så kan det gå

Okej. Jag kanske överdrev lite med hela borderline-grejen... Vill bara ha en anledning till varför jag mår som jag mår ibland.

Idag var jag och ölade med Mia. Jag mötte upp henne efter att hon hade slutat och sedan gick vi och satte oss på Snaps i solen och drack öl. Fan vad mysigt det var alltså! Fan vad jag älskar Mia. Fick sms av Emmeli precis. Tydligen ska jag ha fest på lördag? Nu har hon kokat ihop något som jag förhoppningsvis kommer få höra om senare. Fan vad jag älskar Emmeli, och resten av mina vänner såklart. Fan vad bra vänner jag har. Och familj. Och släkt. Hmm... Det var länge sen man träffade släkten. Men snart fyller jag år! Då blir det andra bullar!! Vaniljbullar kanske? Shit, jag måste sova. Det här börjar spåra. Peace out! Sov gott!

Pappa sa att hammarby vann över dif idag. Mickis kan ju inte vara särskilt lycklig nu. Hade jag pengar på mobilen skulle jag sms dig nu! Men mina tankar är hos dig älskade!

Kommentarer
Postat av: mikaela

FITTBAJEN! JÄVLA JÄVLA FITTBAJEN! Tack det värmer, jävla fittbajen. Jaa, du har rätt bra vänner. Dumpa alla bajarvänner bara. Eller inte Klittan, henne har vi kvar. Kom ihåg lilla love, man mår aldrig dåligt. Man har bara en dålig dag.. Många dagar :P Jag ska göra mitt bästa för att vara så glad jag kan idag och få dig att le! :D Ses snart i skolan love :D<3

2009-04-21 @ 09:20:58
URL: http://adlerz.blogg.se/
Postat av: emmeli

lover<3 haha spårat, jag har bjudit folk till oss på lördag, jag ba "fest hos mig och zabina" så nu får jag sms om när var och hur!? HAHA vad har jag nu kokat ihop! ÄLSKAR DIG

2009-04-21 @ 11:42:21
URL: http://emsan.blogg.se/
Postat av: L.

BAJEN BAJEN BAJEN FAN VA VI ÄR BRA! I'm soo soo happy! <3

2009-04-21 @ 13:10:44
URL: http://lindamore.blogg.se/
Postat av: mia

jaaa partey!:D

2009-04-22 @ 19:58:29
URL: http://mijii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0