storken och vårtsvinet

Det var en gång en stork som hette Zabina. Zabina var en väldigt ful stork. Hon hade ett ansikte format som en snopp, en näbb som såg ut som en vårta och till sist, hennes ansikte hade lika mycket finnar som de vita prickarna på en salami. En dag skulle Zabina gå till vattenhålet och träffade sin vän Mickis. Mickis var ett vårtsvin. Men Mickis var inget vanligt vårtsvin, Mickis hade nämligen hela kroppen full med pubishår. Mickis och Zabbe hade provat alla möjliga behandlingar mot sina problem men inget hade hjälpt.
- Undra om man kan elda på finnar så att de försvinner, sa Zabina.
- Nej du, det tror jag inte. Du får nog bara ont, sa Mickis och tittade på Zabina som tittade på sig själv med äcklad blick i en spegel.

Dagarna gick och både Mickis och Zabinas problem blev bara värre. Alla i hela skogen skrattade, spottade och kallade dem ökennamn. Ingen hade förstått varför de hade så mycket finnar och pubishår på kropp och ansikte. Men sanningen var att Mickis och Zabina hade hållt på med grova partydroger innan de kom in på bättre tankegångar. I cirka sju år hade Zabina-stork och Mickis-vårtsvin hållt på med bland annat extacy, kaffe och Spirit LIGHT. Det hade fuckat deras hjärnor totalt. Eftersom de hållt på med drogerna så pass länge så utvecklades nya hormoner i deras kroppar. Förutom Mickis pubishår hade hon även flatlöss, gonorré och delvis aids. Zabina hade exakt samma men även munherpes. Zabina och Mickis hade besökt ett antal olika doktorer och specialister men inget hjälpte, ingen visste hur man skulle få bort deras åkommor.

En dag när Mickis skulle gå till den allmänna toabusken träffade hon den ökända Runkbullen Jon. Alla visste vem han var. Hans berömmelse började när han sprang runt och runkade och sprutade sperma på alla. Mickis blev lite orolig, hon trodde att Jon skulle spruta sin sperma över hela henne. Hon hade rätt. Jon började MEGARUNKA, gjorde sin berömda grimars och sprutade över hela Mickis. Till sin stora förvåning ramlade pubishåret av, alla sjukdomar försvann och Mickis blev vacker. Hon såg ut som en prinsessa. Hon fick till och med en rosa glittrande prinsessklänning. Mickis bad Jon spruta i en hink vilket han gladeligen gjorde.

Mickis började knata hem till Zabina. När Mickis kom hem tittade Zabina på Mickis och gjorde en äcklad grimars. Hon rynkade äcklat på näsan och sa:
- Det luktar äckligt.
- SER DU INTE HUR JAG SER UT?! skrek Mickis.
- JO, DU ÄR VACKER SOM SATAN! gormade Zabina.

Mickis slängde sperman på Zabina som blev lika vacker.

Mickis och Zabina slickade på varandras armbåge och levde lyckliga i alla sina dagar....

Knullade, söp och slogs med andra ord.

Av: Mikaela Adlerz 10/3-07 kl 01:24

Kommentarer
Postat av: Mam

An intruder!

2010-01-24 @ 19:58:34
URL: http://tinamessing.blogspot.com
Postat av: Mikaela

<3

2010-01-24 @ 23:48:07
URL: http://adlerz.blogg.se/
Postat av: Denise

Men gud.. Skulle det vara roligt?

2010-01-25 @ 13:29:32
Postat av: Miss

Nej vet ni vad Mickis och Zabina det där var bara patetiskt och du Zabina var det så himla schysst mot Jon, ändå din fd kille, ngnt ting bra hade ni väl en gång eller hur o Du Tina var det en så himla rätt kommentar som mamma.......du skulle kanske ändå vara lite mer vuxen...o inte försöka vara kompis en mamma är alltid en mamma....

2010-01-27 @ 02:53:48
Postat av: zabina

HAHA, observera att texten skrevs 2007, då jag var tillsammans med Jon. Tror till och med att han var med när mickis skrev texten. Och varför trackar du min mamma för? När du inte ens kan stå för vem du är? Du kanske ska vara lite med vuxen! OOOOOHHH SNAAAAP!

2010-01-28 @ 21:11:49
URL: http://zabbeliten.blogg.se/
Postat av: Mikaela

OOOH SNAAAAAP! ;D

2010-01-29 @ 17:16:53
URL: http://adlerz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0