sick

Jag har gått och blivit sjuk nu. Har snytit sönder näsan och jag kan inte röra mig det minsta utan att bli helt andfådd. Trots det har jag städat både kök och badrum. Det är inte så kul att lika och lata sig när man inte har något val... Spelade The Sims 2 tills jad stupade. Käkade glass och kollade på film. Slängde soporna två gånger. Har tagit slut på tre toarullar. Druckit vatten och kissat. Druckit vatten och kissat.

Självklart blir jag sjuk när det äntligen händer något. Ska ju lära mig kassan på Gina imorn. Men mina förkylningar brukar vara rätt korta så jag tror jag kommer vara på bättrings vägen imorgon. Vilket som måste jag släpa mitt snoriga nylle dit. Vill ju inte missa min chans till ett jobb där.

get to know me better

är du singel? ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? njae
hur många har du varit kär i? en, nej två... tre. Typ tre och en halv.
är du kär just nu? nej
när fyller du år? 4 juni
några piercingar? öronen och tungan
vad har du på dig just nu? buttplug
vilken årstid är bäst? hösten
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? med Linda
vad tycker du mest om hos dig själv? att jag kan sova vart som helst
vad är du bra på? att städa när jag är bakis eller sjuk
vem älskar du mest på denna jord? min bror
sover du hellre själv än tillsammans med någon? för det mesta vill jag ha sällskap
vem vet allt om dig? förutom jag är det väl Emmeli kanske
vem är den roligaste av dina vänner? Emmeli när hon är full, hahaha
vem är snyggast av dina vänner? Mia, helt klart
vem är mest partyprisse? Hanna, älskar att vara ute med henne
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? yees
vem är farligast i din familj? hahaha, ingen eller alla beroende hur man ser på det
vem ser roligast ut i din familj? jag?
har ni något husdjur? nope
vem har du mest gemensamt med? pappi
vem står för underhållningen? Mattias
vem sover du oftast med? Linda

vad har du gjort idag? sovit och gråtit till dramafilmer
vad ska du göra nu? dricka upp min cola och kolla på Men in Black 2

vad har du ätit idag? rostade mackor, grekisk sallad och kakor
har du duschat idag? nope
vad händer i morgon ? ingen aning
är du hungrig nu? inte det minsta men kommer antagligen äta ändå
vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook och bloggen
vem ringde dig senast? 0702285310
vem ringde du senast? Nolle
har du sminkat dig idag? nej
lyssnar du på musik just nu? nope

vill du vara singel eller ha ett förhållande? skulle vilja vara kär i alla fall
har du varit tillsammans med två samtidigt? inte sen jag lämnade lågstadiet
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? om jag var riktigt packad, typ medvetslös

oh no

Jag tror jag håller på att bli sjuk... Skulle egentligen gått ut igår och partajat med Hanna men jag mådde så jävla dåligt... Imorse var det typ ännu värre. Sen grät jag floder till Seven Pounds och nu känner jag mig lite bättre faktiskt. Tror det är en förkylning som är på gång. Hade ont i halsen imorse och var skitsnorig. Sen hade jag lock för öronen fram tills jag bölade nu. Snöt ut halva hjärnan typ! Nu ska jag nog kryper ner i soffan med täcke och te så jag piggnar till lite. Pallar inte bli sjuk nu, då kommer det vara riktigt jobbigt på Gina alltså...

nothing new

Är helt slut nu alltså. Har inte hänt något speciellt egentligen men jag är heelt slut. Idag har jag verkligen inget roligt att berätta från Gina. Åt wok med en sked för allt annat var i diskamaskinen. Det var väl det roligaste... Hela dagen är typ en dimma. Var helt borta idag... Och ändå sov jag bra... Skummt. Linda kom över till mig igår kväll, har inte sett henne på jättelänge så det var hur mysigt som helst. Hatar att sova utan henne. Jag har snart sett klart fem säsonger av Bones. På typ en vecka... Inte undra på att allting är en dimma och jag är helt slut. Är så upptagen med att streck-kolla på Bones att jag typ glömmer att leva. Jag går liksom runt och tänker på karaktärerna hela tiden... Jadijadijadi, har verkligen inget intressant eller det minsta roligt att säga så nu ska jag återgå till Bones och dricka lite vatten för jag glömmer alltid bort att göra det på Gina... Gina Gina Gina... Bla bla bla....

storken och vårtsvinet

Det var en gång en stork som hette Zabina. Zabina var en väldigt ful stork. Hon hade ett ansikte format som en snopp, en näbb som såg ut som en vårta och till sist, hennes ansikte hade lika mycket finnar som de vita prickarna på en salami. En dag skulle Zabina gå till vattenhålet och träffade sin vän Mickis. Mickis var ett vårtsvin. Men Mickis var inget vanligt vårtsvin, Mickis hade nämligen hela kroppen full med pubishår. Mickis och Zabbe hade provat alla möjliga behandlingar mot sina problem men inget hade hjälpt.
- Undra om man kan elda på finnar så att de försvinner, sa Zabina.
- Nej du, det tror jag inte. Du får nog bara ont, sa Mickis och tittade på Zabina som tittade på sig själv med äcklad blick i en spegel.

Dagarna gick och både Mickis och Zabinas problem blev bara värre. Alla i hela skogen skrattade, spottade och kallade dem ökennamn. Ingen hade förstått varför de hade så mycket finnar och pubishår på kropp och ansikte. Men sanningen var att Mickis och Zabina hade hållt på med grova partydroger innan de kom in på bättre tankegångar. I cirka sju år hade Zabina-stork och Mickis-vårtsvin hållt på med bland annat extacy, kaffe och Spirit LIGHT. Det hade fuckat deras hjärnor totalt. Eftersom de hållt på med drogerna så pass länge så utvecklades nya hormoner i deras kroppar. Förutom Mickis pubishår hade hon även flatlöss, gonorré och delvis aids. Zabina hade exakt samma men även munherpes. Zabina och Mickis hade besökt ett antal olika doktorer och specialister men inget hjälpte, ingen visste hur man skulle få bort deras åkommor.

En dag när Mickis skulle gå till den allmänna toabusken träffade hon den ökända Runkbullen Jon. Alla visste vem han var. Hans berömmelse började när han sprang runt och runkade och sprutade sperma på alla. Mickis blev lite orolig, hon trodde att Jon skulle spruta sin sperma över hela henne. Hon hade rätt. Jon började MEGARUNKA, gjorde sin berömda grimars och sprutade över hela Mickis. Till sin stora förvåning ramlade pubishåret av, alla sjukdomar försvann och Mickis blev vacker. Hon såg ut som en prinsessa. Hon fick till och med en rosa glittrande prinsessklänning. Mickis bad Jon spruta i en hink vilket han gladeligen gjorde.

Mickis började knata hem till Zabina. När Mickis kom hem tittade Zabina på Mickis och gjorde en äcklad grimars. Hon rynkade äcklat på näsan och sa:
- Det luktar äckligt.
- SER DU INTE HUR JAG SER UT?! skrek Mickis.
- JO, DU ÄR VACKER SOM SATAN! gormade Zabina.

Mickis slängde sperman på Zabina som blev lika vacker.

Mickis och Zabina slickade på varandras armbåge och levde lyckliga i alla sina dagar....

Knullade, söp och slogs med andra ord.

Av: Mikaela Adlerz 10/3-07 kl 01:24

en helt vanlig dag på rean

Kul hörni! Någonting kan ni ju skriva till mina inlägg! Varför ska jag blogga när jag ändå inte får någon respons? Om jag inte skriver kärleksförklaringar till er förstås... Ja då jävlar får ni fart i fingrarna! Fabulous!

Vi har värsta rean på jeans nu på Gina och det är helt hysteriskt. De ligger inte i ordning så man har ingen koll på vilka storlekar de finns i eller vart de ens ligger. Så när jag står och försöker reda ut den röran så knackar någon mig på armen... en tjej i kanske min ålder som gör massa grejer med sina händer och sedan visar på sina byxor att hon har storlek 27 och vill ha en i 28. Jahaja, hon är döv. Så först står jag som en idiot och förbannar mig själv att jag inte var mer uppmärksam när vi lärde oss teckenspråk (i typ fyran så jag hade ändå inte kommit ihåg någonting men ni hajar). Hur fan ska jag kunna säga till henne att alla byxor ligger huller om buller så jag har ingen aning om var de finns? Först rycker jag på axlarna och då pekar hon på bakfickan för att visa vilka byxor det är. Ja, jag vet vilka byxor du har på dig men jag vet inte vart storlek 28 finns, sa jag självklart inte till henne men jag tänkte det. Jag börjar svettas och rotar frenetiskt genom alla högar med jeans för att hitta hennes byxor och försöka visa att allting ligger i oordning. När jag kollat igenom alla högar så kollar jag sedan på henne med hundvalpsögon och huvudet på sne och rycker på axlarna. Hon gör samma sak tillbaka och går in i provrummet igen.

Jag fortsätter och tänker fortfarande på hur jag skulle kunnat förmedla att jag inte har någon aning om vilka byxor som finns på rean... då knackar någon på min arm igen. Fan, tänker jag. Mycket riktigt, där står hon igen. Nu har hon ett par andra byxor i handen och pekar på dem och visar att hon vill ha dem i storlek 27. Eftersom jag i stort sätt var ensam på övervåning där vi har all hysterisk rea så var mitt tålamod ganska kort och jag var gråtfärdig. JAG VET INTE VART DEM ÄR, har jag lust att skrika så att mitt saliv skvätter i hennes ansikte. Men jag gör i stället samma sak och letar igenom alla högar för att hitta storlek 27. Men hittar ingenting så jag kollar på henne och då rycker hon på axlarna med hundvalpsögon och huvudet på sne och jag gör detsamma. Jag fortsätter med mitt och hoppas för allt i världen att hon inte kommer tillbaka. Sedan inser jag att man behöver inte vara döv för att prata teckenspråk. Hon kanske bara var stum. För hon hade en örsnäcka på örat. Har man det om man är döv? Känns som att den inte kan hjälpa så mycket om man ändå inte hör någonting? Och jag kunde ju inte direkt fråga henne nästa gång hon kom tillbaka om hon hör mig. Det hade ju varit alldeles för genant. Men jag hann inte testa min teori för klockan blev 12 och det var dags för min lunch. När jag kom tillbaka var hon borta men kaoset från rean var kvar. Och mitt tålamod ännu kortare.

Jag hatar människor på rean. Jag står och viker ett bord som alla bara har kastat kläderna på i stort sätt och jag har precis vikt en hög med vita tröjor skitfint och står och viker de rosa tröjorna. Då kommer någon jävla idiot och börjar gräva i högen med de vita tröjorna för att hitta sin storlek och allt är lika fullt som innan jag vek dem. Jag har lust att bara stå vid rea-borden och be alla ta en nummerlapp och sedan tar jag ut kläderna åt dem. Det går så himla lätt att leta upp rätt storlek och färg utan att det ser ut som skit efteråt. AMATÖRER!

sucks

Har trott hela dagen att det är torsdag. Extremt irriterande att gång på gång inse att det inte är fredag imorgon.

hepp säger man när man rapar

Jag skar mig idag igen. Men det blödde knappt. Antagligen för att Tant Greta suger ut allt mitt blod. Glömde jag nämna att hon är vampyr? Den där jävla Tant Greta alltså...

Är helt slutkörd. Somnade i rulltrappan. Helt seriöst. Grät på toaletten för att pappa inte sa det jag ville att han skulle säga (läs: Tant Greta manipulerar mina känslor). Men nu har jag mat i magen så livet känns lite ljusare. Överväger att gå och köpa godis. Har varit så sjukt sugen på lösviktsgodis enda sedan jag såg två kunder komma in med varsin godispåse i handen. I crave it. I crave godis and a man. Candyman. Pappa sa att han kunde ge mig en slant om jag ville gå och köpa godis... men det är ju just det som är problemet. Jag måste gå. Gåååååå. Jag tror inte ni förstår hur slut jag är och det är helt ologiskt. För igår jobbade jag mycket hårdare än idag. Igår var jag tvungen att springa upp och ner hela tiden för jag skulle byta plats på fyra bord. Ja, alltså flytta kläderna på borden inte bara borden. Det hade varit mycket enklare. Tog mig en timme att flytta bara två bord. Aja, idag har jag i alla fall inte gjort någonting sånt. Bara hållt koll på rean. Eller bara och bara. Man kollar bort i en sekund och allt ser ut som skit. Och med mina perfektionist-instinkter så blir jag galen på att det aldrig ser fint ut. Så då glömmer jag provrummen och resten av butiken och sedan springer jag runt där som en... som en... som en galen bläckfisk! Bläckfisk känns jättekonstigt att skriva. Bläckfisk bläckfisk, blackfist vill mina fingrar hellre skriva.
Efter Bones-avsnittet går jag och köper godis. I CAN DO IT! Det är värt det. Men jag går bara till filmkedjan. Ica är alldeles för långt bort. ÅH! Visste ni att vi har fått upp jävla grindar på gården? Klart ni inte visste det... Det är grindar på ingångarna till gården! Bara på ena sidan dock men det är från den sidan jag går när jag ska gå till filmkedjan eller ica. Så nu när jag ska handla måste jag gå runt huset istället för att bara gå över gården. Skitjobbigt.

Nu vet ni det också. Hörs.

wha evahhh

Idag har jag varit kreativ. Slet så jag svettades på Gina. Har även konstaterat några grejer under dagens gång... Först: jag gillar blod. VAMPYYYYR. Skar mig på en jävla skylt så det blödde rätt rejält faktiskt, tyckte det var så roligt att blöda att jag funderade på att skära mig igen. Men jag kan ju inte gå runt och blöda på alla Ginas klääääääädeeer. Ingen jag kände kom och hälsade på idag... Däremot verkar alla "kollegor" glada att se mig igen, det är roligt. Konstaterade även att Tant Greta kommer och hälsar på igen. Började nästan gråta på tunnelbanan när jag tänkte på när mattias sjöng på mamma och Lasses bröllopp. De ni!

Shit är för hungrig för att skriva... tänkte ut ett asroligt inlägg påvägen hem men jag lyckas inte formulera mig på något roligt sätt... Och nu brände jag mina mackor för att jag satt här och skrev... Efter jag har ätit mina mackor ska jag göra bacon, ägg och stekt potatis! MUMMMMSSSS!!!


score

Jag kunde inte somna om på ett bra tag inatt alltså... Tror jag var uppe till halvfyra eller något sånt. Och jag åkte till skolan! Tror dock inte att jag kommer få någon närvaro eftersom vi inte gjorde ett skit. Men men... Nu ska jag göra lite lunch och sedan sova. Mmmmmm bacon. Och sen kommer Mia!

blaha blaha

Är så sjukt suger på coca-cola. Jag dööör. Trist att det inte finns något dygnet-runt-öppet här. Åh nu blev jag sugen på fika. Börjar väl bli hungrig igen antar jag. Det var väl sisådär fem timmar sen jag åt nu. Fan att jag skulle vakna igen alltså. Jag kommer ju aldrig kunna somna nu och så kommer jag var zombie imorn. Tur att jag bara har en lektion så kan jag åka hem och sova innan Mia kommer över.

Bla bla bla, bla bla, blablabla bla. Jag hatar att vara vaken på natten. Ja, när jag är ensam det vill säga. Bla bla bla.

those darn dreams

Jag drömde precis om morfar. Jag och pappa var på landet och jag hade haft en urursel natt och ville bara gå ut och ta en promenad. Det här var på morgonen då alltså. Så jag går i rask takt mot skogen och pappa små springer efter mig och försöker prata med mig. Jag börjar närma mig staket och ser då att det står två människor där. Fan då, tänker jag som bara ville gå iväg ensam utan massa tjafs. Sedan kommer mormor utcyklande där ifrån och bakom henne cyklar morfar. Pappa och jag bara stannar och genom gråten och chocken får vi båda fram 'Calle...'. Mormor stannar upp och går av cykeln och tar händerna för ansiktet. Jag och pappa viskar 'Vi såg Calle, han cyklade bakom dig' och mormor bara nickar genom gråten och säger 'jag kände det'. Och sedan vaknar jag. Alltså ni förstår inte hur verklig den här drömmen var. Det bara sög till i magen när jag såg att det var morfar och det var som att allt i den sekunden bara föll på plats. För en sekund visste jag och förstod jag allt. Så självklart. Och sedan vaknar jag. Alltid ska jag vakna! Är fortfarande helt skakig och jag höll på att börja gråta när jag vaknade.

För övrigt så trodde jag att hade sovit hela natten när jag insåg att klockan bara var 23.04. Så går det när jag går och lägger mig tidigt. Nu har jag sovit i två timmar och är skitpigg. Dygna någon?

jösses amalia

Mitt huvud känns stort idag. Mycket större än det brukar. Det är typ gigantiskt! Åtminstone en storlek större än det brukar vara. Tänkte bara att ni kanske ville veta det. Jag hade velat veta om ert huvud kändes ovanligt stort. Så det så.

you bleed just to know you're alive

Jag hade för höga tankar om mig själv imorse. Klockan ringde 07.30. Jag vaknar och känner mig fruktansvärt utvilad. Skönt. Skippar att snooza eftersom jag är så pigg och lutar huvudet mot kudden igen. Oj då, somnade visst om. Vad är klockan? 13.51? Jag tror någon smög in och drogade mig. Frågan är nu hur jag ska kunna somna i tid inatt så att jag kommer upp imorgon då jag börjar 08.00?

Jag känner mig tung ikväll. Antagligen för att jag sov bort hela dagen. Låg och planerade upp ett schema igår kväll för allt jag skulle ha gjort idag. Men jag har bara legat i sängen fram tills jag åkte in och träffade pappa för att gå på bio. Sen frågade pappa hur det går med jobbsökandet. Va? Vilket jobbsökande, fnyser jag ut. Och inser sedan att ojdå, jag kanske borde söka jobb hela tiden. Inte bara lämna in ett cv en gång och sedan skita i det. Sorry for letting you down. Det känns så overkligt bara. Att jobba. Att jag snart inte kommer ha något annat val. Jag bara längtar att få sluta skolan hela tiden. Tror att jag kommer bli fri då. Men då väntar nästa lidande. Jag önskar hela tiden att jag hade ett jobb. Men tanken att söka jobb slår mig aldrig. Jag tänker att jag inte vågar jobba där, för jobbigt att lära sig allt. Men jag vill ständigt ha mer pengar. Jag vill kunna försörja mig själv. Jag vill ha mer pengar att leva med. Men jag vill inte söka jobb.

Jaja. Det här vanliga skitsnacket ska jag inte tråka ut er med. Mina demoner. Jag är så jävla dramatisk.

med all min kärlek

Jag önskar att jag med orden från mitt brutna hjärta kunde skriva en text om allt ni betyder för mig. Jag önskar att jag kunde skriva lika beskrivande texer när jag är lycklig. Om lycka. Utan att det blir klyschigt. Ibland känns mina ord för hårda. Som att ni kommer ta illa upp. Jag menar aldrig illa. Jag menar aldrig att såra. Jag försöker sätta ord på känslor, vilket nästan är en omöjlighet. För ni är ljuset i mitt mörker. De är alltid ni som får mig att le. Som får mig att kliva upp och leva ändå. Det är alltid tack vare er som jag aldrig försvinner när jag faller. 

Du kanske inte tror att jag tänker på dig men jag gör alltid det. Och du gör mig lycklig.

Linn. Hanna. Emmeli. Linda. Mickis. Mia. Maia. Mamma. Pappa. Mattias. Hela min släkt. Martina. Denise. Petra. Joel. Jonte. Max. Elin. Chengan. Alex. Jenka. (Ruben hihi.) Tilda. Alice.

i just want you to know who i am

Jag har en text på min dator som jag skulle vilja visa för er. Som jag skulle vilja publicera här. Men på sätt och vis är den allt. Den är allt jag aldrig säger till er. Förutom när jag pratar med mig själv på fyllan. Jag vet inte vad som kommer hända om ni läser den. Jag vet inte hur ni kommer reagera. Och jag vågar inte låta någon läsa den innan heller. För ett år sedan hade jag redan publicerat den. Det finns alldeles för privata texter på den här bloggen när man bläddrar igenom. Ingenting drastiskt har hänt efter de texterna heller, egentligen.

Mest är jag väl bara rädd för vad ni kommer tycka. Är rädd för att ingen kommer kommentera, så jag kommer sitta här som en idiot. Som att jag sträcker fram det enda som betyder någonting i mig och ni bara stirrar på det. Jag är rädd att ni inte kommer förstå mig. För det är därför jag aldrig pratar med er. Jag är rädd att ni kommer lyssna men inte höra.

Jag tänker på det Linda en gång sa till mig när jag berättade en grej. Nu blev det hemighetsfullt men jag har ingen lust att skriva det här eftersom hon avfärdade mig på en gång. Har du fortfarande inte släppt det, sa hon. Och det är ju det som är problemet. Det är därför jag inte vill berätta för er. För jag släpper inte. Det är det ni inte förstår. Allt ni säger, allt ni gör, som sårar. Ligger kvar där, föralltid. Det är därför jag skäms när jag gråter. För hade ni hört det jag tänker. Sett det som äter upp mig så hade ni suckat. Tyckt att jag var patetisk. Är jag rädd för.

Det är någonting som säger åt mig att jag inte är värdig nog. Att jag inte är viktig nog. Och den rösten är starkare och tydligare än vad ni är. Därför skäms jag. För att jag borde må bättre. När jag är omringad av er. Jag borde veta att om jag berättar så kommer ni höra. Även om ni inte förstår så kommer ni lyssna. Jag borde veta det.

Kanske räcker den här texten. Kanske behöver jag inte publicera den som ligger och bränner på mitt skrivbord. Kanske blev den här ärligare än den jag från början hade tänkt att visa er.

fuck school

Skjut mig eller låt mig sova.

ere fest eller?

Var på fest ute i skogen igår. Hade så jävla kul. Tror jag. Vi var på Calles landställe, helt åt helvete... Verkligen mitt i skogen. Dom hade satt ut marshaller så att man skulle hitta på den lilla skogsvägen. Stackars Emmeli som behövde köra oss nu när det var så halt. Plus att alla blev ganska fulla. Det var ju typ snorkallt där ute för jag tror att det inte fanns någon värme, förutom kroppsvärmen, så Calle tände en brasa efter ett tag ute på tomten och mina händer luktar fortfarande skogsbrand trots att jag har tvättat dem typ fyra gånger! Måste duscha. Jag dansade jättemycket också. Eller mycket mer än vad jag har gjort på riktigt länge. Jag saknar lite när jag och Mickis alltid gick till toxic och typ dansade enda till tre på morgonen och stället stängde. Man orkar inte det längre liksom...

Jaja, nu ska jag mysa med Linda och kolla på någon mysig film. Har en känsla av att jag sa något korkat igår till någon men jag kan inte minnas det. Time will tell, så att säga.


godnatt eller nåt

Ligger och försöker sova nu men det är så himla kallt! Har båda täckena på mig och är helt frusen ändå. Saknar min Linda fruktansvärt mycket... När hon är med fryser jag inte. Jag tycker inte om att frysa. Note to self (and Mia): sno tillbaka vetekudden som Mia lånade en gång i tiden. Om den fortfarande existerar vill säga..? Usch nu saknar jag Hanna också. Det här var ingen bra start på min, non-existing, skönhetssömn. Ska somna till Laws of Attraction och hoppas jag somnar inom de närmsta 6 timmarna för sedan ska jag upp för att åka till skolan. Shuhu. Har varit alldeles för lite sömn nu. Eller ja, jag sover ju igen det på dagarna men den balansen känns inte så balanserad, om ni fattar vad jag menar................?

i'm freaking out

Haha, jag och Emmeli har haft värsta nostaglikvällen nu och lyssnat på gammal musik! Hur kul som helst! Typ Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra, NG3 - The Anthem, Britney Spears - I'm not a girl, not get a woman, Destinys Child - survivor och Bootylicious... etc etc. Haha vi har suttit här i köket och sjungit för fulla muggar! Laddar inför festen i Gnesta på lördag. Måste ju ha lite nostalgimusik under bilresan dit! Tänkte bara säga det!

Och jag sov typ 5 timmar idag efter skolan. Tror ni jag kommer kunna sova inatt eller? Och jag ska vara i bygghallen klockan 8.00 imorgon! Hah! Det blir kul. Måste vara utvilad inför lördagen bara för det kommer typ vara apkallt. Vi ska vara på Emmelis kompis land och jag vette fan hur det är med värme och sånt där. Så Emmeli typ sa åt mig att klä mig varmt och att vi ska dansa med dunjackorna på. Kan bli spännande. Lär ju sluta med att Emmeli och jag lägger oss i bilen med godis och täcke och myser där istället. Good times, good times.

Linda, den stjärtskåran, är och ser avatar nu. Jag hade verkligen precis tänkt fråga henne om hon ville gå och se den med mig men då gör hon det med JENKA!!!!! FÖR I HELVETE! Nej men jag får väl helt enkelt komma över det. Det kommer bli hårt. Är djupt besviken faktiskt. Hur kan hon leva utan mig? Det är frågan. Jag är ju liksom universums mittpunkt. Jag är tyngkraften och solen snurrar runt mig. Jag tror jag måste skriva ner det här i mitt tankeblock. Hela min världsbild är rubbad. Känner mig snurrig. Jag måste lägga mig ned. Vad händer med världen?! Hm, dagens ungdomar alltså. Bara springer omkring helt okontrollerat och kollar på bio. Avatar! På min tid! På min tid då gick vi minsan inte på någon bio! Då hade vi inspelade Disney Dags-avsnitt och tre-smak! Jösses alltså...


yeah you bleed just to know you're alive


could get wet

Haha. Jag har fortfarande inte kissat. Då kan ni fatta hur ogärna jag vill lämna den här sängen. Note to self: Skaffa en potta.

vad göra?

Så jag tror jag skiter i att skita i mina dåliga vanor. Allting gick jättebra fram tills jag skrev det här. Så fuck you. Jag tänker leva som jag gör. Man lever ju bara en gång så man ska väl njuta så mycket som möjligt. Tror jag ska skriva en lista på saker jag ska börja göra istället för saker jag ska sluta med. Känns lite positivare. Eller hur?

Jag har beslutsångest nu. Vill ringa Max och höra om han vill ses men det är så jävla kallt ute. Har ingen lust att röra mig från sängen. Är i och för sig så kissnödig att jag håller på att explodera så jag måste röra mig från sängen. Men ut i typ 20 minus känner jag helt enkelt inte för. Dilemma, dilemma.

Jag saknar Mia.

failure

Clementinen var äcklig så nu har jag ätit nästan två paket kakor. Åkte in i sockerkoma och sov bort ett helt house-avsnitt. Slängde resten av kakorna och borstade tänderna. This will not happen again. Note to self: skaffa en sån där mentalsjukhus-säng med spännen så jag kan låsa fast mig själv. Och aldrig ha kakor i hemmet. Först och främst aldrig ha kakor i hemmet. Jaja. Nu håller jag på att missa ett till avsnitt genom att sitta här och skriva. Bye bye.

stop it

Okej. Jag ska försöka sluta med alla mina dåliga vanor. Inget nyårslöfte. Bara dags att sluta med all skit. Så om ni ringer mig och jag fräser... Ta det inte personligt. Jag ska sluta med coca-cola. Så ni kommer antagligen inte se, eller höra från, mig på ett tag för jag kommer ligga hemma och 'get clean' med kallsvettningar och hallucinationer. Ringer det hos er och ni hör någon som flåsar 'döda mig' i luren så lyssna inte.

Antaligen kommer jag inte klara det här. Jag menar, sluta med både kakor och cola? Sluta vara lat? Äta bättre? Kom igen. Ofta jag är så duktig. Har redan druckit två glas cola. Light dock. Sen har jag två paket kakor i gotteskåpet som hånar mig. Ropar efter mig på nätterna.

Det ligger en halvt skalad clementin bredvid mig men jag vill inte äta den. Jag vill ha kakor. Jag vill ha socker. Jag vill ha fett. Jag vill att mina ådror ska geggas igen. Jag vill bli fet. Finnig. Få sämre hår och hy. Jag vill dö i förtid på ett berg av kakor! Jag vill bada i cola och tvåla in mig med smööör.

Tror jag ska äta min clementin nu.

trick or treat

Jag kör min happydance sittandes i sängen.
Linda säger, med helt skräckslagen min: När jag ser dig blir jag ledsen.


i wanna live befor i die

Jodå, det nya året firades in ordentligt. Drack lite för mycket, raggade lite för dåligt, kysstes med en främmande kvinna, slogs lite, grät lite, tröstade lite, tappade bort min mobil och min ena sko ett tag, skrek lite, skrattade jättemycket (åt Emmeli) och fick en ny facebook-kompis!

När festen vi var på började spåra ur så rörde vi oss mot tuben och fick vänta i typ en halvtimme. Jag åkte in mot stan och mötte upp Mattias vid slussen och gick hem till honom. Sedan kom Ruben över dit och vi kollade på Hulken och jag somnade nog inte på riktigt förrän vid åtta på morgonen.

Nu ska jag gå och möta Hanna vid tuben och köpa mig lite pastasallad. 2010 äger! Tror jag aldrig har haft ett så händelserikt nyår som igår alltså. Och att sova in 2010 bredvid Ruben var ju inte heller helt fel. Hihi.

RSS 2.0