger något negativt om mig så tar jag självklart åt mig och försöker göra saker och ting bättre efteråt. Därför gör jag antagligen allt det här mycket större än vad det är, men jag vill att ni ska förstå hur jag fungerar - för det verkar inte som att någon gör det.

Lika mycket som jag vet att jag tar åt mig, lika mycket vet jag att jag inte borde. Speciellt inte med det sättet vi behandlar varandra inom kompiskretsen. Vi säger elaka saker till de vi tycker om, till de som vi tror vet att vi inte menar det vi säger. Simpla saker som om jag tappar ett glas i marken säger de kanske "men Zabbe du vet ju att du inte ska hålla i sköra saker du som är så klumpig" de sägs ju med kärlek och inte alls för att såra. Och även fast jag vet att det i grund och botten bara är ett påhitt, bara en fjärt i rymden, så lyckas jag på nåt vänster snappa upp det och ta åt mig. Så ligger det sen där och trycker ner mig, ekar i mitt huvud och får mig att känna mig lite sämre.

Jag är starkar idag än vad jag var innan jag började Nackademin. Jag har lärt mig att skilja på skämt och lögner och när det är någon som menar väl och när det är någon som är ute efter att vinna något på det själv. Jag hör när folk skämtar om saker de egentligen menar och jag inser när de snäsiga kommentarerna menar allvar. Så jag vet också när jag borde ta åt mig och när jag inte borde ta åt mig. Så allt det här ligger på mina axlar och jag ber inte er att anpassa er till mina problem. Jag vet inte vad det är jag försöker få fram med det här inlägget över huvudtaget. Det är bara jäkligt förvirrande tror jag... men vissa saker måste jag skriva ut här. Få på svart och vitt för att rensa i huvudet och reda ut ett och annat.

Det är som att när jag skriver om saker som tynger mig inser jag undertiden jag skriver hur jag borde resonera egentligen eller hur självklart allt är. Hur fel jag har tänkt tidigare eller hur jag har lagt ner så mycket tid och tanker på helt fel saker.

Just det här inlägget har inte riktigt fått mig att inse någonting, det här skrevs bara för att lätta trycket i mina lungor eller kanske flytta klumpen i magen en bit. Det är ju trots allt för de här inläggen som jag från början skaffade bloggen. För det tar sådan tid att skriva allt det här för hand...

Shit!

Jag googlade runt lite och sökte på "hair" och den äckligaste bilden dyker upp! Helt obehaglig...

sagt å gjort

Nu har jag lyssnat på kommentarerna och tagit den där mina ögon är så fina! (: Jag ändrade lite mer dock med färger och textstilar och så. Vad tycks?

Long time no see

Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har inte haft tid helt enkelt - och jag fortfarande inte tid. Jag har en Jonas och en påse chips ute i vardagsrummet som väntar på mig så jag ska bara lite snabbt länka till mina två andra bloggar som jag använder till att prova lite olika design på.

Anledning till att jag länkar dem nu är för att jag har suttit och lekt med dem i stort sätt hela kvällen men kan inte komma underfund med om det är bra eller inte. Så därför vänder jag mig till er, mina kära läsare! Så vad tycks?

Första bloggen och andra bloggen.

If you're a bird, I'm a bird

Till; Zabina - Min bästa vän.
Ville bara säga att jag är så glad att vi har funnit varandra igen, Zabina. Jag älskar dig av hela kroppen, inte bara hjärtat. Du förstår mig så jävla bra och vi kan verkligen snacka om allting. När en av oss nämner något så säger den andra "JAG TÄNKTE PRECIS PÅ DET!" Eller så säger vi samma saker samtidigt. Jag är så... Enkel, när jag är med dig. Jag är mig själv utan alla andra personlighetsstörningar, jag är rätt då. Du tillåter mig att vara den jag är, även fast jag drygar eller beter mig så spelar du ut på det och gör det kul istället för tråkigt. Det här är något jag tror på, vi kommer vara förallitd. Jag älskar dig.
Från; Denise - Din bästa vän.


image173

Upp med haken, flicka lilla... (ett väldigt kattigt inlägg, jao)

Okej. Jonas kör ett miljöbyte och jag tänker helt enkelt ändra attityd. Jag känner att jag har varit onödigt negativ på senaste tiden och bara antagit att allt går käpp rätt åt helvete istället för att göra det till något bra. Så efter ett samtal med Mia, eller en kväll med Mia, har jag nu nya krafter att kämpa med. Varför inte lägga på ett leende på alla gråa dagar istället? Det kan ju inte göra det värre. Hur som haver, nu är allt jättebra i alla fall.

Antaligen har min återfunna bästis fått mig på bättre tankar också. Tack Denise för att du är en del av mig och låter mig vara en del av dig. Du är och förblir min själsfrände och jag säger som jag sa den där sommaren då allting var så härligt: jag är kär i dig. Jag är inte lesbiskt eller så (eller ja, vem vet?) men du är den renaste kärleken jag vet och den starkaste jag vet. För vi klarar verkligen allting tillsammans. Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig.

Jag såg föresten Flickan med pärlörhängen igår hos Mia. Typ så bra! och sedan såg vi Drakarnas Rike igen, typ så bra! Haha. Jag hade en helskön kväll och natt hos Mia. Mias, åh så söta, katt Doris sov mellan oss hela natten och sen på morgonen när vi kollade på The ladykillers så låg hon på min mage som en liten bebis.

  

Dags för lite bilder (:

Vad som kan hända i en bygghall:
  
första bilden visar några som roar sig med att bygga ett torn av plankor, andra bilden är på Jonas och Jerry som mäter lite grann och sista bilden är på Jonas och Niclas som leter efter ståltråden som vi använde som boll när vi spelade baseball med en planka.

Vad som kan hända hos Denise:
  
Första bilden är på Denise och världens sötaste unge Ina. Andra bilden är när jag och Denise käkar frukost på onsdagsmorgonen, otroligt intressant(!) och sista bilden är på vilda Lusse som glassar bredvid maten (syns dock inte på bilden).

Vad som kan hända hos mamma:
  
Första bilden är i mammas mysiga kök precis innan vi ska äta. Andra bilden är på min bror som har somnat i soffan efter en hård dag på jobbet och sista bilden är på cidern som vi drack. En riktigt festlig och mysig middag med familjen helt enkelt.

Och vad som kan hända hos mig:

Frukost bestående av digestive, jordnötssmör, nutella, mentos och coca-cola. Mumma!

I'm back home (life is good)

Så var man hemma igen. Vilken dag det har varit alltså...

Efter middagen hos mamma (som för övrigt var väldigt trevlig och uppmuntrande) åkte jag hem till Denise. Där använde jag toaletten och sminkade mig lite mer och sedan drog vi vidare till Hötorget. Vi mötte upp David, en kille i våran skola som går i estet tvåan, och gick upp på en fest som tydligen skulle hålla på enda till söndag(!).

Det hade kunnat varit en lyckad fest om det inte hade varit för att jag och Denise verkligen inte passade in, kanske om vi hade varit nazister eller jävligt packade så hade det fungerat. Men det är inte min och Denise stil så vi drog vidare istället. Plus att alla rökte inne i lägenheten vilket jag avskyr eftersom man får sådan huvudvärk och det går ju inte att andas! Så jag och Denise tillbringade typ större delen ute i trapphuset.

Men vilket som så drog vi i alla fall vidare och som alltid hamnade vi på donken på slussen. Vi köpte en pomfritt och pudra näsan och sedan dök pontus och ville(!) upp. Vi pratade i kanske 5min och sedan hoppade jag på skarpnäck tåget och åkte hem, SJÄLV. Jag blev kallad tråkig men jag skulle snarare säga trogen.

Det var ju tänkt att jag skulle sova med Denise men nu när vi ändå träffade upp Pontus tänkte jag att dom kunde hooka istället och jag få en hel säng för mig själv. Så nu sitter jag här, i min sköna säng, osminkad och kollar på One tree hill och självklart - en kopp te. Life is good.

vilken aktiv dag det har varit!

Jag vaknade upp med lille-man och han drog snabbt iväg till Sebbe och Danne och jag packde träningsväskan och drog iväg till mamma. När jag var där ringde jag några samtal för att få tag på sommarjobb, men antingen var det ingen inne eller så behövde jag skicka brev. Så vi började vandra till mammas jobb, där det finns ett gym som man får använda helt gratis.

Så satte vi igång och tränade i ca 40min och sedan var vi helt slut. Det var ett tag sen både mamma och jag rörde på oss, så det där passet behövdes verkligen och nu känner man sig så frisk på något sätt. Jag är liksom helt avslappnad och på soft humör.

Mamma vissade mig typ den bästa uppfinningen ever! En massagestol! Åh det var så jävla skönt! Jag fick liksom sätta mig i den precis efter att jag hade tränat så det var helt perfekt när man är slut i musklerna.

Nu ska jag vara social med min kära vän Emmeli och sedan ska vi väl gå iväg och handla och sen måste jag röra mig in till mamma och sedan ska jag träffa Denise. Lika fullbokad som alltid.

JAG ÄLSKAR

Vad är klockan just nu? 12.56
När gick du upp ur sängen i morse? 10.32
Vad har du ätit idag? Två rostade mackor och några skedar nutella
Vad har du på dig just nu? gråa träningsbyxor och ett vitt linne
Har du städat på ditt rum? hyffsat
Dagens händelser? Nutella på rostmacka, ingen hit.
Vad gjorde du igår? var med Mia och sedan sova med Jonas
Vilken film såg du senast? någon konstigt med jude law
Den bästa filmen? oh fuck, ingen aning
Hur många fingrar har du? 28, nej 10 (:
Flyter golfbollar? antagligen inte
Var är du just nu? i min skönsköna säng
Är det någon annan i rummet? me, myself and I
Hur många signaler innan du svarar? för många
Skiter du ibland i att svara? det händer
Har du en bokhylla? inte nu längre
Om ja, vad har du i den? allt från böcker till usbsladdar
Vilken årstid är bäst? Sommar, om den är solig. Annars höst
Vilken dag är bäst? Det beror på vad som händer
Vad händer i sommar? Massa saker hoppas jag
Vad såg du senast på tv? Alicia Keys på mtv
Favorit program? just nu: gossip girl
Vad köpte du senast? 4st bullar
Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? solglasögon
Veckans roligaste: när Denise gjorde illa sig hela tiden, hehe
Veckans tråkigaste:  min fucking bock
Veckans dummaste: min fucking bock
Ris, pasta eller potatis? pasta, mums!
Hus eller lägenhet? lägenhet
Dusch eller badkar? dusch
Pussar eller kramar? kramar tror jag, mer kärlek och mysigare
Vill du ha en snigel på ögat? you know it!
Tom Cruise är? kort och konstig?
Vem är den bästa rapparen? OMORAL!
Tycker du det är skoj att svara på frågor? jaa! jag älskar det!
Hur mår du? Bara bra, tack. själv?
Vad är klockan nu? 13.05
Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? nio minuter...

Och vem fick sin närkrönika publicerad i punktse?!

Jo, jag!

Idag, inne i bygghallen, kom Johan, en klasskamrat till mig, in och sa att jag var med i tidningen. Jag blev helt chockad och tänkte att jag har inte blivit intervjuad eller så. Men så sa han att jag hade skrivit något om hur det var på bygglinjen som tjej och då kom jag på vad det var! Det var ju min krönika som jag skickade in till punktse! Inte trodde jag att den skulle bli publicerad! Borde man skriva det som merit på cv:t?

http://www.aftonbladet.se/punktse/natkronikan/article1863852.ab

Idag var typ softaste dagen i skolan: jag gjorde klart min bock och fick VG och sen grillade vi korv och drack läsk. Vår nyaste bygglärare tyckte vi var så duktiga så han ville belöna oss genom att grilla korv till hela klassen, och vad är korv utan läsk. Sen resten av dagen spenderade vi inne i fikarummet med te och kaffe och den läsk som var kvar. Kunde inte blivit en bättre skoldag!

Efter skolan kilade jag upp till Mia (efter att jag under bussresan till slussen fick reda på att Jontes farbror är Olle i fråga Olle och att Johan är välkommen dit när som helst, FETT KOOLT!) och chillade med en kopp te i hennes säng. Sedan åkte vi hem till min bror för att hämta upp lite grejer som jag och pappa glömde igår och sedan åkte vi vidare hem och kokade potatis.

När Mia kommer över på middag har vi alltid så heta diskussioner om allt mellan himmel och jord. Idag pratade vi främst om våldtäkter och världspolitik, och självklart pengar. Vad man skulle göra om man vann 175 miljoner och vilka man skulle berätta det för och lite så. Hur skulle man reager egentligen om vann en sådan summa. Jag skulle ju typ dö, helt ärligt.

Nu ligger jag här i sängen med Jonas och kollar på One tree hill. Jag vet inte om jag ska borsta tänderna eller om jag vill ta en kopp te. Hm.. vilket i-landsproblem va?

Varför får jag alltid en blåsa under tungan när jag mår dåligt? Allt för att göra det värre eller?

Då var LOST slut, så på med One Tree Hill! So fucking great! Jag ska väl gå och sova nu egentligen eftersom jag börjar åtta imorgon med ytterliggare en byggdag, och byggteori också ja. Måste bara dricka klart mitt te och tänka lite. Allt har blivit lite knepigt nu och jag vet inte om jag orkar hålla på längre. Jag vet inte om det är värt det längre...

Äntligen!

Aaah... Osminkad, mjukisklädd, tända ljus, en kopp te och LOST. Isn't life great?


Don't hate the player - hate the game

Nu har jag varit hos min bror och hjälpt honom med lite grejer (sätta upp tavlor och gå upp med saker till vinden) och jag kom hem precis till LOST. Så nu sitter jag här, kissnödig som fan men jag går ingenstans förrän det är reklam. Fan vad jag älskar LOST alltså, fast jag har missat några avsnitt nu från säsongen som har varit så jag får väl ladda ner dem.

Och nu var det reklam - KISSPAUSE! Nehe, nu ska pappa städa toaletten...

Ibland önskar jag att jag var pappas rika lilla flicka...

... som inte behövde sitta i en halvtimme för att skicka en ansökan till gröna lund. Orka att man måste typ skriva och fylla i tusen miljarder saker för att visa intresse. Nu är det bara att hålla tummarna på att de flesta i hela sverige inte orkar gå genom hela det där frågeformuläret!

Snälla snälla snälla låt mig få jobba i sommar

I FOUND IT!

Okej jag hittade just min dröm-matta! Dock kostade den: 3.900:- (140x200 cm) eller 5.450:- (170x240 cm ).

image159

Vilket skämt jag är, va?

Okej jag vet jag är största tönten men jag vågade faktiskt inte gå till hemköp idag och söka jobb. Jag vet inte vad jag ska säga eller hur det kommer gå till, så jag börjar med att bara skicka mitt cv och ett personligt brev och sen om de inte hör av sig så går jag dit. Förlåt mamma...

Men jag har ringt till posten igen och tog direkt numret till Sven eller vad han hette, men han var självklart inte inne på jobbet idag så jag ska återkomma imorgon. Nu ska jag fortsätta med jobbsökande och spana in gronalund.com med jag smaskar på mina hallon.

Om Emmeli kommer över hit efterskolan så tänkte jag dra med mig henne till hemköp som moraliskt stöd och sen ska jag ju hem till mattias och hjälpa honom med lägenheten, då kanske jag kan prata med honom om hemtjänst också. Ha det gött!

.. Cause in the end, it all hurt's just the same

Nu sitter jag hemma hos Denise och ändrar designen på min blogg, igen. Men jag älskar det!

Idag har jag haft en jävligt seg dag (som började med massa bråk mellan två morgontrötta partners), världens tråkigaste byggdag med massa misstag och "omtagningar". Både Jonas och jag lackade, och nu i slutet av dagen tror jag att jag skrämde Niclas lite med mina agretioner.

Dock har dagen fått ett otroligt bra avslut! Först efter skolan mötte jag upp Linda, åh Linda, på slussen och sen började vi vandra längst götgatan och kollade i affärer och drömde oss bort. Jag mumsade på min efterlängtade kanelbulle och lyssnade på min förkylda och täpta väninna. Så fort jag såg henne blev jag på mycket bättre humör och när vi sa hejdå kändes det som jag precis avslutat en spa-weekend eller något, kände mig så mycket lättare och friskare på något sätt.

Och nu är jag som sagt med Denise, ska sova här också (det är ju tisdag, så jag är ledig imorrn, vilket har lett till att det här numera är "sova-hos-denise-dagen"). Jag kom hit lagom till middag och mumsade glatt i mig prinskorvar, stekt potatis (my favvis) och stekt ägg för att sedan rulla in i Denise rum och mysa järnet med Ina. Men jag skrämde livet ur henne när jag lyfte upp henne i luften så hon kom i samma höjd som lampan. Hon såg helt förtvivlad ut och skakade, så då gav jag tillbaka henne till Denise och gick och hängde mig själv. Jag säger ju att jag inte är bra med barn liksom...

Nu sitter vi och lyssnar på Avril Lavigne - denise pluggar och jag chillar här. Snart är det Gossipgirl!

You say love is a simple chemical reaction but my chemical left me a beautiful disaster - still love's all I see

So I'm taking these pills for to fill up my soul
And I'm drinking them down with cheap alcohol
And you'd be inclined to be mine for the taking
And part of this terrible mess that I'm making
But you, you're the catalyst

You'll be the vein
You'll be the pain
You'll be the scar

Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning - att jag tänker på dig pecis just nu.

Jag har inte skrivit på evigheter känns det som. Och jag har inte tid nu heller, kommer inte ha det på ett tag...


Imorgon ska jag fika med Linda och sen ska jag hem till Dirredongen och sova hos henne.

På onsdag ska jag träffa Emmeli och sedan ska jag hem till min bror och hjälpa honom med hans nya lya.

På torsdag ska jag förhoppningsvis träffa Mia och ta igen all förlorad tid och på fredag ska jag antagligen träna med mamma och göra något kul för då kommer det vara helg. Usch, jag kanske ska vara hemma på fredag istället. Jag behöver lite tid med den där Zabina också, hon börjar bli så stressad och förvirrad igen.


Nu ska jag fortsätta mysa med Jonas och kolla på brudar som kissar på sig. Kan det bli mer romantiskt?


When I say jump, you say how high

Så var man hemma igen. Igår var jag med världens bästa Denise. Vi möttes vid zinkens tunnelbana och vandrade sedan till Fåtöljen. Hon beställde en latte och jag mitt kära chai te, två apelsiner köpte vi också. Sen får Denise en lustig idé att vi ska åka till någon förort, och jag bangar självklart inte. Jag lever älskar äventyr! Så vi hoppar på 4an till Eriksdal och där byter vi till 3an mot slussen och därifrån tar vi 411 mot Duvnäs utskog.

På slussen mötte vi Mickis, Sebbe och Danne också. De skulle hem och se på film och gosa ner sig. I alla fall så hoppar jag och Denise på 411 och har det jättetrevligt. Vi åkte inte hela vägen till Duvnäs utskog för Stoffe ringde och sa att bussarna endast gick en gång i timmen sen så vi skulle hoppa av vid Ektorp centrum och åka tillbaka istället. Det passade oss alldeles utmärkt eftersom vi båda var jäkligt kissnödiga efter allt skrattande.

När vi är hemma på kära söder igen så möter vi upp Mia lite snabbt som ska låna en klänning av mig och sen åker vi hem till den sköna sängen och toaletten. Vi kollar lite på tv och jag får se på Gossipgirl som Denise spelade in till mig. Sen somnar vi sött i vår sked-ställning. Man sover bäst med Denise, hon luktar så gott - så hemma.

Nu imorse myste vi med Ina, otroligt bedårande Ina, och kollade på "She's the man" och planerade vår utlandsresa till sommaren. Men allt hänger på att hon och jag får jobb nu. Innan jag åkte hem, åkte jag förbi Mia och hämtade min sjal. Vi bestämde att vi måste ses och det jävligt snart. Men hon har massa prov just nu. Alla verkar ha massa prov, men inte jag (: Emmeli har också fullt upp. Men jag ska nog lyckas ordna så jag kan träffa alla mina underbara vänner ändå. Jag kan ju alltid hjälpa till att plugga med dem!

Nu ska jag tjilla gärnet, som Denise skulle säga, sen ska jag bege mig tillbaka till Denise. Världens bästa Denise.

It hurts with every heartbeat

Nu är jag hemma, ensam hemma - sjukt skönt. Pappa skulle ut och ta en öl innan han åkte hem och det hade jag ingenting emot. Så nu sitter jag här och lyssnar på Robyns album, fixade även så jag kunde ha en låt här på bloggen. JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN! Men jag kanske byter snart igen, jag är ju rätt bra på det.

Jag simmade med mamma idag - sjukt skönt det med. Kändes uppfriskade och avstressande. Men jag började sakna Linn helt jättemycket... Hon och jag brukade ju alltid simma där förut och sedan käka godis i bastun och gå på donken efteråt. Fyfan vad jag saknar Linn alltså. Jag måste verkligen få tag på henne och träffa henne igen.

Sen stog jag och väntade på Denise i en halvtimme - mindre skönt. Det var meningen att vi skulle ses efter badet men hon svarade inte på mina sms så jag åkte hem. Och när jag är vid skärmarbrink eller så så skriver hon att hon inte sätt att jag smsat. Så vi bestämde att vi skulle höras efter maten istället. Så ska vi ha lite "she's the man"-mys! Inte helt fel att spendera en fredagskväll med Denise och "She's the man".

Nu ska jag yla lite mera (sjunger till Robyn låten). PUSS!

orka att jag är så nervös...

Så alla hjärtans dag blev inte riktigt som jag tänkte mig. Vi spenderade kvällen med Sebbe och André fram till klockan tio ungefär och sen gick jag och Jonas och kollade på film och han somnade ganska så på direkten. Men jag hade trevligt ändå, även fast det inte blev någon bio. Men vi hade laddat ner Cloverfield istället och jag kollade på den medan Jonas låg och snarkade brevid mig. Det blev en lyckad torsdag istället (:

Nu har jag pratat med mamma i telefon och hon har gett mig nummer till olika eventuella sommarjobb och jag ska ringa idag. Grejen är bara den att jag inte vet vad jag ska säga i telefon och varje gång jag ringer blir jag så nervös att jag lägger på innan det ens har gått fram en signal. Men jag samlar mod och snart ska jag ringa och se till att få ett sommarjobb.

Och klockan 14 ska jag till medis och simma med mamma och sen efter det ska jag hem till Denise och fika med henne. Myspys!

Undra om det händer något ikväll... Ha det bra, och önska mig lycka till med jobb sökandet!

fight back

image157

Oh my, what a night...

Inatt drömde jag en sådan konstig dröm, och jag drömde den upprepade gånger... Jag kan inte riktigt beskriva den eftersom ju längre jag är vaken desto mindre kommer jag ihåg, men jag känner mig helt konstigt varje gång jag tänker på den... Jaja.

Igår var jag ju hos min kära mor på middag. Lägenheten är helt sjukt fin och mysig och hon har redan fått i ordning allting (efter två dygns kämpande). Det är alltid så trevligt att vara med mamma och jag förstår inte varför det är så sällan vi ses. Men på fredag ska vi ses igen! Då ska vi simma tillsammans, det ser jag verkligen fram emot!

Okej, nu ska jag gå upp och äta frukost innan min mage kurrar sönder. Sen vid klockan 14.00 ungefär kommer Emmeli hit och då åker Jonas iväg till Sebbe (Jonas ligger alltså här bredvid mig). GODNATT höll jag på att säga!

Helt underbart!

Gårdagens konsert var så bra att när jag låg i sängen och skulle sova så stampade jag fortfarande fötterna i takt till musiken som ekade i mitt huvud. Dock hade jag feta suset i öronen från den höga volymen och de lilla utrymmet så det tog ett tag att somna (även anledning till varför jag kom en timme för sent imorse). Men det var en grym upplevelse och en grym julklapp. Basen var så grov att jag funderade på att springa ut ur lokalen innan taket föll ner, man kände det i hela kroppen och den lilla mat jag hade ätit innan var på väg att flyga ut ur magen igen. Men det är så det ska vara. Det koola är ju att min pappa faktiskt har spelat på samma scen med sitt underbara band Peacerich (Peace-rich -- Fred-rik -- sångaren i bandet heter Fredrik, så bra fantasi har de).

Nu sitter jag hemma hos Jonas och klockan 19.00 ska jag på middag hos min kära mor, i den nya lägenheten(!). Jag och Jonas har även beställt biljetter till Coverfield, eller vad den heter, och vi ska se den på Alla Hjärtans Dag. Myspys! Så nu har jag något planerat på Alla Hjärtans Dag även fast jag numera tycker att det inte är så speciellt. Det är bara en dag som vilken annan dag, men tanken är fin - att man ska vara extra kärleksfull mot den man tycker om. Och det ska jag vara också, inte för att jag inte är det annars (:

Typ så bra!

Nu har jag precis kommit hem från Alter Bridge konserten som jag och pappa fick i julklapp av min käre bror! SÅ JÄVLA BRA! Och jag är helt slut i hela kroppen efter allt studsande och sjungade (kunde dock inte riktigt texterna så jag ylade mest). Nu ska jag krypa ner i min säng och njuta av att jag kan sträcka ut mig ordentligen, utan en sjuk pojkvän som ligger och svettas brevid en. HA DET SÅ BRA OCH GODNATT!

För att komma på andra tankar

Haha, den här fina filmen spelade Mickis in igår kväll när vi låg och tråkade hos Jon. Jag kände att det här är en sådan film som man måste dela med sig av. Fast kanske är den bara rolig för mig och Mickis egentligen.



It's all in your head

Jag undrar när någon kommer inse att det är något fel på min hjärna och ge mig medicin...

Jag förstår inte vad det är med mig och att känna mig utanför. Eller snarare som att alla mina vänner, min familj, står högst upp på en kulle och jag försöker förjäves ta mig upp för berget av lera och kvicksand.

För det mesta är jag lycklig, det är jag verkligen och jag vet det själv. Men det krävs så lite för att jag ska känna mig krossad och helt jätteliten. Samtidigt som det krävs så lite för att jag ska må bäst igen. Det kan inte bara vara grova humörsvängningar - det måste vara någonting psykiskt. Jag behöver helt enkelt medicin, massa medicin - för jag är ju en fara för samhället. När som helst kan jag få spelat och flippa totalt - för det är ju något fel på min hjärna.

Jag skulle vilja bli diagnoserad av en psykolog. Kanske är det något i mitt förflutna som har gjort så att jag numera har svårt att lita på mig själv och ständigt söker uppmärksamhet och närhet av alla runt omkring mig. Kanske är det något som har hänt när jag var liten som gör att jag alltid vill vara störst, bäst och vackrast när jag har det sämsta självförtroendet. Och är jag inte störst, bäst och vackrast så mår jag dåligt, nästan piss faktiskt.

Eller så är det bara det: att jag har dåligt självförtroende. Att jag hela tiden jämför mig med alla andra och ser deras framgång som ett bakslag för mig.

Nej det måste vara något fel på min hjärna. Den får mig att inbilla mig att ingen tycker om mig och att alla pratar skit bakom ryggen på mig. Det är bara inbilning, Zabina. It's all in your head...

Ut med det gamla och in med det nya

image153Idag flyttade min käre bror ut... Klockan 08.00 var vi uppe och packade flyttbilen och käkade frukost. Sedan bar det av mot åsögatan där vi plockade upp ännu mer möbler och sen åkte vi till M's lägenhet på bondegatan och lastade in allt. Fy fan vad det var jobbigt. Ingen av M's kompisar kunde komma, så det var bara jag, pappa och M som fick släpa allting upp för trapporna (hissen var  väldigt liten).

När vi hade ställt in alla saker i M's nya, alldeles egna, lägenhet åkte vi till pappas jobb (först köpte vi med oss lite Burger King för vi höll på att dö av hunger). Vi åkte till pappas jobb för att låna en borr, så M och jag passade på att plocka på oss lite pennor och papper i materialskåpet. Men sshh, don't tell anyone.

Så fort vi kom hem igen började jag dammsuga M's föredetta rum, nasty och sen började pappa och jag måla om i rummet. Eller jag och Jonas somnade först föresten. Vi skulle lägga oss och vila och somnade i en timme - så jävla skönt.

Det var mest jag som målade i rummet för pappa var minst lika trött som mig, men saknade motivation, så han gick och la sig och kollade på tv. Men sedan kom han igång igen och vi blev klara ganska snabbt.

  
Sista bilden bjuder jag på. Så kul tyckte jag det var att måla om PAPPAS rum.

så god damn it, jag kan vägen! (från petters album, love yooouuu)

Fick precis reda på en lite skrattretande sak. Det är lustigt hur vindarna vänder och sanningar kryper fram. Kanske skriver om det någn gång, så alla läsare får veta vilket spännande och händelserikt liv jag har.

Min pappa är förövrigt världens snuskigaste och om han var homosexuell så skulle han sno min pojkvän. You just gotta love it.

Usch

Hoppas inte att mina magbesvär börjar komma tillbaka igen. Jag som var så glad för att jag inte har behövt oroa mig för det mer...

Petter - logiskt

Jag har aldrig riktigt gillat Petter. Eller alltså, de hitsen som har spelats på radio har jag självklart fallit för men jag vet inte riktigt om det är min egna åsikt eller om jag helt enkelt blev hjärntvättad. Men så nu sitter jag och kollar runt efter någon bra film att ladda ner och har mtv i bakgrunden. Så går den här låten igång och jag är helt fast, går in på youtube.com efter att låten är slut och lyssnar på den en gång till. Går in på piratebay och laddar ner hans album God Damn It! på en gång. Lyssna och njut, om det nu passar er.



ett litet tips!

image150Jag måste bara tipsa om den här produkten från Garnier. Det är en "daily gel wash" för fet/oren hy och jag tror att den är till för att göra rent porer och sånt. Den är så jäkla bra! Igår när jag duschade så lät jag den sitta kvar ett tag i ansiktet medan jag kletade in balsam i håret och då kändes det som en jättefräsch ansiktsmask istället. Och den funkar verkligen, för mig i alla fall. Min hud känns mycket renare och fräschar och porerna har blivit färre. I love it!





Seg start på fredagen...

Nu sitter jag här med världens kramp i magen och kollar på "Tvins", ni vet det där programmet som säljer massa skitsaker som alla köper. Jag vill självklart köpa allt - borde nog byta kanal.

Klockan 08.30 ringde klockan imorse och jag skulle upp och ta hand om tvättstugan, på min lediga dag. Men det behövdes i för sig, så upp gick jag och slängde in mina och pappas skita plagg. Sen gick jag upp och sov en timme till för att sedan gå ner i tvättstugan igen. Jag informerade även mamma om mina magbesvär och sa att jag kanske inte kan komma in och träna med henne. Och jag tror att jag måste ringa henne snart och säga att det inte har blivit bättre - fy fan. Jag hade verkligen behövt lite träning nu, rensa tankar och känslor lite. Men mirakler sker, det kanske går över. Jag ska ju ändå inte vara hos mamma förrän vid 14.00, det är ju två och en halv timme kvar.

Jaja, nu ska jag väl ner i tvättstugan igen.


Typ första gången jag kommenterade i någon annans blogg. Jag har blivit för involverad nu, ska sluta läsa bloggar. Det var ju inte vilken blogg som helst heller. Utan Kims, min kompis Lindas kompis Emmas pojkvän. Jag har aldrig ens träffat grabben, knappt Emma heller för den delen. Jag skäms...

When the sun shine we'll shine togehter, told you I'll be here forever. Said I'll always be your friend!

image147Oj oj oj vilken dag. Inte för att något speciellt har hänt egentligen. Eller jag åt middag hos farmor och fick en peruk och en masage-grej.

Idag var det ytterliggare en dag i bygghallen, alltid lika kul. Idag fick jag spika! Oh my god! Jag och Dogge fixar en dörr till killarnas omklädningsrum, och Mickis och Jonte fixar väggen. Så jävla grymt team alltså! Sen efter skolan chillade vi kvar lite för Dogge skulle vänta på Niklas. Mickis och jag köpte oss varsin kokosboll som vi mumsade på medan vi störde Denise som satt på lektion, tihi.

Jag skulle egentligen ha fikat med Linda idag, på fåtöljen eller så, men det slutade med att jag och Mickis satt på donken och väntade på att Linda skulle komma (hon var på en rättgång med klassen). Jag hann dock inte träffa Linda eftersom klockan närmade sig 17.00 och då skulle jag vara på pappas jobb.

Jag mötte upp pappa vid växeln på regeringskansliet och innan vi gick till bussen gick jag och kissade och min byxknapp försvann (den återfanns senare när jag satt på bussen, knappen hade gömt sig innanför byxorna på baksidan av låret, hmm). Vi hann precis med bussen och när vi kom hem till farmor var middagen klar och allt var dukat så vi satte oss och åt på en gång, lika gott som alltid. Och självklart efterrätt - vaniljglass, citronmuffins och kaffe (eller cola).

Nu sitter jag här och kollar på någon film på 6an och målar naglarna. Och mår fruktansvärt illa, men det ska liksom vara så när man har varit hos farmor.

 
När jag var hos farmor hittade jag en bok om Ramlösa och en som sveriges skämt typ. Rubriken på bilden jag tog på skämtet var "Omnibus - gymnastik mellan Kungsbacken och slussen" och skämtet; Handen uppåt sträck! Knäna framåt böj! Ryggen varligt krök! Rännstens-hoppnings-rörelse. Penning-efterkänning-rörelse. Mynt-räddnings-aflemnings-rörelse. Stup-fuk-liggande-rännstens-rörelse.
Så jävla tråkig humor de hade förr i tiden alltså, men det var grymt fina bilder i den. Kanske ointressant men det är ju en del av min dag.

Kids, always have safe sex

Shit! Ung mamma -93... Muppis, du gjorde henne på smällen!

Skämt å sido! Jag tycker det är otroligt stark att som 13åring föda sitt barn, även fast jag som tretton åring aldrig hade tänkt tanken. Hade jag ens mens då? Jag är fortfarande inte på något sätt mogen att ta ansvar för någon annans liv, uppfostra och ta hand om en liten skit. Jag har insett att jag tycker om barn, snälla barn. Eller aa... Jag tycker om Ina, Diddis dotter. That's it.

Jag skulle bli galen om jag hade ett barn. Jag skulle slänga den in i väggen eller låsa in den i ett skåp på Eriksdalsbadet. Nu överdriver jag säkert, för jag tror att mammakänslorna skulle komma om jag väl bestämde mig för att behålla barnet. Men nu är jag en duktig flicka and always use protection, trots att jag inte hade sex och samlevnad som liten.

Men det är stark jobbat av henne att behålla och ta hand om barnet. Lite koolt också, att skriva blogg om det alltså. För hon får ju rätt mycket saftiga kommentarer från de som inte gillar att hon är så ung. Jag tror att man inte kan förstå eller tänka sig hur det är att hamna i en sådan situation förrän man är där.

Två kärleksfulla bilder från nyårsafton

image145image146
Första bilden: Jonas och Kricke
Andra bilden: Jonas och Sebbe

Föresten!

Jag och Denise gick i Elins fotspår och tog bort våra konton på Playahead (aka Gayahead) imorse! It feels good!

"Silence! I kill you!"


I'm sitting all alone - feeling empty

Så jag sov hos Denise igår som sagt, och lika mysigt som alltid blev det! Jag kom till henne vid nio ungefär och vi satte oss och kollade på "Gossipgirl" som hon hade spelat in sen efter det gick vi och la oss, typ. Denise hade ju varit uppe sen klockan fem för att sedan åka skidor hela dagen och jag var konstigt nog också fruktansvärt trött även fast jag spenderade större delen av dagen till att sova.

Nu, i morse, åt vi frukost. Rostade mackor med tomat och gurka, apelsin klyftor och kanel-knäckebröd. Inte helt fel sätt att starta dagen på!

På vägen hem läste jag i metro. Framsidan täcktes av en bild på Kenza som för tillfället är sveriges mest lästa blogg. Hon har ca 50.000 läsare dagligen(!), jag har väl sådär en 20-30 stycken. Och "Blondinbella" tjänar så mycket på sin blogg att hon snart har råd att köpa en lägenhet för de pengarna!

Jaja, nu ska jag sjunga lite till Paramore - Pressure, see ya!


Med knallrosa naglar och röda sockar sitter jag här...

Nu är jag hemma hos min käre far. Jonas och Sebbe sitter och kollar på film och jag sitter här och läser bloggar. Det är rätt sorgligt att jag är så involverad i folks liv, personer som inte ens vet vem jag är. Jag läser först på ena bloggen och sen snabbt skriver jag in adressen till dens väns blogg och läser mer där. Jaja, det är charmigt!

Snart ska jag träffa Denise, eller så fort hon kommer hem från Romme. Om det inte blir allt för sent ska vi väl se "GossipGirl" och sen "I huvudet på Gynning" eller så blir det One Tree Hill, säsong ett är så kul att se - de är så små!

Ha det så bra nu, bloggar väl antagligen igen lite senare!

I walk these streets like a stranger in my hometown

Idag har jag varit och fikat med min kära mor! Vi skulle gå till ett café med massa te som tydligen var väldigt omtalat. När vi kommer dit och kollar på menyn så kostar en kanna te 90kr, och man får inte dela på en kanna heller. Så vi bestämmer oss för att gå någon annanstans istället. Vi drar oss till Stadsmissionens café och köper en kaffe, en te, en semla och en bulla för samma pris som en kanna te för en person skulle kosta. Vi var mycket nöjda.

Efter fikat åkte jag hem till Jonas som mötte mig vid porten och så vandrade vi mot WasaHallen. Han skulle laga middag idag och jag beställde sallad. Så vi gjorde värsta salladen med avokado, lax, mango och massa godsaker (man fick alltså välja mellan massa grönsaker och tillbehör och mixa till så man själv vill ha). Och det blev värsta hitten! Alla i familjen tyckte om det, till och med Fredrik som annars är rätt kräsen (fast att han bara tog pasta och skinka behöver ingen veta).

Nu har jag precis varit och lämnat tillbaka två filmer och köpt 4 brownies till Jonas och Sebbe, och av någon anlednig är Jonas sur på mig igen. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas göra något fel?

Jonas köpte ett jättefint nagellack till mig från Depend, knallrosa! I love it! Och så färgade jag håret på Jonas, men det blev ingen skillnad...

Imorgon ska jag först bowla med Jonas och Sebbe, sen ska jag SOVA HOS DENISE. Det ska bli, åh, så trevligt! Det är vår grej nu - varje tisdag ska jag sova hos henne, eftersom jag är ledig på onsdagar.

Seal - Love's divine

Then the rainstorm came, over me
And I felt my spirit break
I had lost all of my, belief you see
And realized my mistake
But time through a prayer, to me
And all around me became still

I need love, love's divine
Please forgive me now I see that I've been blind
Give me love, love is what I need to help me know my name



Det är allt jag har att säga idag;

Jag känner mig inte hel utan dig.

I'm single, that's how I wanna be

Nu ska jag sluta hänga läpp, sluta tveka. Jag är ung och livet leker. Aldrig har jag kännt mig så fri som idag! Fy fan vad härligt det är att vara singel!

Kan du, kan jag

Nu jävlar är det fest! Jag och Mickis är så festsugna att vi skulle kunna dansa till kina! Vi är så jävla snygga nu att inget kommer att förstöra vår kväll. So long suckers!


RSS 2.0