in a flash

För övrigt är jag jätteglad idag. Det pirrar i hela kroppen och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. För ett tag sen hoppade jag ut ur badrummet och lät som en flodhäst eller något liknande. Just nu sitter jag i och för sig stilla men lite då och då får jag ryck och måste sprattla med benen i sängen för att inte gå sönder.

Jag gillare, jag gillare starkt. Tack Max.

Äntligen lördag!

Då var det äntligen lördag! Som jag har längtat! Ikväll blir det partaj med kanske världens bästa klass. Tyvärr kan jag inte namnet på den... typ SA3 eller nåt sånt där. Nacka Gymnasium har ju helt andra system än Nackademin vad gäller klassnamning. Kul kul kul :)

Igår var jag ute med Mickis och hennes kompis Sara. Vi hade det riktigt kul och jag mötte upp Max också som är hemma över helgen. Så man måste ju passa på. Natten hade en ganska oväntad vändning som jag inte vet om jag får skriva om här men allt gick bra i alla fall. Sen kom jag väl hem runt fyra-halvfem imorse och åt mackor med min bror och sedan slängde jag mig i sängen och somnade på en gång.

Och ikväll blir det ut igen! Vilken vecka det har varit!

beauty

Linda. Oavsätt vilken tid eller dag så vill jag alltid ha dig här, och skulle jag igår vid halv ett på natten blivit väckt av ett samtal från dig hade jag inte klagat det minsta.

the pictures says it all




you're pulling my heart into pieces

Det är aldrig roligt när någon bråkar. Det är värst när det är två av sina bästa vänner som gör det. Tydligen har jag valt sida när allt jag gör är att hålla mig borta från deras skitsnack. Jag försöker att inte försvara eller hålla med någon av dem och jag säger ifrån eller går iväg för jag vill inte höra. På grund av det börjar jag bråka med dem båda två istället.

Jag älskar er och vill, eller klarar, ni inte att lösa det här så är det så det får vara. Men jag vill inte hamna i kläm, jag vill inte bli indragen. Jag vill inte må dåligt, framför allt känna mig dålig, på grund av ert tjafs. För när ni håller på som ni gör så tycker jag inte om någon av er. Jag ska inte behöva ta det här. Det är mellan er.


en inte så vanlig onsdag

Äntligen får jag göra det jag har längtat efter hela dagen (förutom att äta snickers i Mias säng vilket jag redan har avklarat). Jag ska äntligen lägga mig ned i sängen och dra täcket över huvudet. Sedan ska jag ligga här i åtta timmar tills jag ska upp för att gå runt på Naturhistoriska museet i några timmar. Sedan ska jag förhoppningsvis hem och dra täcket över huvudet igen. För lite sömn får mig att sakna min säng något otroligt. Alla mina planer avbokas för att ligga i sängen med täcket över huvudet. Neej, fullt så allvarligt är det inte. Hela den här veckan har jag haft något planerat varje dag och jag börjar gilla det. Så planerna ska fullföljas.

Jag vill ha fredag nu så jag kan få studiebidraget och köpa en ny tröja. Enda sedan Mia spontan köpte en på barnavdelningen har jag velat gör det jag med.

Trots min brist på sömn har denna dag varit väldigt bra. Jag var i skolan hela dagen och åkte sedan direkt till spårvagnsmuseet för att hjälpa mamma inför bookreleasen. Jag bredde lite mackor, poppade popcorn och flyttade bord. Sedan satt jag i kassan resten av kvällen och njöt av att hantera alla dessa pengar. Mina underbara vänner kom och stöttade(?) mamma och mig. Mickis köpte en bok och Mia och Emmeli bokade varsin. Mamma höll tal och flög runt som en galning mellan alla dessa beundrare. Kan tänka mig att mamma är rätt så slut nu. Men vilken höjdarkväll det blev!

top sweet som mattias skulle säga

Helt värdelös lektion. Jag slutar om drygt 40 min och jag har suttit här i en och en halv timme. Och vad har jag gjort. Jo, spelat onlinespel. Läraren är knappt här och vi har inte fått några instruktioner eller uppgifter ens en gång. Men det var ju strålande att jag tvingade upp mig själv imorse för att sitta inne i datasalen i skolan och spela spel. Fantastisk! Man bara älskar Nackademins Gymnasium.

20 NOVEMBER KOMMER NÄSTA TWILIGHT-FILM, NEW MOON! AH MA GAD!

en helt vanlig tisdag

Jag kom upp imorse vid 06.09 trots att jag var ute alldeles för länge igår. Min käre bror fyllde år igår och jag tänkte bara följa med honom på krogen en stund för att fördriva tiden. Jag var kvar lite längre. Men det var verkligen värt det. Jag hade så himla kul. Att Mattias kompisar är hur sköna som helst är ju ingen hemlighet direkt.

Nu sitter jag i skolan och ska ha cad-teknik. Jag känner att det är lite utav ett mirakel att jag faktiskt är här. Jag har till och med duschat! Trots att jag mest av allt ville dra täcket över huvudet och åtminstone sovit en lektion för mycket, kanske hela dagen till och med. Hade inte varit helt fel.

Men det här är mitt nya jag! Går till skolan no matter what!! Hoppas ni känner ironin i den meningen.

to tired

Efter att varit på stan med Mickis inte allt för länge åkte jag hem och åt och sov. Jag har sovit enda fram till nu i stort sätt. Kunde verkligen inte somna igår men var ändå uppe vid 06.15 imorse. Jag tror jag ska fortsätta sova till Harry Potter nu. För inte fan har jag blivit piggare av all sömn.
22:15 - Tror ni jag kunde somna igen? Nej, självklart inte. Nu lär jag väl ligga vaken halva natten igen. På sätt och vis börjar jag väl vänja mig vid att ligga sömnlös. Jag är inte lika mörkrädd längre, för att få ut något bra av det hela.

Nu ska jag hämta ett glas vatten och kanske sätta på tvn. Eller gå ut och kolla på det inspelade csi-avsnittet som jag trodde jag skulle missa för jag sov. Men jag var klarvaken under hela Harry Potter och grät en skvätt när min snygging från Twilight dog. Han vara med i Harry Potter filmen alltså. Annars hade jag nog inte angagerat mig särskilt mycket med att kolla på den.

is it love?

Filmen "Twilight" har krypit in under min hud, "it's like my own personal brand of heroin".


en ängel i natten

Linda kom till mig igår natt. Jag gick och mötte henne vid tunnelbanan bland fulla ungdomar runt två. Sedan satt vi uppe i timmar och pratade och drack te. Jag tycker verkligen om de där nattliga besöken. Allting är mycket lugnare och ärligare då.

Vi somnade till Twilight, som vi båda såg för säkert åttonde gången på bara några dagar, och jag fick sådan lust att ta ett foto på henne när hon låg så stilla bredvid mig. Sen skulle jag lägga det under kudden och spara det till ensamma nätter.

Linda är verkligen speciell. När jag träffar henne är det som att hon fyller hela mig. Med värme och kärlek. Man känner sig mer än tillräcklig och allting blir så självklart. Hon drar fram det ljus jag behöver när allt jag ser är mörker. Och allt det här gör hon utan att veta om det. Hon behöver inte säga något för att jag ska må bättre. För så fort jag är med henne så mår jag bättre. Så fort jag känner hennes närvaro så biter inget ont på mig.

Kanske är det därför det blir så tomt när hon går.


that's just sick

Jag skulle ladda ner en film som heter "The summer house". Tydligen fanns den inte att ladda ner men däremot kan jag ladda ner "Porn - father raped his teen daughter in summer house". Det är ju sjukt.

när man blir uttråkad




advertising


Pappas band på tröjan. Peacerich.

helgen fungerar inte utan pengar

Nästa helg då ska jag gå ut och ha roligt. Den här helgen har sugit hårt. Nästa helg ska vi fira Martina också. Det kan bara sluta bra. Hon är ju för härlig :)

shiver

Ibland blir jag för glad, så glad att det känns som att hjärtat ska flyga ut ur brösten (och tårarna ska rinna). Så glad att jag blir snurrig. Idag blev jag så glad. Jag var tvungen att lägga mig ned på golvet och sjunga med i musiken. "We can be two rebels breaking the rules, me and you, you and I. All you got to do is watch me, look what I can do with my feet. Baby feel the beat inside"

Jag längtar till imorgon då jag kan höja ljudet på musiken och sjunga med igen. Och vara så där glad så att hjärtat flyger ut ur bröstet (och tårarna rinner).

jag är min bästa vän


"Ja, jag är min bästa vän.
När jag är ensam kan jag lite på, att jag är min bästa vän."
Nu ska jag somna till Toy Story och mysa rejält. Det där är barndomsminnen det! Mattias kan fortfarande låten utantill. Det fick Linda vittna till igår. Jag tycker alltså inte att jag är min bästa vän. Det är taget ur en låt ur Toy Story. Fast då sjunger de "Jag är din bästa vän" istället. Men eftersom jag inte har min bästa vän här så fick jag nöja mig med spegeln.

ljus

Denise älskar mig, Linda står bredvid mig och jag har spenderat natten med Mickis. Så ibland spelar det ingen roll att allt annat inte fungerar.

i'll watch you walk away

ÅÅÅÅHHH... Jag fattar ingenting..! Jag vet inte ens vart jag ska leta! Är det komvux jag ska till om jag hoppar av skolan? Jag är meningslös, förstår ingenting, kommer inte ihåg någonting! Det är frustrerande!!! Jag vet inte vart jag ska ta vägen... Jag vill bara ligga här i min säng och inte göra någonting. Då kan jag inte göra fel eller välja fel. Då kan jag inte göra er besvikna för det finns inget ansvar, ingenting.

Jag vill inte gå dit. För när Mickis inte är där så har jag ingen. Jag har inga vänner. Jag får sitta själv i klassrummet, får sitta och äta själv. Jag skäms och känner mig dum. Utpekad. Jag hör inte hemma någonstans. Aldrig fungerar det. Jag tror att mina val ska göra det lättare, lösa allt, men det blir bara värre! Jag kommer aldrig komma härifrån! Jag kommer stanna kvar i skolan medan alla försvinner ut i världen. Medan alla som faktiskt lyckades kämpa sig genom gymnasiet har en utbildning, vänner och ett liv, kommer jag ständigt gå i det där kala korridorerna. Ensam. Jag kommer bli gammal och olycklig med ett liv fullt av ingenting bakom mig.

Om jag ens blir gammal.

new

Har lekt lite med designen idag. Det blev många fula ord då jag klickade fel och internet krånglade men klart blev det. Nu ska jag bege mig till vardagsrummet och kolla klart på Independence Day med pappa. Snart är det helg och psykot från förra sommaren har bjudit mig på hemmafest, all you can drink. Jag överväger inte att gå. Han är sjuk i huvudet. Bara så ni vet. Jag brukar vara rätt bra på att charma psykon. Man skulle nästan kunna kalla det talang.


och allt blev lite ljusare

Loggar in på msn för första gången på evigheter och ser att Max har skrivit till mig. Han var i stockholm och hade frenetiskt försökt fått tag på mig. I feel good, da na na na na na! Skönt att veta att det inte bara är jag som tänker på honom.

nothing makes sense

Ibland tror jag att jag tänker för mycket för mitt eget bästa.


med svullna ögonlock

Av någon anledning låg jag och grät halva natten. Jag tror inte det är meningen att man ska ha sån här ångest inför att gå till skolan...

good times good times


when it hurts in places you didn't know you had inside of you

Aotch.

Can't sleep in the city of neon and chrome

Let's find a bar
So dark we forget who we are
And all the scars from the
Nevers and maybes die

Let's go out tonight
I have to go out tonight

hah

Jag går med en klass jag inte gillar, i en linje jag inte trivs, i en skola som inte fungerar. Och jag undrar varför jag inte har kraften till att gå dit?


Förut tyckte jag friluftsdagar var roliga för då hade man en anledning att bara flumma runt med sin klass. Förut tyckte jag det var trist att vara sjuk för man missade så mycket roliga grejer. Jag saknade klassen och ville inte missa nya internskämt. Förut tyckte jag om lektionerna för man skrattade hela tiden.


Jag menar det enda roliga som händer numera, det är lov. För då kommer jag bort från skiten.



Rättelse: Jag tycker väl om min klass. Ibland är det roligt att vara med dem. Hela bunten är lite sjuka i huvudet, vilket jag har en tendens till att älska. Men jag känner ingen av dem. Jag bryr mig inte om dem. Inte som jag gjorde med teknikarna. De var mina vänner och jag älskade att vara med dem. Den samhörigheten ingår jag inte i nu.

i can be whatever i want to be

Nu tänker jag sätta på Wall-e och försöka somna till den. Det känns som att febern kryper tillbaka och jag önskar jag hade ett långt sugrör som satt fast i vattenkranen för jag är törstig konstant.

Jag insåg precis att jag inte önskar du var här. Befriande. Jag känner mig fri. Ingenting rör mig ryggen längre.


+

Självklart vill jag ju att personen jag tar hand om ska ta hand om mig också. Man ska ge och ta. När jag pratade med min käre bror om inlägget under så skrattade han. Jag fick mig själv att låta som någon hemmafru som frivilligt låter sig själv bli utnyttja och det var ju inte poängen i inlägget. Mys är det jag vill åt. När man tar hand om varandra och älskar varandra.
Hmm... börjar mer och mer låta som att det faktiskt är kär jag vill vara. Kanske trasslar jag bara in mig i mina egna tankar igen. Ska köra på Mias taktik istället: Laugh now, cry later.


fast vem vet?

Jag låg och tänkte på det är med kärlek igår när jag inte kunde somna. Jag letar hela tiden efter någon att älska och som älskar mig tillbaka. Jag letar efter en pojkvän och tror att det är kär jag vill vara. Egentligen tror jag bara att jag vill ta hand om någon. När K gick hem för att han hade feber ville jag följa med och badda hans panna och ge honom nytt vatten. När J bråkade med sin flickvän ville jag hjälpa honom lösa det. När M åkte in på akuten efter en för hård kväll ville jag vara där och hålla hans hand, säga att allting kommer bli bra.

Så egentligen tror jag inte det handlar om att vara kär. Jag vill bara ha någon att ta hand om igen. Någon att finnas där för och någon som ger en bekräftelse. Någon som säger "jag är så glad att du är här". Mycket mer än så begär jag faktiskt inte.

hell on earth

Tack vare värktabletten mår jag inte allt för dåligt. Jag har knappt rört mig från sängen förutom när jag ska fylla på vatten glaset eller pudra näsan. Jag har badat i mitt egna svett och drömt orealistiska drömmar. Det var så länge sedan jag mådde så här dåligt att jag har glömt bort hur jobbigt det är. Och ingen mamma som kan kyla min panna eller ge mig jordgubbskräm. Men pappa kom hem med godis och tunnbröd efter jobbet. Och en ny dos med värktabletter så jag ska inte klaga. Nu börjar värktablettens dos avta och det blir jobbigare och jobbigare att kolla på Arkiv X. Måste stänga av datorn nu också innan mitt huvud exploderar.


darn

Jag har feber. Lägligt när skolan precis har börjat... Jag har haft så jobbiga drömmar inatt alltså...

oh no

Bortsett från att jag tror jag håller på och bli sjuk så mår jag jävligt bra nu alltså. Allting verkar flyta på som det ska och jag hoppas det håller i sig. Däremot är det inte alls roligt om jag håller på att bli sjuk. Jag har hostat hela dagen och somnade så fort jag kom hem efter skolan. Det känns inte som jag har feber i alla fall och om hostan utvecklar sig så får jag förhoppningsvis snygga magmuskler på köpet. För att se något ljus i det hela. Jag hatar verkligen att hosta.


don't want to move


OMG!

Arkiv X är fan spännande alltså... Måste skaffa de andra säsongerna också. Vad kan det kosta egentligen?

aha!

Pappa kommer hem från jobbet och blir jävligt less då han ser att min bror återigen inte har städat undan efter sig i köket (trots att jag sa till han innan han gick hemifrån). Pappa snäser åt mig och jag snäser tillbaka. Sen mirakulöst nog tar han tag i de tre svart sopsäckarna från bytet av rummen och springer iväg och slänger de. Sen börjar han pynta bort granen(!), som förövrigt har rasat tre gånger idag. Jag var helt säker på att den där granen skulle stå kvar på min födelsedag! Så nu har jag kommit på hur jag ska göra för att få fart på den lilla pappsen. Man måste bara provocera honom lite.

Nu blir det lasagne, sallad, kokta morötter, vatten och pepsi framför Arkiv X i min otroligt sköna säng, i mitt otroligt sköna rum.

just like a circus

I'm like the ringleader
I call the shots
I'm like a firecracker
I make it hot
When I put on a show


hela dagen



liten tanke sådär

Igår hörde sju pers av sig och frågade vad som hände ikväll. All boys. För att vara jag tycker jag det är stark jobbat. Inte att det var killar alltså utan att folk hörde av sig. Uppenbarligen har jag nu lyckats skapa mig en social image. Jag är en person folk hör av sig till när de vill ha roligt. I alla fall tänker jag se det från den vikeln. Att de tycker om att umgås med mig. Jag skulle kunna vinkla det som att jag är deras sista alternativ och de ringer bara för att de inte vill sitta hemma. Men oddsen att sju stycken gör det på samma kväll och av samma anledning låter inte så sanolikt. Därav tycker de faktiskt om mig. Så mitt mål att gå från blyg till social kan man nästa säga är uppfyllt.

Men eftersom ingen tjej hörde av sig så är jag väl fortfarande inte typen som lätt får vänner. De där killarna vill antagligen bara få omkull mig. Och anledning till att de inte slutar höra av sig är för att jag helt enkelt inte är så jävla lätt att välta. Ironisk egentligen att ingen av mina tjejer frågade vad jag skulle hitta på.

Jag var ju ändå upptagen med att byta rum och sova med Emmeli, so they can't have me anyway.


älska bra film

Jag avslutade min ligga-i-sängen-och-bara-kolla-på-film-dag med Breakfast at Tiffany's. Jag känner sådant välbehag i hela kroppen och ska satsa lite mer på äldre filmer nu. De är så sjukt härliga. I alla fall den här. Den får stanna kvar så jag kan se den imorgon igen om jag får tiden till det.

elegance


life is good

Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på film. Först såg jag Pineapple Express och garvade så jag nästan låg dubbelvikt. Egentligen var den inte särskilt bra. Jag antar att jag helt enkelt var på riktigt bra humör. Efter det kollade jag på The perfect Catch. En romantisk komedi. Sämsta valet i mitt tillstånd. Grät en stund och började sedan garva när jag tänkte på Pineapple Express. Bästa valet i mitt tillstånd.

Jag mår jävligt bra nu. Egentligen. Jag är som vanligt dramatisk och väljer att skapa problem bara för att ha någonting att klaga på. Men egentligen mår jag bra. Eller vadå egentligen. Jag mår bra. Något annat har jag väl inte ens visat på senaste tiden? Måste kolla tidigare inlägg... Nää ingenting! Life is good.


några timmar av kaos






time for change

Idag har jag, Emmeli och pappa möblerat och städat och ätit i stort sätt hela dagen. Jag vaknade hos Mia imorse och hade ingen lust att ställa mig upp på flera timmar. Men städning kallade och upp gick jag. Jag köpte choklad på vägen hem och pappa och jag smaskade på det medan vi kollade på Arkiv X filmen. När Emmeli kom var det bara att hoppa upp och sätta igång. Pappa och jag bytte alltså rum idag. Jag behövde förändring. En drastisk förändring. För allting påminner mig om saker jag inte vill minnnas. Nu känns allting nytt. Inga hörn där jag vet att vi har suttit för rummet är nytt. Alla möbler känns annorlunda och alla ljus smeker mina sinnen. Det här kommer bli jävligt bra. Hoppas pappa finner mer ro i det nya rummet nu än vad han hade i det förra. Det är viktigt att ha ett rum där man kan slappna av.

Bilder från möbleringen kommer imorgon. Nu ska jag lägga mig med Emmeli vid tvn och äta upp det sista godiset och dricka upp den sista colan.

i rule the world

Ikväll blir det hemmafest hos Ravn. Det ska bli sjukt najs att träffa nya människor. Helt nya människor. Kläderna sitter inte som de ska men vad gör väl de. Sminket är kletigt men vad gör väl det. Humöret är på topp och ikväll måste man nog anstränga sig för att krossa mig.


I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same

All eyes on me in the center of the ring
Just like a circus
When I crack that whip, everybody gonna trip
Just like a circus
Don't stand there watching me, follow me
Show me what you can do
Everybody let go, we can make a dancefloor
Just like a circus

join me in bed

Igårkväll kom älskade Linda knatande hit och skulle sällskapa mig under natten. Vi drack te och Linda skrattade hysteriskt i 10 minuter innan vi somnade. Fan vad skönt det är att sova med någon.

när man minst anar det

Så jag ligger i lugn och ro inne på mitt rum och kollar på en gammal film med George Clooney när jag hör att det plingar på dörren. Eftersom Mattias och pappa sitter i vardagsrummet och jag inte väntar något besök så bryr jag mig inte om att öppna. Jag hör hur personen som plingat på söker mig och Mattias kommer och säger att polisen är här och söker mig. Panik är det första som slår mig då jag var ute igårkväll och tänker att någonting kanske har hänt. Men sen ser jag att hon står med med plånbok i handen. Tydligen hade jag missat när de hade ringt så de kom över med den. Hur bra som helst! Och allting är kvar. Imorgon måste jag ta mig till H&M och se om pengarna på mitt presentkort är kvar också (hoppas hoppas hoppas).

Äntligen har jag en plånbok igen!

stress!

Oj oj oj! Skynda skynda skynda! Om en timme ska jag vara hemma hos Mia för att köra singstar innan utgång och jag KOM PRECIS UT UR DUSCHEN. Varför sitter jag vid datorn för!? Jag måste skynda mig!

we're going out tonight!


MartyParty och MiaMaria och så fick min lilla hand vara med.

look ahead


how can this silence be so loud?

I don't wanna be with out you
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the brokenhearted girl

i can see your halo

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt

rör på påkarna

Jag ville vänta med att skriva något här tills jag kunde ta några roliga bilder. Jag tycker det ser så tråkigt ut när det bara är massa text hela tiden. Men jag har inte haft tillfälle att ta några bilder och jag rensade datorn för inte så länge sen så nästan alla bilder är borta. Men det kitlas i fingrarna och någonting måste jag skriva i alla fall.

De fyra dagarna jag var hos mamma var de mest aktiva på länge och gud vad skönt det var att röra på sig. Så imorse när jag vaknade tog jag på mig det varmaste jag hade och tog en lång promenad runt skarpnäck. Så jag hoppas hoppas hoppas jag kan motivera mig själv till att försöka göra något sånt här varje dag.

Sen kom jag igårkväll på ett otroligt bra konditionspass för mig. Jag sätter på en bra låt och hoppar runt och flaxar med armarna så mycket, och länge, jag orkar. Hah! Det är väldigt ansträngande måste jag erkänna. Så mycket rör jag mig aldrig. Möjligtvis när jag springer till bussen på isigt underlag.

bevismaterial:

lite stött så där faktiskt

Vilken fotograf jag är! Jag lägger upp tre strålande bilder men är det någon som uppmuntrar min karriär som fotograf? NEJ! Ni läsare är dåliga på att ge mig feedback eller några kommentarer överhuvudtaget. Lite kärlek så här års är väl inte så mycket begärt?

vackra vinterland!


strålande tider

Vi tog en lång promenad efter frukosten och trots att mina lår var som isblock när vi kom tillbaka var det otroligt skönt. Jag rör mig inte särskilt mycket annars fast nu känner jag att jag kanske ska ta tag i det. Mamma och jag gick tysta för det mesta och man känner sig så mycket klarare när man har fått gå runt och tänka. Man tänker verkligen klarare och mår bättre efter en promenad. Miljön här nere gör ju inte det hela värre direkt. Först gick vi längst en snötäckt promenadstig som går genom en liten skog, sen kommer man ner till vattnet och vi promenerade längst havet hem. Kallt men väldigt fint.


Årets första

Jag och mamma har åkt stjärtlapp i visbys vallgravar. Synd att vi inte hade med oss kameran eller att någon fotade oss för det måste sett väldigt roligt ut. Det var väldigt roligt i alla fall. Både mamma och jag sträckte oss men det sket vi i. Sedan gick vi hem längst kusten. Har ni någonsin gått längst havet när det är mörkt och snö överallt? Jag tyckte det kändes mycket konstigt att höra både havsbrus och knarret från snön. Men mysigt var det. Allt med gotland är mysigt!

Jag är hungrig som en varg och känner doften av lasagnen som mamma precis lagt in i ugnen. Jag kommer äta mycket med tanken på hur mycket jag har rört mig idag. Ovanligt mycket. Först var vi och shoppade på rean och sedan åkte vi ju stjärtlapp. Att vandra i snön med mina hala skor är inte det lättaste heller. Träning bara det liksom.

mot nya tider

Igår var jag uppe i ottan för att åka iväg med mor till visby. Jag sov mest hela dagen igår så när jag väl skulle somna på kvällen tog det sin tid. Men på sätt och vis var det skönt att ligga vaken och bara tänka. Jag sumerade allt som hänt 2008 och mest egentligen det som har hänt i december. Jag känner mig mycket gladare och har mer energi än tidigare och jag tänker hålla det så det här året. Så bra jag kan i alla fall. Jag är trött på att låta gamla sår hålla mig tillbaka. Det som har hänt har hänt och det har lett mig dit jag är idag. Och här mår jag bra. Så egentligen finns det ingen mening med att älta problem som ligger i det förgågna.








Här får ni se lite mammas lya. Föresten är visby snötäckt nu. Är det snö hemma också?



party (med marty)

Innan jag begav mig till älta igår:

bästa på länge

Nyårsafton blev mycket bättre än förväntat. En spårad fest men jag och mitt sällskap lyckades hitta den lugna platsen i huset och hade det hur trevligt som helst. Det pratades enda in på morgonen och jag tror inte vi somnade förrän klockan sju. För att sedan vakna klockan tio av att Mia antastar mig i ett desperat försök att ta sig ur sängen (hon låg alltså i mitten mellan mig och Magnus).

Vi hjälpte till lite smått med att städa upp misären från kvällen innan och sedan tog jag direktbussen hem. Kom hem på en kvart, underbart. Emmeli kom en halvtimme efter mig och medan hon busade med min pappa passade jag på att sova lite.

Nu har jag ätit för mycket och jag är så himla trött. Men jag kommer antagligen inte kunna somna på evigheter för det hände så mycket roliga saker igår att jag blir helt snurrig! Jag känner mig back on track och jag är så jävla taggad på att vara glad och njuta av mitt fantastiska liv.

Innan jag kryper ner i min underbara säng (utan smink, partykläder och två lovebirds) ska jag självklart kolla klart på E.T. BÄST!

RSS 2.0